Audi A6 Sedan TFSI e > A6 > Home
  • stage_exterior_front.jpg
A6 Sedan TFSI e

A6 Sedan TFSI e

Οδηγήστε μπροστά από την εποχή.
Το Audi A6 Sedan
55 TFSI e quattro.

Συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου*: 2,1-1,9 l/100 km
Συνδυασμένη ηλεκτρική κατανάλωση*: 17,9-17,4 kWh/100 km
Συνδυασμένες εκπομπές CO₂*:47–43 g/km

Αν θέλετε να ξεχωρίζετε από το πλήθος, πρέπει να ακολουθήσετε τον δικό σας δρόμο. Το Audi A6 Sedan 55 TFSI e quattro το καταφέρνει αυτό για εσάς με έναν εντυπωσιακό τρόπο. Το όχημα διαθέτει ένα αποδοτικό σύστημα μετάδοσης Plug-in hybrid, μια φιλοσοφία λειτουργίας που αποτελεί το μέτρο σύγκρισης, ένα άνετο εσωτερικό και μια sport σχεδίαση.

Plug-in hybrid επιδόσεις

Ισχύς

367

hp¹

(270 kW)

Επιτάχυνση

5.6

δευτ.¹

0 εως 100 km/h

Ροπή

500

Nm¹

Μέγιστο

1
Συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου*: 2,1-1,9 l/100 km, Συνδυασμένη ηλεκτρική κατανάλωση*: 17,9-17,4 kWh/100 km, Συνδυασμένες εκπομπές CO₂*:47–43 g/km

Η πρόοδος συνοδεύεται
από ένα ή δυο κινητήρες

Η ενεργειακή απόδοση και οικονομία έχει τον πρώτο λόγο στο Audi A6 Sedan 55 TFSI e quattro – χάρη στον προηγμένο συνδυασμό κινητήρα εσωτερικής καύσης και ηλεκτροκινητήρα (συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου*: 2,1-1,9 l/100 km. Συνδυασμένη ηλεκτρική κατανάλωση*: 17,9 -17, 4 kWh/100 km. Εκπομπές CO₂ μεικτός κύκλος*: 47-43 g/km). Η ηλεκτρική αυτονομία φτάνει τα 53 χιλιόμετρα – σύμφωνα με τη διαδικασία WLTP. Σε συνδυασμό με τον κινητήρα 2.0 λίτρων TFSI, η απόδοση συστήματος είναι 367 hp (270 kW) και η ροπή συστήματος είναι 500 Nm. Η επιτάχυνση από τα 0 - 100 km/h χρειάζεται 5,6 δευτερόλεπτα, και η μέγιστη ταχύτητα είναι 250 km/h.

Υπόδειγμα απόδοσης

Αν επιδιώκετε την επιτυχία, χρειάζεστε αντοχή. Το Audi A6 Sedan 55 TFSI e quattro¹ δεν θα σας απογοητεύσει. Οι έξυπνες τεχνολογίες του υποστηρίζουν την ενεργειακά αποδοτική οδήγηση με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Ένα ειδικό χαρακτηριστικό του οχήματος είναι η αντλία θερμότητας του συστήματος κλιματισμού που χρησιμοποιεί την απορριπτόμενη θερμότητα της ηλεκτροκίνησης για διάφορους σκοπούς. Αφενός μεν, θερμαίνει το εσωτερικό του οχήματος, αφετέρου αυξάνει την ενεργειακή απόδοση του οχήματος και κατά συνέπεια την ηλεκτρική αυτονομία – ακόμα και σε πιο χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες. Επιπλέον, μπορείτε να καθορίσετε και τον τρόπο λειτουργίας του οχήματος χάρη στα τρία προγράμματα οδήγησης: EV, Battery-Hold και Hybrid. Το Audi A6 Sedan 55 TFSI e quattro¹ αξιοποιεί επίσης τη στρατηγική προγνωστικής λειτουργίας για να καταγράφει τα δεδομένα της διαδρομής, ώστε να σας μεταφέρει στον προορισμό σας με τον πιο αποδοτικό και άνετο τρόπο.

Audi A6 Limousine 55 TFSI e quattro

Βλέπετε πάντα την κατάσταση φόρτισης

Με την εφαρμογή myAudi³ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες από το Audi connect³ στο smartphone, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στα ηλεκτρικά μοντέλα. Για παράδειγμα η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ελέγξετε την κατάσταση της μπαταρίας και της αυτονομίας, να ξεκινήσετε τη φόρτιση, να προγραμματίσετε τον χρονοδιακόπτη φόρτισης και να δείτε τα στατιστικά φόρτισης και κατανάλωσης.

Side view Audi A6 Limousine 55 TFSI e quattro

Πρωτοποριακό.
Ανεξαρτήτως προορισμού.

