A3 Sportback TFSI e > A3 > Home
Frontansicht Audi A3 Sportback TFSI e

A3 Sportback TFSI e

Εκπομπές CO2, μεικτός κύκλος{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 31–24 g/km

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: βενζίνη-πετρέλαιο: 1,3–1,1 l/100km | ηλεκτρικό: 15,6–14,4 kWh/100 km

Μόνο οι τιμές κατανάλωσης και εκπομπών σύμφωνα με την διαδικασία WLTP και όχι σύμφωνα με NEDC είναι διαθέσιμες για το όχημα.

Ηλεκτρική αυτονομία

59–63

km⁶

Επιτάχυνση (0 σε 100 km/h)⁷

7,6

δευτ.

Ισχύς

150

kW⁷

204 hp

Audi A3 Sportback TFSI e Heckansicht

Επιδόσεις με κάθε μορφή κίνησης

Αμιγώς ηλεκτρικό, υβριδικό ή με κινητήρα εσωτερικής καύσης: Ως ένα plug-in hybrid όχημα το οποίο διαθέτει όλους τους τύπους κίνησης, το Audi A3 Sportback TFSI e προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις.

Audi RS 3 Sedan Front

Δυναμικό και εντυπωσιακό

Seitenansicht Audi A3 Sportback

Audi A3 Sportback

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 6,3–4,6 l/100 km. Εκπομπές CO₂ μεικτός κύκλος¹: 142–115 g/km. Μόνο οι τιμές κατανάλωσης και εκπομπών σύμφωνα με την διαδικασία WLTP και όχι σύμφωνα με NEDC είναι διαθέσιμες για το όχημα.

1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Προς το παρόν υποχρεούμαστε ακόμη από τον νόμο να παραθέτουμε τις τιμές του NEDC. Όταν πρόκειται για καινούργια οχήματα τα οποία έχουν λάβει έγκριση τύπου σύμφωνα με την WLTP, οι τιμές του NEDC εξάγονται από τις τιμές της WLTP. Η αναφορά των τιμών της WLTP μπορεί να γίνεται επιπρόσθετα οικειοθελώς, ώσπου αυτό να απαιτηθεί πλέον από τον νόμο. Όταν οι τιμές του NEDC αναφέρονται ως εύρη τιμών, αυτές δεν αφορούν σε μεμονωμένο, συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της προσφοράς πώλησης. Χρησιμεύουν απλά ως μέσο σύγκρισης μεταξύ των διαφορετικών τύπων οχημάτων. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και, σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. Περαιτέρω πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 των νέων επιβατηγών αυτοκινήτων περιέχονται στον «Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen» (Οδηγό για την οικονομία καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ρεύματος των νέων επιβατηγών αυτοκινήτων), ο οποίος διατίθεται δωρεάν σε όλα τα σημεία πώλησης, καθώς και στην DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen (www.dat.de).
2
Audi A3 Sportback 40 TFSI e: Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 1,3–1,1 l/100 km. Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, μεικτός κύκλος¹: 15,6–14,4 kWh/100 km. Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 31–24 g/km. Μόνο οι τιμές κατανάλωσης και εκπομπών σύμφωνα με την διαδικασία WLTP και όχι σύμφωνα με NEDC είναι διαθέσιμες για το όχημα.
3
Ενδέχεται να αυξηθεί η κατανάλωση καυσίμου.
4
Η ισχύς φόρτισης εξαρτάται από τον τύπο του χρησιμοποιούμενου βύσματος, την τάση της χώρας και τον αριθμό των διαθέσιμων φάσεων του ηλεκτρικού δικτύου, καθώς και από την οικιακή εγκατάσταση του πελάτη. Σε ορισμένες περιπτώσεις, επομένως, ενδέχεται να είναι μικρότερη.
5
Διατίθεται από την Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
6
Ηλεκτρική αυτονομία, μεικτός κύκλος σύμφωνα με το WLTP, για τροχούς 16 έως 18 ιντσών.
7
Οι τιμές που δίνονται ισχύουν αποκλειστικά για το Audi A3 Sportback 40 TFSI e: Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 1,3–1,1 l/100 km. Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, μεικτός κύκλος¹: 15,6–14,4 kWh/100 km. Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 31–24 g/km. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου, ηλεκτρικού ρεύματος, και εκπομπών CO₂ που δίνονται σε εύρη εξαρτώνται από τον επιλεγμένο συνδυασμό ζαντών/ελαστικών. Μόνο οι τιμές κατανάλωσης και εκπομπών σύμφωνα με την διαδικασία WLTP και όχι σύμφωνα με NEDC είναι διαθέσιμες για το όχημα.
8
Προαιρετικός εξοπλισμος.
9
Εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα ανά χώρα. Για την τρέχουσα συμβατότητα του λειτουργικού συστήματος iOS/Android, ανατρέξτε στην περιγραφή της εφαρμογής myAudi στο σχετικό app store. Απαιτείται προηγούμενη εγγραφή στο www.my.audi.com.
10
Όπου εμφανίζονται οι τιμές χρέωσης και η κάρτα φόρτισης διατίθενται από την Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). Ο λογαριασμός myAudi και η εφαρμογή myAudi αποτελούν προϋπόθεση για την εφαρμογή αυτών των τιμών. Το μοντέλο Audi (χρησιμοποιώντας τον αριθμό αναγνώρισης οχήματος-VIN) και ένας βασικός χρήστης πρέπει να έχουν εγγραφεί στην εφαρμογή myAudi. Η σύμβαση έχει διάρκεια 12 μηνών. Mετά από αυτή την περίοδο λήγει αυτόματα. Διακοπή δεν είναι δυνατή εντός αυτής της περιόδου.
Ενδέχεται να προκύψουν πρόσθετες χρεώσεις ανάλογα με το συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας.
Όλες οι τιμές που εμφανίζονται περιλαμβάνουν ΦΠΑ και ισχύουν στη Γερμανία. Οι τιμές για άλλες χώρες μπορούν να ζητηθούν μέσω των λεπτομερειών τιμολόγησης (βλ. επισκόπηση τιμών) και μέσω της εφαρμογής myAudi. Ο αναγνωριστικός αριθμός οχήματος (VIN) απαιτείται για την εγγραφή του οχήματός σας στην εφαρμογή myAudi. Είναι εφικτή η σύναψη σύμβασης με την Audi charging από την 01/01/2023.