A3 Sportback > A3 > Home

Εκπομπές CO2, μεικτός κύκλος{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 136–115 g/km

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 6,0–5,1 l/100km

Front view of the Audi A3 Sportback

Απόκτησέ το τώρα ετοιμοπαράδοτο από 159€*/μήνα.

Καινοτόμες τεχνολογίες

Ποικίλες τεχνολογίες και συστήματα υποβοήθησης οδηγού² είναι τοποθετημένα στο Audi A3 Sportback, μεταξύ άλλων, για την αποφυγή εμποδίου, την επιτάχυνση και το φρενάρισμα. Αυτό αυξάνει σημαντικά την ασφάλεια και την άνεση σε μεγάλα ταξίδια καθώς και στην κυκλοφορία στην πόλη.

Side front view of the Audi A3 Sportback

Audi drive select⁹: Με το Audi drive select⁹ μπορείτε να προσαρμόσετε τα χαρακτηριστικά του Audi A3 Sportback στον δικό σας τρόπο οδήγησης, comfortable, dynamic, auto ή περισσότερο customised. Η επιλογή efficiency³ θα σας βοηθήσει να μειώσετε την κατανάλωση καυσίμου.

Sport, με κορυφαία ποιότητα, ψηφιακό

Με τα προαιρετικά sport καθίσματα εμπρός⁹, το οδηγοκεντρικής σχεδίασης ταμπλό και την κεντρική κονσόλα με το διακόπτη αλλαγής ταχυτήτων Shift by Wire –σε αυτοκίνητα με S tronic– τονίζεται η sport εικόνα του εσωτερικού.

Σχεδίαση με έντονο συναίσθημα

Το Audi A3 Sportback με τονισμένους θόλους τροχών και έντονη σχεδιαστική γραμμή ώμων στο πλάι. Σε συνδυασμό τη νέα, μεγάλη, φαρδιά, Singleframe μάσκα με την εντυπωσιακή γρίλια ψυγείου σε εμφάνιση κυψέλης, το Audi A3 Sportback δείχνει πιο sport από ποτέ.

Audi A3 Sportback exclusive finish

Μείνετε ξεχωριστοί. Audi exclusive⁸: Μετατρέψτε το δικό σας Audi A3 Sportback σε ένα μοναδικό μοντέλο επιλέγοντας μέσα από την ευρεία γκάμα χρωμάτων της Audi exclusive⁵. Στο αμάξωμα για παράδειγμα επιλέξτε το χρώμα Audi exclusive σε κόκκινο Misano περλέ.

Audi A3

Γνήσια αξεσουάρ Audi A3

Audi A3 Sportback tire view

Λύσεις που ταιριάζουν απόλυτα: Οι ζάντες αλουμινίου από τα Γνήσια Αξεσουάρ Audi⁸ σε σχέδιο 5 ακτίνων V Acumen, σε μαύρο χρώμα με αντιθέσεις σε γκρι Quartz και κόκκινο Signal δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στο δυναμικό σχεδιασμό του αυτοκινήτου.

Seitenansicht Audi A3 Limousine mit Model

Audi A3 Sport Sedan

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 6,0–4,9 l/100 km. Εκπομπές CO₂ μεικτός κύκλος¹: 137–111 g/km. Μόνο οι τιμές κατανάλωσης και εκπομπών σύμφωνα με την διαδικασία WLTP και όχι σύμφωνα με NEDC είναι διαθέσιμες για το όχημα.

*
Α3 Sportback Comfort 30 TFSI τιμή 25.980€ προκ/λή 31,32%, επιτ. 5,9% (πλέον εισφοράς 0,6% Ν.128/75 – ΣΕΠΠΕ 7,32%) για 36 μήνες, δόση 159€/μήνα πλην τελευταίας 16.246€ (περιλ. άτοκα έξοδα διαχ/σης υπέρ τρίτων και προσ/σία δανείου Α).
1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Προς το παρόν υποχρεούμαστε ακόμη από τον νόμο να παραθέτουμε τις τιμές του NEDC. Όταν πρόκειται για καινούργια οχήματα τα οποία έχουν λάβει έγκριση τύπου σύμφωνα με την WLTP, οι τιμές του NEDC εξάγονται από τις τιμές της WLTP. Η αναφορά των τιμών της WLTP μπορεί να γίνεται επιπρόσθετα οικειοθελώς, ώσπου αυτό να απαιτηθεί πλέον από τον νόμο. Όταν οι τιμές του NEDC αναφέρονται ως εύρη τιμών, αυτές δεν αφορούν σε μεμονωμένο, συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της προσφοράς πώλησης. Χρησιμεύουν απλά ως μέσο σύγκρισης μεταξύ των διαφορετικών τύπων οχημάτων. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και, σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. Περαιτέρω πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 των νέων επιβατηγών αυτοκινήτων περιέχονται στον «Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen» (Οδηγό για την οικονομία καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ρεύματος των νέων επιβατηγών αυτοκινήτων), ο οποίος διατίθεται δωρεάν σε όλα τα σημεία πώλησης, καθώς και στην DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen (www.dat.de).
2
Λάβετε υπόψη σας: Τα συστήματα λειτουργούν μόνο εντός των ορίων του συστήματος και υποστηρίζουν τον/την οδηγό. Την ευθύνη και την απαραίτητη προσοχή στην οδική κυκλοφορία εξακολουθεί να έχει ο/η οδηγός.
3
Ανάλογα με τη χώρα και την έκδοση κινητήρα.
4
Η χρήση της οθόνης Head-up περιορίζεται εάν ο οδηγός έχει γυαλιά ηλίου με πολωμένο φακό.
5
Audi exclusive, προαιρετικά από την Audi Sport GmbH. Λεπτομερείς πληροφορίες για τους βασικούς και ειδικούς εξοπλισμούς θα βρείτε στο www.audi.com ή στον Εξουσιοδοτημένο σας Συνεργάτη Audi.
6
Από την Audi Sport GmbH.
7
Μόνο για μοντέλα με 7-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη S tronic. Σε αυτοκίνητα με Mild- Hybrid χωρίς εξώραφα και ραφή αντίθεσης στο ποδόμακτρο.
8
Οι εξοπλισμοί των Γνήσιων Αξεσουάρ Audi διατίθενται προαιρετικά από την AUDI AG έναντι πρόσθετης χρέωσης. Τα συγκεκριμένα στοιχεία εξοπλισμού δεν λήφθηκαν υπόψη κατά τον υπολογισμό της κατανάλωσης και των εκπομπών ρύπων του οχήματος. Γι’ αυτό η τοποθέτηση είναι εφικτή μόνο μετά την αρχική ταξινόμηση.
9
Προαιρετικός εξοπλισμός.