Στον βασικό εξοπλισμό το κορυφαίο σύστημα infotainment MMI Navigation plus με MMI touch response κάνει εφικτό έναν διαισθητικό χειρισμό μέσω δύο οθονών αφής ή φωνητικών εντολών. Οι υπηρεσίες Audi connect³ σάς παρέχουν πρόσβαση στον ψηφιακό κόσμο. Στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται επίσης το καλαίσθητο και υψηλής ανάλυσης Audi virtual cockpit, που εμφανίζει όλες τις σημαντικές πληροφορίες του αυτοκινήτου. Μεταξύ άλλων πραγμάτων, μπορείτε να επιτηρείτε την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας, την υπολειπόμενη ηλεκτρική αυτονομία και άλλες πληροφορίες αναφορικά με το σύστημα μετάδοσης plug-in hybrid.

MMI Navigation plus with MMI touch response

Πάρτε θέση στο μέλλον

Το Audi A6 Sedan 55 TFSI e quattro¹ παρέχει πλούσιο χώρο για τα πόδια και το κεφάλι για όλους τους επιβάτες. Ορισμένα στάνταρ στοιχεία του σπορ πακέτου S line χαρίζουν τόνους δυναμισμού, όπως τα σπορ μπροστινά καθίσματα. Αν αυτό δεν αρκεί για τις απαιτήσεις σας στην άνεση, υπάρχουν προαιρετικά χαρακτηριστικά για περαιτέρω αύξηση της ευεξίας σας, όπως η πανοραμική γυάλινη οροφή, το πακέτο ποιότητας αέρα, το προαιρετικό πακέτο φωτισμού περιγραμμάτων πολλών χρωμάτων και ατμοσφαιρικού φωτισμού.

Rear seats in the Audi A6 Limousine 55 TFSI e quattro

Το εξωτερικό: σπορ και δυναμικό

Στη σχεδίασή τους, οι αρμονικές αναλογίες, οι οπτικά κοντοί πρόβολοι και οι μυώδεις επιφάνειες του Audi A6 Sedan 55 TFSI e quattro¹ αντανακλούν τη δυναμική οδηγική συμπεριφορά. Μεταξύ άλλων, το πακέτο εξωτερικού του οχήματος S line, το πακέτο black optical, οι τροχοί των 19 ιντσών και οι κόκκινες δαγκάνες φρένων είναι μέρος του βασικού εξοπλισμού. Επίσης, ιδιαίτερα ελκυστικό είναι η φαρδύ και χαμηλή singleframe με τις μεγάλες πλευρικές εισαγωγές αέρα, οι εντυπωσιακοί θόλοι τροχών, οι τοξοειδείς γραμμές των ώμων πάνω από τις πόρτες και τα τονισμένα πλευρικά φτερά στο κάτω μέρος. Το λαμπρό, μαύρο ανάγλυφο του πίσω μέρους κάνει το όχημα να φαίνεται ακόμα πιο φαρδύ, συνδέοντας τα πίσω φώτα μεταξύ τους ολοκληρώνοντας τη σχεδίαση του εξωτερικού του οχήματος.

Audi A6 Limousine 55 TFSI e quattro

Είναι καλύτερα να βλέπεις και να σε βλέπουν

Τα πίσω φώτα LED και τα δυναμικά φλας είναι στάνταρ στο Audi A6 Sedan 55 TFSI e quattro¹, όπως και οι προβολείς Matrix LED. Ως κορυφαία επιλογή, σας προσφέρουμε το κορυφαίο προαιρετικό πακέτο προβολέων HD Matrix LED με δυναμικά φλας. Η τεχνολογία HD Matrix εξασφαλίζει φωτισμό ακριβείας χωρίς θάμβωση των άλλων οδηγών. Τα δυναμικά φλας αναγνωρίζονται εύκολα κατά το στρίψιμο του οχήματος.

Rear view Audi A6 Limousine 55 TFSI e quattro
1
Συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου*: 2,1-1,9 l/100 km, Συνδυασμένη ηλεκτρική κατανάλωση*: 17,9-17,4 kWh/100 km, Συνδυασμένες εκπομπές CO₂*:47–43 g/km
2
Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα ανά χώρα. Απαιτείται προηγούμενη εγγραφή στο www.audi.com/myaudi. Για on-line media streaming χρειάζεται ενεργή σύνδεση WLAN μεταξύ smartphone και Audi MMI.
3
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Audi connect, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφτείτε το www.audi.com/connect.
4
Προσέξτε ότι τα συστήματα υποβοήθησης υποστηρίζουν τον οδηγό κατά την οδήγηση μόνο εντός των αντίστοιχων ορίων του συστήματος. Η ευθύνη και απαιτούμενη προσοχή για την πραγματοποίηση της οδήγησης ανήκουν πάντα στον οδηγό.