A6 Sedan TFSI e > A6 > Home
Side and rear view Audi A6 Sedan TFSI e

A6 Sedan TFSI e

CO2-Emissionen (gewichtet kombiniert){ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 35–25 g/km

Kraftstoffverbrauch (gewichtet kombiniert){ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: ; Stromverbrauch (gewichtet kombiniert){ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}:

Ηλεκτρική αυτονομία έως

68-69

χλμ.⁸,¹⁰

Επιτάχυνση (0 σε 100 km/h)

6,2

δευτ.⁸

Ισχύς

220

kW⁸

299 hp

Women charges the A6 Sedan TFSI e

Προηγείται της εποχής του

Το Audi A6 Sedan TFSI e διαθέτει ένα αποδοτικό plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης, πρωτοποριακή φιλοσοφία χειρισμού και σπορ σχεδίαση.

Η καλύτερη επιλογή σε κάθε περίσταση

Το Audi A6 Sedan TFSI e συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά δύο κόσμων: Στην αμιγώς ηλεκτρική κίνηση παράγει πολύ λίγο θόρυβο και μηδενικές εκπομπές ρύπων. Σε συνδυασμό με τον κινητήρα εσωτερικής καύσης TFSI μπορείτε, επίσης, να απολαύσετε τη χαρακτηριστική δυναμική οδήγηση Audi. Χάρη στο σύστημα ανάκτησης ενέργειας, το όχημα ανακτά ηλεκτρική ενέργεια κατά τη διαδρομή.

Cockpit Audi A6 Sedan TFSI e

Υψηλές επιδόσεις: Η έκδοση 50 TFSI e quattro² αποδίδει ισχύ 220 kW (Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 1,6–1,1 l/100 km. Κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, μεικτός κύκλος¹: 21,2–18,8 kWh/100 km. Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 36–25 g/km).

Η φόρτιση γίνεται πιο εύκολη

Υπάρχουν διάφορες επιλογές φόρτισης για το Audi A6 Sedan TFSI e, τόσο κατ’ οίκον όσο και καθ’ οδόν.

Εντυπωσιακή εμφάνιση

Το Audi A6 Sedan TFSI e εντυπωσιάζει με μια ιδιαίτερα ευρεία γκάμα εξοπλισμού – δυναμικό και σπορ εξωτερικά, άνετο και λειτουργικό εσωτερικά. Περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, ζάντες 19 ιντσών, δαγκάνες φρένων βαμμένες σε κόκκινο χρώμα, προβολείς Matrix LED και sport καθίσματα εμπρός.

1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. Ένας Οδηγός για την κατανάλωση καυσίμων και τις εκπομπές ρύπων CO₂ που περιλαμβάνει στοιχεία για όλα τα νέα μοντέλα επιβατικών οχημάτων, είναι διαθέσιμος δωρεάν, σε όλα τα σημεία πώλησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
2
Audi A6 Sedan 50 TFSI e: Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 1,6–1,1 l/100 km. Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, μεικτός κύκλος¹: 21,2–18,8 kWh/100 km. Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 36–25 g/km. Μόνο οι τιμές κατανάλωσης και εκπομπών σύμφωνα με την διαδικασία WLTP και όχι σύμφωνα με NEDC είναι διαθέσιμες για το όχημα.
3
Ενδέχεται να έχει ως αποτέλεσμα αύξηση της κατανάλωσης καυσίμου. Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα στην εκάστοτε χώρα.
4
Η ισχύς φόρτισης εξαρτάται από το παρεχόμενο βιομηχανικό βύσμα και τα χαρακτηριστικά του δικτύου ηλεκτρικού ρεύματος της εκάστοτε αγοράς.
5
Διατίθεται από την Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
6
Εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα ανά χώρα. Η συμβατότητα του λειτουργικού συστήματος iOS/Android αναφέρεται στην περιγραφή της εφαρμογής myAudi στο σχετικό app store. Απαιτείται προηγούμενη εγγραφή στο www.my.audi.com.
7
Προαιρετικός εξοπλισμός που διατίθεται έναντι επιπλέον χρέωσης.
8
Οι τιμές που δίνονται ισχύουν αποκλειστικά για το Audi A6 Sedan 50 TFSI e: Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 1,6–1,1 l/100 km. Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, μεικτός κύκλος¹: 21,2–18,8 kWh/100 km. Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 36–25 g/km. Μόνο οι τιμές κατανάλωσης και εκπομπών σύμφωνα με την διαδικασία WLTP και όχι σύμφωνα με NEDC είναι διαθέσιμες για το όχημα.
9
Τα εμφανιζόμενα πακέτα χρέωσης φόρτισης και η κάρτα φόρτισης διατίθενται από τη Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). Προϋπόθεση για την απόκτηση αυτών των πακέτων χρέωσης είναι ένας λογαριασμός myAudi και η εφαρμογή myAudi app. Στην εφαρμογή myAudi app πρέπει να έχουν καταχωρηθεί το μοντέλο Audi (χρησιμοποιώντας τον αριθμό πλαισίου) και ο βασικός χρήστης. Η σύμβαση έχει σταθερή διάρκεια 12 μηνών και λήγει αυτόματα μετά από αυτή την περίοδο. Εντός αυτής της περιόδου δεν είναι εφικτή η κανονική ειδοποίηση καταγγελίας της σύμβασης.
Ενδέχεται να προκύψει επιπρόσθετο κόστος ανάλογα με τη σύμβαση του κινητού τηλεφώνου σας.
Όλες οι εμφανιζόμενες τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Ισχύει στη Γερμανία. Για τις τιμές για άλλες χώρες παρακαλούμε ανατρέξτε στις πληροφορίες για τα πακέτα χρέωσης (δείτε επισκόπηση των πακέτων χρέωσης), καθώς και μέσω της εφαρμογής myAudi app. Για την καταχώρηση του προφίλ του οχήματός σας στην εφαρμογή myAudi app απαιτείται ο αριθμός πλαισίου του οχήματος. Υπάρχει η δυνατότητα σύναψης σύμβασης με την Audi charging από 01/01/2023.
10
Ηλεκτρική αυτονομία, μεικτός κύκλος σύμφωνα με το WLTP, για τροχούς 18 έως 20 ιντσών.