Audi S3 Sportback > A3 > Home
S3 Sportback 2019

S3 Sportback

Ένα ισχυρό compact αυτοκίνητο.
Το Audi S3 Sportback.

Συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου*: 7,0–6,8 l/100 km
Εκπομπές CO₂ μεικτός κύκλος*: 158-155 g/km

Εντυπωσιακό μπροστινό μέρος, δυναμική πλαϊνή όψη, ισχυρό πίσω τμήμα - το Audi S3 Sportback δηλώνει τον sport χαρακτήρα σε κάθε του πτυχή. Το sport 5-θυρο μοντέλο είναι η ιδανική επιλογή για την πόλη και την εξοχή.

00:00 | 00:00
1920x1080_AS3_161005_3.jpg
1920x1080_AS3_161005_3.jpg
  • Compact σπορ αυτοκίνητο εσωτερικά και εξωτερικά: το Audi S3 Sportback.

  • Εντυπωσιακή μπροστινή όψη: Η singleframe μάσκα, οι προβολείς και οι μεγάλες εισαγωγές αέρα διαμορφώνουν μία σχεδιαστική μονάδα.

  • Το Audi S3 Sportback εντυπωσιάζει με μία συνολικά sport εμφάνιση.

  • Χάρη στον ισχυρό του δίλιτρο κινητήρα TFSI, με το Audi S3 Sportback θα κινηθείτε γρήγορα.

  • Δυνατό φινίρισμα: sport διαχύτης, τέσσερις οβάλ απολήξεις εξάτμισης και δυναμικά πίσω φώτα.

  • Οι επιβάτες των πίσω καθισμάτων στο Audi S3 Sportback έχουν αρκετό χώρο.

  • Δώστε στο Audi S3 Sportback μία προσωπική νότα με το προαιρετικό πακέτο Audi design selection express red.

  • Το προαιρετικό Audi virtual cockpit σας δίνει όλες τις σημαντικές πληροφορίες με μία ματιά.

  • Με το προαιρετικό Audi phone box, μπορείτε να συνδέσετε το smartphone σας με το αυτοκίνητο μέσω Bluetooth.

  • Απολαύστε την υψηλή εμπειρία ήχου με το προαιρετικό ηχοσύστημα Bang & Olufsen.

Κλέβει τις εντυπώσεις

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του εξωτερικού του Audi S3 Sportback είναι η μάσκα σε γκρι Platinum με οριζόντιες χρωμιωμένες γρίλιες και έμβλημα S3. Μπορείτε να προσθέσετε ένα ακόμα χρωματιστό στοιχείο με τις προαιρετικά διαθέσιμες δαγκάνες φρένων σε κόκκινο χρώμα. Η καρδιά του Audi S3 Sportback: Ο δίλιτρος TFSI κινητήρας 300 hp (221 kW) (συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου*: 7,0–6,8 l/100 km Εκπομπές CO₂ μεικτός κύκλος*: 158-155 g/km) έχει ροπή 370 Nm.

Ξέρει να ξεχωρίζει

Εκτός από πολλά χαρακτηριστικά και τεχνολογίες στον βασικό εξοπλισμό, σας προσφέρουμε την ευκαιρία να προσαρμόσετε το εσωτερικό του Audi S3 Sportback με ειδικό εξοπλισμό. Με το πακέτο Audi design selection express red, πολλά στοιχεία λαμβάνουν πολύχρωμα στοιχεία, όπως οι αεραγωγοί στο ταμπλό, τα πατάκια και τμήματα των sport καθισμάτων.

Τα πάντα στο οπτικό πεδίο

Το cockpit του Audi S3 Sportback είναι το κέντρο ελέγχου σας, όπου λαμβάνετε σημαντικές πληροφορίες μέσω έξυπνων τεχνολογιών. Η κορυφαία έκδοση του συστήματος, το MMI Navigation plus με MMI touch, ελέγχεται μέσω του περιστροφικού κουμπιού του οποίου η επιφάνεια αφής στο πάνω μέρος αναγνωρίζει τον γραφικό χαρακτήρα σας. Με αυτό τον τρόπο έχετε την εποπτεία όλων των ενδείξεων στο προαιρετικό Audi virtual cockpit. Στο βασικό εξοπλισμό με το πολυλειτουργικό τιμόνι plus, μπορείτε να κάνετε εύκολα ρυθμίσεις.

Περισσότερα για τις λειτουργίες & infotainment

Προτεραιότητα στην ασφάλεια

Μείνετε ήσυχοι με το Audi S3 Sportback και τα προαιρετικά έξυπνα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και επικεντρωθείτε στην οδική κυκλοφορία. Τρία παραδείγματα: Η υποβοήθηση αλλαγής λωρίδας Audi side assist χρησιμοποιεί ένα προειδοποιητικό LED για να υποδείξει ότι αγνοείτε ένα όχημα στη νεκρή γωνία. Το σύστημα προειδοποίησης εγκατάλειψης λωρίδας, Audi active lane assist, σας διατηρεί μέσα στη λωρίδα σε ταχύτητες από 65 km/h (40 mph) και πάνω παρεμβαίνοντας στη διεύθυνση του αυτοκινήτου. Αναγνωρίζει ακόμη και τις κίτρινες διαγραμμίσεις σε έργα οδοποιίας. Χάρη στην υποβοήθηση στάθμευσης, όπου προβάλλεται ο περιβάλλον χώρος και με την κάμερα οπισθοπορείας, μπορείτε να παρκάρετε εύκολα σε οποιοδήποτε χώρο.

Νιώστε την sport οδήγηση

Στον βασικό εξοπλισμό η sport ανάρτηση κρατά το Audi S3 Sportback σταθερό στο δρόμο. Η ηλεκτρομηχανική προοδευτική υποβοήθηση τιμονιού, που αποτελεί και αυτή μέρος του βασικού εξοπλισμού, διασφαλίζει αυξημένη οδηγική άνεση. Ειδικά στην κυκλοφορία μέσα στην πόλη και όταν κάνετε ελιγμούς, καταβάλετε μικρότερη δύναμη στο τιμόνι. Θα διαπιστώσετε πως το Audi S3 Sportback γίνεται ακόμα πιο ευέλικτο όταν κινείται σε κλειστές στροφές.

Δε θα περάσετε απαρατήρητοι

Απολαύστε τα οφέλη της τεχνολογίας προοδευτικού φωτισμού στο Audi S3 Sportback: οι προαιρετικά διαθέσιμοι προβολείς Audi Matrix LED όχι μόνο θέτουν νέα πρότυπα στον τομέα σχεδιασμού αλλά κυρίως στην τεχνολογία. Η επαναλαμβανόμενη εναλλαγή μεταξύ μεσαίας και μεγάλης σκάλας φώτων στο σκοτάδι γίνεται αντιληπτή. Μία μονάδα ελέγχου ενεργοποιεί και απενεργοποιεί συγκεκριμένες διόδους, αντιδρώντας έτσι σε κάθε κατάσταση οδήγησης.

S όπως sporty

Τέσσερα δαχτυλίδια, τρεις γενιές, δύο σήματα, ένα μήνυμα: με το Audi S3 θα ζήσετε την απόλυτη sport εμπειρία. Το compact σπορ αυτοκίνητο έχει συναρπάσει τους θαυμαστές του από το 1999. Δείτε και μόνοι σας.