A3 Sport Sedan > A3 > Home
Audi A3 Sedan rear view

A3 Sport Sedan

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος: 5,7–4,8 l/100 km. Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος: 137–118 g/km.

Audi A3 Sedan front view

Η ομορφιά κατακτά τον δρόμο.

Η κομψή σιλουέτα και η εκφραστική σχεδίαση του εμπρός και πίσω μέρους του νέου Audi A3 Sport Sedan, προκαλούν έντονα συναισθήματα. Εσείς, κατά τις μετακινήσεις σας είστε πλήρως συνδεδεμένοι.

Ξυπνά συναισθήματα με την πρώτη ματιά.

Επιλέξτε ανάμεσα στα εξωτερικά χρώματα που αναδεικνύουν το νέο Audi A3 Sport Sedan, όπως το μεταλλικό κόκκινο Progressive².

Περισσότερος χώρος.

Πρακτικό στην καθημερινότητα, ευέλικτο για τον ελεύθερο χρόνο. Με τη διαιρούμενη πλάτη πίσω καθίσματος² σε αναλογία 40:20:40, το νέο Audi A3 Sport Sedan είναι ένας εξαιρετικά ευέλικτος συνοδός. Ο όγκος χώρου αποσκευών πίσω από τη δεύτερη σειρά καθισμάτων, ανέρχεται σε 425 λίτρα.

Μοναδική εμπειρία ήχου.

Με το κορυφαίο SONOS Premium Soundsystem με τρισδιάστατο ήχο². Τα 15 ηχεία υψηλής απόδοσης, συμπεριλαμβανομένου subwoofer, παρέχουν μια εντυπωσιακή μουσική εμπειρία. Με τα πλούσια μπάσα και την εξαιρετική αναπαραγωγή ήχου θα νιώσετε την εμπειρία των υψηλών και χαμηλών τόνων στην πλήρη έντασή τους.

Audi Sonos

Το Audi App Store⁶ στο Audi σας.

Χρησιμοποιήστε την ευρεία και συνεχώς επεκτεινόμενη επιλογή δημοφιλών εφαρμογών, όπως, π. χ., Amazon Music⁷, Spotify ή YouTube απευθείας στο MMI του οχήματός σας – χωρίς την παράκαμψη μέσω ενός smartphone. Με την Alexa⁷, τη φωνητική υπηρεσία της Amazon, μπορείτε, για παράδειγμα, να ακούσετε ειδήσεις, το δελτίο καιρού ή αθλητικά αποτελέσματα, να στριμάρετε μουσική και πολλά ακόμη.

Application Store in Ihrem Audi.Application Store in Ihrem Audi.

Σημείωση: Η εικόνα δείχνει το Audi A3 Sportback.

Ένας ψηφιακός κόσμος.

Πλοήγηση, επικοινωνία, πληροφόρηση, απολαύστε τα χαρακτηριστικά του συστήματος Infotainment MMI Navigation plus με MMI touch². Επιπλέον έχετε στη διάθεσή σας μια ευρεία επιλογή υπηρεσιών Audi connect²,⁴, για την εισαγωγή σας στον ψηφιακό κόσμο της κινητικότητας.

Μοναδικά ξεχωριστό.

Συναρπαστικές φωτογραφίες ή διάσημοι κινηματογραφικοί ήρωες: απλά στην εφαρμογή myAudi App³ στο μενού Θεματικός Κόσμος⁸,¹⁰ αγοράστε την αγαπημένη σας εικόνα και προβάλετέ την ως φόντο στο MMI. Το πακέτο φωτισμού Ambient Lighting plus² προσαρμόζει αυτόματα το χρώμα εσωτερικού φωτισμού στο μοτίβο.

Audi A3 Sportback Cockpit Audi A3 Sportback Cockpit

Σημείωση: Η εικόνα δείχνει το Audi A3 Sportback. Φόντο στο MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos.

Δυναμισμός από κάθε άποψη.

Αυξημένη άνεση ή sport οδική συμπεριφορά, εσείς αποφασίζετε. Τα έξυπνα συστήματα υποβοήθησης²,⁵ σας υποστηρίζουν κατά την οδήγηση, ενώ η τεχνολογία Mild Hybrid¹¹ φροντίζει για την ανάκτηση ενέργειας.

Audi exclusive¹³.

Κάντε το νέο σας Audi A3 Sport Sedan μοναδικό όπως εσείς οι ίδιοι. Επιλέξτε από διάφορα ειδικά εξωτερικά χρώματα, όπως, για παράδειγμα, το μεταλλικό πράσινο Java.

Audi A3 Limousine Audi Exclusiv

Πολυδιάστατο, όπως η ζωή.

Τα Γνήσια Αξεσουάρ Audi¹⁴ σας προσφέρουν πολλές δυνατότητες να εξοπλίσετε το Audi σας από πολλές απόψεις. Επωφεληθείτε από τις ειδικά σχεδιασμένες λύσεις με τη θαυμάσια σχεδίαση και την υψηλή λειτουργικότητα.

Audi A3 Sportback

Audi A3 Sportback.

