Audi S3 Sportback > A3 > Home
Audi S3 Sportback

S3 Sportback

Το νέο Audi S3 Sportback.

Καθαρή οδηγική απόλαυση και όμως κατάλληλο για την καθημερινότητα: αυτό είναι το νέο S3 Sportback². Πείθει με μια νέα κίνηση, δυναμική σχεδίαση και προηγμένες τεχνολογίες και συστήματα υποβοήθησης. Η προαιρετική έκδοση edition one διασφαλίζει ακόμη περισσότερο δυναμισμό.
Πρόοδος που την αισθάνεσαι.

S για οδηγική απόλαυση

Η standard τετρακίνηση quattro προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση και χάρη στην σπορ ανάρτηση, το νέο Audi S3 Sportback² μπορεί να οδηγηθεί με ασφάλεια και ακρίβεια. Το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη S tronic περιλαμβάνεται επίσης στον βασικό εξοπλισμό και συνδυάζει την ευκολία του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων με τον σπορ χαρακτήρα ενός χειροκίνητου κιβωτίου.

Sport χρακτήρας σε αριθμούς

Ισχύς

228

kW*

(310 hp)

Επιτάχυνση

4.8

δευτ.*

0 σε 100 km/h

Ροπή

400

Nm*

Μέγιστη

*Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 8.3 - 8.0 l/100 km; Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 188–182 g/km.

Front view Audi S3 Sportback

Ισχύς και κινητήρας

Ο TFSI κινητήρας των 228 kW (συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου¹: 8,3 - 8,0 l/100 km, συνδυασμένες εκπομπές CO₂¹: 188–182 g/km) του νέου Audi S3 Sportback² θα σας προσφέρει μέγιστη ταχύτητα 250 km/h. 400 Nm ροπής δημιουργούν εντυπωσιακή δυναμική οδήγηση και θα επιταχύνουν το όχημα από 0 στα 100 km/h σε μόλις 4.8 δευτερόλεπτα.

Πανοραμική όψη

Απολαύστε το Audi S3 Sportback από διαφορετικές οπτικές γωνίες.

Panorama view Audi S3 Sportback

Δυναμικό από κάθε άποψη - το εξωτερικό

Με το εντυπωσιακό πίσω μέρος του, το νέο Audi S3 Sportback² δεν φαίνεται μόνο σπορ, αλλά σας προσφέρει και άφθονο χώρο. Τα ειδικά στοιχεία S τονίζουν επιπλέον τη δυναμική του εμφάνιση, όπως το σύστημα εξάτμισης διπλής διακλάδωσης, το καθένα με δύο απολήξεις.

Close view front rim Audi S3 Sportback

Επιπλέον χαρακτηριστικά του εξοπλισμού, όπως οι προαιρετικές ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών και το spoiler οροφής S ολοκληρώνουν τη σχεδίαση.

Χρώματα και τροχοί

Συνδυάστε διαφορετικά εξωτερικά χρώματα με ζάντες για να δημιουργήσετε το Audi S3 Sportback² που ονειρεύεστε.
R1R1_U92_Pyramid_AU38x_A3_Sportback_004_00_cropped.jpg
Κίτρινο Python μεταλλικό Κίτρινο Python μεταλλικό
Κόκκινο Tango μεταλλικό Κόκκινο Tango μεταλλικό
Μπλε Navarra μεταλλικό Μπλε Navarra μεταλλικό
Μπλε Turbo Μπλε Turbo
Γκρι Daytona περλέ Γκρι Daytona περλέ
Ζάντες αλουμινίου 18" Audi Sport σε σχέδιο 5 βραχιόνων flag, γκρι platinum, γυαλιστερές Ζάντες αλουμινίου 18" Audi Sport σε σχέδιο 5 βραχιόνων flag, γκρι platinum, γυαλιστερές
Ζάντες αλουμινίου 18" Audi Sport σε σχέδιο 5 βραχιόνων blade, σε μαύρο ανθρακίτη, γυαλιστερές Ζάντες αλουμινίου 18" Audi Sport σε σχέδιο 5 βραχιόνων blade, σε μαύρο ανθρακίτη, γυαλιστερές
Ζάντες αλουμινίου 19" Audi Sport σε σχέδιο 5 βραχιόνων Y structure, σε γκρι titanium ματ, γυαλιστερές Ζάντες αλουμινίου 19" Audi Sport σε σχέδιο 5 βραχιόνων Y structure, σε γκρι titanium ματ, γυαλιστερές
Ζάντες αλουμινίου 19" Audi Sport σε σχέδιο 5 διπλών ακτίνων edge, σε μαύρο ανθρακίτη, γυαλιστερές Ζάντες αλουμινίου 19" Audi Sport σε σχέδιο 5 διπλών ακτίνων edge, σε μαύρο ανθρακίτη, γυαλιστερές
Ζάντες αλουμινίου 19" Audi Sport σε σχέδιο 5 βραχιόνων trapezoid, σε γκρι titanium ματ, γυαλιστερές Ζάντες αλουμινίου 19" Audi Sport σε σχέδιο 5 βραχιόνων trapezoid, σε γκρι titanium ματ, γυαλιστερές

Sport γονίδια μέσα και έξω

Στο εσωτερικό του νέου Audi S3 Sportback², η καθαρή σχεδιαστική του ιδέα συνεχίζεται: δυναμικό και κομψό. Ειδικά στοιχεία S, όπως τα μπροστινά σπορ καθίσματα με μοτίβο ρόμβου, τα οποία προσφέρουν εξαιρετική πλευρική υποστήριξη, και το προαιρετικό φλατ δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι 3 ακτίνων προσδίδουν στο αυτοκίνητο τον έντονα σπορ χαρακτήρα του. Υψηλής ποιότητας λεπτομέρειες, όπως το φωτιζόμενο μαρσπιέ από αλουμίνιο με επιγραφή S και η προαιρετική έκδοση edition one με δέρμα fine nappa σε γκρι Steel και ραφές αντίθεσης σε κίτρινο Starfruit προσθέτουν επιπλέον δυναμικές πινελιές.

Audi S3 Sportback with sport seats

Με το βλέμμα στο στόχο

Τα χειριστήρια στο νέο Audi S3 Sportback² είναι εύκολα και βολικά στη χρήση - το προαιρετικό σύστημα MMI navigation plus με MMI touch, σε συνδυασμό με το Audi virtual cockpit plus, σας παρέχει μια μεγάλη ποικιλία δεδομένων του οχήματος και χαρτών σε μια σαφή επισκόπηση. Η προαιρετική οθόνη head-up display προβάλλει πρόσθετες πληροφορίες στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Ο σωστός ήχος παρέχεται όχι μόνο από τον ισχυρό κινητήρα, αλλά και από το προαιρετικό ηχοσύστημα Bang & Olufsen 3D Premium.

Audi virtual cockpit Audi S3 Sportback
1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και, σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. (DAT) Περαιτέρω πληροφορίες για τις επίσημες τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων υπάρχουν στον "Οδηγό για την εξοικονόμηση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ενέργειας των νέων μοντέλων επιβατικών οχημάτων", ο οποίος διατίθεται δωρεάν σε όλες τις αντιπροσωπείες πωλήσεων, από την DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern, Germany και στο www.dat.de.
2
Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 7.4 l/100 km; Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 170–169 g/km.