A8 L TFSI e > A8 > Home
  • stage_exterior_front.jpg
A8 L 60 TFSI e quattro

A8 L 60 TFSI e quattro

Πολυτελές, άνετο, καινοτόμο.
Το Audi A8 L 60 TFSI e quattro

Συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου*: 2,7-2,5 l/100 km
Συνδυασμένη ηλεκτρική κατανάλωση*: 21,2-20,9 kWh/100 km
Συνδυασμένες εκπομπές CO₂*: 61-57 g/km

Αποκλειστική πολυτέλεια, υψηλό επίπεδο άνεσης και ψηφιακές τεχνολογίες κατανέμονται στο Audi A8 L 60 TFSI e quattro συνολικού μήκους 5,30 μέτρων. Εκτός από το σπορ εξωτερικό, αυτό το πολυτελές σαλόνι εντυπωσιάζει κυρίως με την πρωτοποριακή μονάδα κίνησης plug-in hybrid, που αποτελείται από έναν αποδοτικό ηλεκτροκινητήρα και έναν ισχυρό κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080_AA8_E-TRON_171008.jpg
1920x1080_AA8_E-TRON_171008.jpg
  • Η μεγάλη, επίπεδη singleframe μάσκα, οι εντυπωσιακοί προβολείς και οι μεγάλοι πλευρικοί αεραγωγοί διαμορφώνουν τη δυναμική μπροστινή μονάδα στο Audi A8 L 60 TFSI e quattro¹.

  • Χάρη στο συνολικό του μήκος των 5,30 μέτρων, το Audi A8 L 60 TFSI e quattro¹ προσφέρει άφθονο χώρο για όλους τους επιβάτες.

  • Μπορείτε να φορτίσετε εύκολα το Audi A8 L60 TFSI e quattro¹ είτε στο σπίτι είτε εν κινήσει.

  • Οι τροχοί από χυτό αλουμίνιο 19 ιντσών σε σχεδίαση 5-arm turbine είναι στον βασικό εξοπλισμό.

  • Τα διακοσμητικά στις απολήξεις εξάτμισης του Audi A8 L 60 TFSI e quattro¹ είναι χρωμιωμένα.

  • Το πακέτο χρωμίου για το εξωτερικό του οχήματος του βασικού εξοπλισμού περιλαμβάνει τη γρίλια ψυγείου και τις πλευρικές εισαγωγές αέρα σε μαύρο χρώμα τιτανίου.

  • Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Audi A8 L 60 TFSI e quattro¹ είναι το προαιρετικό πίσω κάθισμα στο πίσω μέρος δεξιά.

  • Μόλις αγγίξετε μία από τις οθόνες αφής Audi A8 L 60 TFSI e quattro¹, θα λάβετε απτική και ηχητική επιβεβαίωση χειρισμού.

  • Αυτό το όνομα υποδηλώνει τον συνδυασμό κινητήρα εσωτερικής καύσης, ηλεκτροκινητήρα και τετρακίνησης.

Plug-in hybrid επιδόσεις

Ισχύς

449

hp¹

( 330 kW¹)

Επιτάχυνση

4,9

δευτ.¹

0 έως 100 km/h

Ροπή

700

Nm¹

Μέγιστο

1
Συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου*: 2,7-2,5 l/100 km Συνδυασμένη ηλεκτρική κατανάλωση*: 21,2-20,9 kWh/100 km Συνδυασμένες εκπομπές CO₂*: 61-57 g/km

Επαναστατικό και δυναμικό – το σύστημα κίνησης

Από 0 σε 100 km/h σε 4,9 δευτερόλεπτα (συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου*: 2,7-2,5 l/100 km, Συνδυασμένη κατανάλωση ισχύος*: 21,2-20,9 kWh/100 km. Συνδυασμένες εκπομπές CO₂*: 61-57 g / km) - το Audi A8 L 60 TFSI e quattro οφείλει αυτήν την τιμή επιτάχυνσης στην απόδοση ισχύος των 449 hp (330 kW). Το "plug-in hybrid" αποτελείται από δύο εξαρτήματα: έναν αποτελεσματικό ηλεκτροκινητήρα που σας επιτρέπει να οδηγείτε τις περισσότερες από τις καθημερινές σας διαδρομές- έως και 46 χιλιόμετρα (28,6 mi) (μετρούμενα σύμφωνα με το WLTP) - χρησιμοποιώντας μόνο ηλεκτροκίνηση και έναν V6 TFSI κινητήρα 3,0 λίτρων. Η τελική ταχύτητα χρησιμοποιώντας μόνο τον ηλεκτροκινητήρα είναι 135 km/h. Χάρη στη συνολικά χαμηλή στάθμη θορύβου του συστήματος μετάδοσης κίνησης και στην αερανάρτηση που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό, θα απολαμβάνετε χαλαρωτικές διαδρομές.