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος: 5,9–4,8 l/100 km. Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος: 141–119 g/km.

Audi A3 allstreet

Audi A3 allstreet.

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος: 5,8–5,0 l/100 km. Εκπομπές CO₂ , μεικτός κύκλος: 141–123 g/km.

1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. Ένας Οδηγός για την κατανάλωση καυσίμων και τις εκπομπές ρύπων CO₂ που περιλαμβάνει στοιχεία για όλα τα νέα μοντέλα επιβατικών οχημάτων, είναι διαθέσιμος δωρεάν, σε όλα τα σημεία πώλησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
2
Προαιρετικός εξοπλισμός που διατίθεται έναντι επιπλέον χρέωσης.
3
Η διαθεσιμότητα ποικίλλει ανάλογα με τη χώρα. Θα βρείτε την τρέχουσα συμβατότητα του λειτουργικού συστήματος iOS/Android στην περιγραφή της εφαρμογής myAudi στο εκάστοτε App Store. Απαιτείται προηγούμενη εγγραφή στο www.my.audi.com .
4
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Audi connect θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.audi.com/connect και στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi.
5
Σημείωση: Τα συστήματα υποστηρίζουν τον οδηγό εντός των ορίων τους. Η οδήγηση του οχήματος συνεχίζει να αποτελεί ευθύνη του οδηγού, που οφείλει να είναι προσεκτικός ανά πάσα στιγμή.
6
Μέρος του προαιρετικού και με επιπλέον χρέωση εξοπλισμού Audi Application Store και Smartphone Interface. Για τη χρήση των εφαρμογών είναι απαραίτητος ένας λογαριασμός myAudi και η σύνδεση δεδομένων.
7
Τα Amazon, Alexa και όλα τα σχετικά λογότυπα είναι κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc. ή των θυγατρικών της εταιρειών. Για την χρήση είναι απαραίτητος ένας λογαριασμός Amazon. Για την χρήση της Amazon Music μπορεί να προκύψουν επιπλέον χρεώσεις. Η εφαρμογή Amazon Alexa διατίθεται αποκλειστικά στις εξής χώρες: Γερμανία, Αυστρία, Μεγάλη Βρετανία, Ιρλανδία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, ΗΠΑ, Καναδάς, Μεξικό, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία. Για τη χρήση απαιτείται ένας λογαριασμός Amazon. Την ευθύνη για τις λειτουργίες και τα περιεχόμενα του Amazon Alexa φέρει η Amazon. Ορισμένες λειτουργίες Alexa εξαρτώνται από την Smarthome τεχνολογία. Η γλώσσα συστήματος του MMI Navigation plus με MMI touch πρέπει να είναι ρυθμισμένη σε μία από τις γλώσσες, την οποία υποστηρίζει η ενσωμάτωση του Amazon Alexa. Επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα. Η πρόσβαση στο Amazon Alexa παρέχεται από την Amazon και μπορεί να εξασφαλιστεί για έως 3 χρόνια από την αγορά του οχήματος. Το Audiostreaming μέσω Alexa απαιτεί όγκο δεδομένων έναντι χρέωσης που γίνεται μέσω ενός Εξουσιοδοτημένου Συνεργάτη της Audi.
8
Μέρος του προαιρετικού και με επιπλέον χρέωση εξοπλισμού Audi connect navigation & infotainment plus καθώς και του προαιρετικού και με επιπλέον χρέωση εξοπλισμού Audi Application Store και Smartphone Interface.
9
Τα Amazon, Alexa και όλα τα σχετικά λογότυπα είναι είναι κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc. ή των θυγατρικών της εταιρειών. Για τη χρήση είναι απαραίτητος ένας λογαριασμός Amazon. Για την χρήση της Amazon Music μπορεί να προκύψουν επιπλέον χρεώσεις
10
Η διαθεσιμότητα ποικίλλει ανάλογα με τη χώρα.
11
Μόνο σε συνδυασμό με το μοντέλο 35 TFSI S tronic (Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κυκλος: 5,7–5,2 l/100 km. Εκπομπές CO₂, μεικτός κυκλος: 130–118 g/km).
12
Η χρήση της οθόνης Head-up περιορίζεται εάν ο οδηγός έχει γυαλιά ηλίου με polarized φακούς.
13
Η προαιρετική σειρά Audi exclusive είναι μία προσφορά της Audi Sport GmbH. Λεπτομερείς πληροφορίες για τους βασικούς και ειδικούς εξοπλισμούς θα βρείτε στο www.audi.com ή στον Εξουσιοδοτημένο σας Συνεργάτη Audi.
14
Οι εξοπλισμοί των Γνήσιων Αξεσουάρ Audi διατίθενται προαιρετικά από την AUDI AG με επιπλέον χρέωση. Τα συγκεκριμένα στοιχεία εξοπλισμού δεν λήφθηκαν υπόψη κατά τον προσδιορισμό των τιμών κατανάλωσης και εκπομπών ρύπων του οχήματος. Γι’ αυτό η τοποθέτηση είναι εφικτή μόνο μετά την αρχική ταξινόμηση.