Audi RS 3 Sportback > A3 > Home
Audi RS 3 Sportback

Audi RS 3 Sportback

Εκπομπές CO2, μεικτός κύκλος{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 207–205 g/km

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 9,1–9,0 l/100km

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO₂ που δίνονται σε εύρη εξαρτώνται από τον επιλεγμένο συνδυασμό ζαντών/ελαστικών.

Audi RS 3 Sportback Cockpit

Χρηματοδοτικό πρόγραμμα Audi Now. 1η δόση 4 μήνες μετά και 0% επιτόκιο για 6 μήνες.

Ισχύει έως 31.07.2023


Audi Now

• Ονομαστικό Επιτόκιο: 0% για τους πρώτους 6 μήνες – 7,9% για τους υπόλοιπους
• Διάρκεια : 36-60
• Προκαταβολή : 20%
• Περίοδος χάριτος 4 μηνών
• Συνδυάζεται με κατ’ ελάχιστο 12μηνη ασφάλεια

Ισχύς

294

kW

(400 PS)

Επιτάχυνση (0–100 km/h)

3.8

δευτ.

Ροπή

500

Nm

Rear view Audi RS 3 Sportback

Στοιχεία και αριθμοί

Audi RS 3 Sportback Heck
Audi RS3 Sportback Audi exclusive
1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Προς το παρόν υποχρεούμαστε ακόμη από τον νόμο να παραθέτουμε τις τιμές του NEDC. Όταν πρόκειται για καινούργια οχήματα τα οποία έχουν λάβει έγκριση τύπου σύμφωνα με την WLTP, οι τιμές του NEDC εξάγονται από τις τιμές της WLTP. Η αναφορά των τιμών της WLTP μπορεί να γίνεται επιπρόσθετα οικειοθελώς, ώσπου αυτό να απαιτηθεί πλέον από τον νόμο. Όταν οι τιμές του NEDC αναφέρονται ως εύρη τιμών, αυτές δεν αφορούν σε μεμονωμένο, συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της προσφοράς πώλησης. Χρησιμεύουν απλά ως μέσο σύγκρισης μεταξύ των διαφορετικών τύπων οχημάτων. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και, σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. Περαιτέρω πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 των νέων επιβατηγών αυτοκινήτων περιέχονται στον «Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen» (Οδηγό για την οικονομία καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ρεύματος των νέων επιβατηγών αυτοκινήτων), ο οποίος διατίθεται δωρεάν σε όλα τα σημεία πώλησης, καθώς και στην DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen (www.dat.de).
2
Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος, σε l/100 km¹: 9,5-9,0. Εκπομπές CO2, μεικτός κύκλος, σε g/km¹: 217-205. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO2 που δίνονται σε εύρη εξαρτώνται από τον επιλεγμένο συνδυασμό ζαντών/ελαστικών.
3
Σε θερμοκρασίες κάτω από 10°C (50°F), η βροχή και το στάσιμο νερό μειώνουν δραστικά την πρόσφυση, καθιστώντας απαραίτητη τη μετάβαση στα ελαστικά του βασικού εξοπλισμού. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Όταν οδηγείτε με αυτά τα ελαστικά σε χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος, η βροχή και τα στάσιμα νερά οδηγούν σε υδρολίσθηση και, συνεπώς, στην απώλεια ελέγχου του οχήματος – κίνδυνος ατυχήματος! Αυτά τα ελαστικά δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σε βροχερές ή υγρές συνθήκες οδοστρώματος. Σε περίπτωση που προκύψουν αναπάντεχα τέτοιες συνθήκες, οδηγήστε ιδιαίτερα προσεκτικά, αργά και μόνο για όσο είναι απαραίτητο – κίνδυνος ατυχήματος! Αυτά τα ελαστικά δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σε εξωτερικές θερμοκρασίες κάτω από 10°C (50°F). Επιπλέον, αυτά τα ελαστικά θα πρέπει να φυλάσσονται σε ελάχιστη θερμοκρασία 5°C (41°F), επειδή η αποθήκευση τους σε χαμηλότερη θερμοκρασία επηρεάζει αρνητικά την απόδοσή τους. Λόγω της σύνθεσης του ελαστικού, το βάθος του πέλματος φθείρεται σχετικά γρήγορα, γεγονός που οδηγεί σε σημαντικά μειωμένο αριθμό διανυθέντων χιλιομέτρων χρήσης. Υποχρεούστε να ενημερώνετε τρίτους για τη χρήση του οχήματος πέρα από τους προαναφερθέντες περιορισμούς, σε περίπτωση πώλησης ή μεταβίβασης του οχήματος με οποιονδήποτε τρόπο. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να παραδίδεται το ένθετο για το έντυπο οδηγιών χρήσης σε τρίτους. Μπορεί να παραγγελθεί μόνο σε συνδυασμό με ζάντες ακτίνων 5 Υ, σε ματ μαύρο χρώμα, 9.0J | 8.0Jx19, με ελαστικα 265/30 | 245/35 R 19¹. Σε συνδυασμό με τα σπορ ελαστικά P Zero Trofeo R της Pirelli, 265/30 | 245/35 R 19 93Y XL δεν είναι δυνατή η παραλαβή από το εργοστάσιο. Η παραλαβή είναι δυνατή μόνο από τον αγοραστή από το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi.
4
Για πληροφορίες σχετικά με το πότε θα είναι διαθέσιμη αυτή η λειτουργία, επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi.
5
Το πακέτο RS dynamic plus μπορεί να παραγγελθεί μόνο σε συνδυασμό με το προαιρετικά διαθέσιμο σύστημα κεραμικών φρένων RS με δαγκάνες φρένων σε γυαλιστερό γκρι ανθρακί, γυαλιστερό μπλε ή γυαλιστερό κόκκινο χρώμα.
6
Το πακέτο σχεδίασης RS plus μπορεί να παραγγελθεί μόνο σε συνδυασμό με σπορ καθίσματα εμπρός σε δέρμα fine Nappa με κυψελοειδές μοτίβο και έμβλημα RS.
7
Το Alcantara είναι ένα μη υφασμένο υλικό από μικροΐνες.
8
Μόνο σε συνδυασμό με το Sport contour δερμάτινο πολυλειτουργικό plus τιμόνι, σε σχέδιο 3 ακτίνων, με χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων, επίπεδη βάση, λογότυπο RS και πλήκτρο RS, το οποίο περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό.
9
Η αξιοποιήσιμη χωρητικότητα του χώρου αποσκευών ενδέχεται να μειωθεί λόγω προαιρετικού εξοπλισμού.
10
Η σειρά Audi exclusive είναι μία επιλογή της Audi Sport GmbH. Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τον βασικό και προαιρετικό εξοπλισμό, απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com.