Audi RS 6 Avant > A6 > Home
Audi RS 6 Avant

RS 6 Avant

Ζήστε τη ζωή σας στο έπακρο.
Το Audi RS 6 Avant.

Πείτε ναι σε μία ξεχωριστή βόλτα με το Audi RS 6 Avant². Ένα αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων με ασυμβίβαστο design, που όμως μπορεί να ικανοποιήσει και τις καθημερινές ανάγκες σας.
Performance is an attitude.

Υψηλές επιδόσεις σε εικόνες

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-rs-6-avant-my2021-1529.jpg
1920x1080-audi-rs-6-avant-my2021-1529.jpg
  • Η δυναμική εξωτερική σχεδίαση του Audi RS 6 Avant² θα σας εντυπωσιάσει.

  • Το πίσω μέρος του Audi RS 6 Avant² με τις απολήξεις εξατμίσεων RS και τη δυναμική αεροτομή οροφής, το μετατρέπουν σε αντικείμενο πόθου.

  • Το διευρυμένο αμάξωμα, οι θόλοι των τροχών και η Audi Singleframe μάσκα με το λογότυπο RS 6 τονίζουν τον sport χαρακτήρα στο μπροστινό μέρος.

  • Οι προαιρετικές ζάντες αλουμινίου 22 ιντσών σε σχέδιο 5 ακτίνων V μεταφέρουν τη δύναμη του Audi RS 6 Avant² στο δρόμο.

  • Στην καρδιά του, ο ισχυρός κινητήρας 4.0 lt TFSI twin-turbo V8 (Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 11.6–11.5 l/100 km, εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 265–263 g/km), προσφέρει δυναμική οδήγηση για τα 441 kW (600 hp).

  • Στη βασική έκδοση, η προσαρμοζόμενη RS αερανάρτηση έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει υψηλά επίπεδα άνεσης σε μεγάλες αποστάσεις και μέγιστες επιδόσεις.

  • Το Audi RS 6 Avant² εντυπωσιάζει με τον σπορ χαρακτήρα του.

  • Όλοι οι επιβάτες έχουν άφθονο χώρο στο υψηλής ποιότητας εσωτερικό του.

  • Το Audi RS 6 Avant² με τον ευρύχωρο χώρο αποσκευών προσφέρει εκπληκτικές δυνατότητες.

Εντυπωσιακές επιδόσεις με αριθμούς

Ισχύς

441

kW*

(600 hp)

Επιτάχυνση

3.6

δευτ.*

0 στα 100 km/h

Μέγιστη ταχύτητα (προαιρετικά)

305

km/h*

250 km/h (standard)

*Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 13.1–12.3 l/100 km; Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 298–280 g/km.

Υπέροχο τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά

Ισχύς: 441 kW (600 hp). Μέγιστη ροπή: 800 Nm. Από 0 στα 100 km/h: σε 3.6 δευτερόλεπτα. Μέγιστη ταχύτητα: προαιρετικά έως και 305 km/h – 4.0-lt V8 twin-turbo TFSI κινητήρας (Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 13.1–12.3 l/100 km; Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 298–280 g/km) με μόνιμη τετρακίνηση quattro και προαιρετικά πακέτα δυναμικής οδήγησης.

Dynamic front view Audi RS 6 Avant

Δυναμική εμπειρία οδήγησης

Ξεπεράστε κάθε εμπόδιο με την ανάρτηση του Audi RS 6 Avant². Η προσαρμοζόμενη RS ανάρτηση στο βασικό εξοπλισμό έχει τη δυνατότητα να προσφέρει τελική ταχύτητα έως και 305 km/h. (Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 11.6–11.5 l/100 km; Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 265–263 g/km). Σχεδιασμένο για άνεση και υψηλές επιδόσεις, με επιλογές που σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε διαφορετικές εμπειρίες οδήγησης. Η προαιρετική RS sport ανάρτηση plus με Dynamic Ride Control υπόσχεται εξαιρετικό χειρισμό και σταθερότητα στην οδήγηση.

Φουτουριστικός χαρακτήρας: η εσωτερική σχεδίαση

Το εσωτερικό του Audi RS 6 Avant² αποπνέει ποιότητα και sport διάθεση. Τα υψηλής ποιότητας sport RS καθίσματα προσφέρουν σταθερή υποστήριξη, ενώ στον τρισδιάστατο πίνακα οργάνων απολαμβάνετε μοντέρνες τεχνολογίες προσανατολισμένες στον οδηγό. Η black - panel αρχιτεκτονική του, τα διακοσμητικά στοιχεία από αλουμίνιο Race και τα δύο design πακέτα RS σε κόκκινο και γκρι χρώμα τονίζουν την sport πλευρά και την εντυπωσιακή σχεδίασή του. Ιδιαίτερη και ξεχωριστή αίσθηση προσδίδει η ανάγλυφη ένδειξη RS που βρίσκεται στο τιμόνι, στα καθίσματα και στα διακοσμητικά στοιχεία της πόρτας.

Εμπρός καθίσματα Audi RS 6 Avant
Εσωτερικό Audi RS 6 Avant

Αποπνέει ελευθερία

Η χωρητικότητα των αποσκευών με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα φτάνει στα 1.680 λίτρα: προσφέροντας άφθονο χώρο ακόμα και στην καθημερινότητά σας. Ανοίξτε εύκολα τον χώρο αποσκευών με μία απλή κίνηση του ποδιού, αποθηκεύστε τις αποσκευές σας και απολαύστε την ελευθερία που σας προσφέρει το Audi RS 6 Avant².

1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και, σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. (DAT) Περαιτέρω πληροφορίες για τις επίσημες τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων υπάρχουν στον "Οδηγό για την εξοικονόμηση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ενέργειας των νέων μοντέλων επιβατικών οχημάτων", ο οποίος διατίθεται δωρεάν σε όλες τις αντιπροσωπείες πωλήσεων, από την DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern, Germany και στο www.dat.de.
2
Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 13.1–12.3 l/100 km; Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 298–280 g/km.