A8

Οδηγήστε αποδοτικά, φορτίστε απλά

Έξυπνες τεχνολογίες υποστηρίζουν την αποδοτική και οικονομική οδήγηση με το Audi A8 L 60 TFSI e quattro¹. Χάρη στη στρατηγική προγνωστικής λειτουργίας, το όχημα αναλύει προενεργά δεδομένα της διαδρομής και ελέγχει με τέτοιο τρόπο το σύστημα μετάδοσης κίνησης, ώστε να λειτουργεί αποδοτικά εξασφαλίζοντας μεγάλη αυτονομία. Μπορείτε επίσης να επηρεάζετε ενεργά την κατάσταση λειτουργίας του οχήματος επιλέγοντας τρία διαφορετικά προγράμματα οδήγησης. Με τις πρακτικές λύσεις για τη φόρτιση του οχήματος, έχετε τη δυνατότητα φόρτισης στους ειδικούς σταθμούς στον δρόμο.

A8

Νώστε όμορφα στο εσωτερικό

Μπορείτε αμέσως να νιώσετε ότι η άνεση παίζει έναν σημαντικό ρόλο στο Audi A8 L 60 TFSI e quattro¹. Τα εξελιγμένα καθίσματα προσφέρουν υψηλό επίπεδο άνεσης και καλή πλευρική υποστήριξη τόσο μπροστά όσο και πίσω. Μπορείτε να επιλέξετε τα προαιρετικά καθίσματα Comfort Individual Contour. Εκτός από την πνευματική ρύθμιση βάσης και πλάτης του καθίσματος, διαθέτει λειτουργία θέρμανσης και αερισμού, κατ' απαίτηση, κάθε μία από τις οποίες μπορεί να ρυθμιστεί σε τρεις βαθμίδες. Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει δερμάτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, θερμαινόμενα καθίσματα μπροστά και πίσω, σταθερό κλιματιστικό, κουμπιά ελέγχου σε γυάλινη εμφάνιση και διακοσμητικά ένθετα υψηλής ποιότητας.

A8
Περισσότερη άνεση

Ψηφιακές τεχνολογίες

Το Audi A8 L 60 TFSI e quattro¹ διαθέτει ένα πλήθος χρήσιμων χαρακτηριστικών που παρέχουν ολοκληρωμένη πληροφόρηση και προσφέρουν περισσότερη ψυχαγωγία στις διαδρομές σας. Το MMI navigation plus του βασικού εξοπλισμού με MMI απόκρισης αφής είναι το κέντρο ελέγχου για τον οδηγό και παρέχει πρόσβαση στην ευρεία γκάμα των υπηρεσιών μας Audi connect². Το Audi virtual cockpit στον βασικό εξοπλισμό προβάλλει εξάλλου τις σημαντικότερες πληροφορίες για το όχημα. Οι επιβάτες στα πίσω καθίσματα μπορούν να χρησιμοποιούν το προαιρετικό Rear Seat Remote για να ελέγχουν διάφορες λειτουργίες του κλιματισμού, των καθισμάτων και άνεσης στο πίσω μέρος του οχήματος. Το προαιρετικό Rear Seat Entertainment με δύο αφαιρούμενα tablet παρέχει πρόσβαση σε λειτουργίες streaming, δεδομένα του οχήματος και λειτουργίες πλοήγησης.

A8
Περισσότερα τα συστήματα χειρισμού & infotainment


A8
A8
1
Συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου*: 2,7-2,5 l/100 km Συνδυασμένη ηλεκτρική κατανάλωση*: 21,2-20,9 kWh/100 km Συνδυασμένες εκπομπές CO₂*: 61-57 g/km
2
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Audi connect, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφτείτε το www.audi.com/connect.
3
Η Google και το λογότυπό της είναι καταχωρημένα εμπορικά σήματα της Google Inc.
4
Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα στην εκάστοτε χώρα. Συμβατό με το Apple iOS 10.0 και Android 6 και υψηλότερες εκδόσεις. Απαιτείται πρώτα εγγραφή στο www.audi.com/myaudi και ενεργή σύνδεση Wi-Fi μεταξύ του smartphone και του Audi MMI για το Audi connect online media streaming.
5
Σημειώστε ότι τα συστήματα υποβοήθησης υποστηρίζουν τον οδηγό κατά τη διάρκεια της οδήγησης και τα καθορισμένα όρια των συστημάτων. Η ευθύνη και η απαραίτητη προσοχή της οδήγησης είναι πάντα στα αρμοδιότητα του οδηγού.