Audi A8 L > A8 > Home
Audi A8 L

A8 L

Πραγματικά μεγαλειώδες.
Το Audi A8 L.

Γνωρίστε μαζί μας στο μέλλον. Κομψή και δυναμική σχεδίαση, πολυάριθμα συστήματα υποβοήθησης², ένα νέο σύστημα χειρισμού που προσφέρει άνεση, λειτουργικότητα και πάνω από όλα άφθονο χώρο. Διαμορφώστε τον δικό σας προσωπικό χώρο στο πίσω μέρος, πιο ευέλικτα και αναπαυτικά από ποτέ και απολαύστε την πολυτέλεια του Audi A8 L.

Υπέροχο ακόμη και στη μικρότερη λεπτομέρεια

Το προαιρετικό κάθισμα χαλάρωσης³ στο Audi A8 L προσφέρει τη μέγιστη άνεση καθίσματος στον πίσω συνοδηγό μέσα από ένα ευρύ φάσμα ρυθμίσεων και ένα υποπόδιο για μια ιδιαίτερα άνετη θέση ανάπαυσης. Επιπλέον, το κάθισμα του συνοδηγού μπορεί να μετακινηθεί ηλεκτρικά αρκετά προς τα εμπρός και να αναδιπλωθεί η πλάτη του καθίσματος για να παρέχει μέγιστο χώρο για τα πόδια. Η λειτουργία μασάζ του υποποδίου³ και οι προαιρετικές οθόνες στο πίσω μέρος³, ολοκληρώνουν τέλεια το εσωτερικό του A8 L.

Fond Audi A8 L
 
MMI display in the Audi A8 L

Οθόνη και χειρισμός

Δύο οθόνες αφής στην κεντρική κονσόλα με ακουστική και απτική ανάδραση εξασφαλίζουν τη διαισθητική λειτουργία του συστήματος ψυχαγωγίας καθώς και των λειτουργιών κλιματισμού, άνεσης και ευκολίας. Ο ενισχυμένος φωνητικός έλεγχος⁵ επιτρέπει στην αλληλεπίδραση με το όχημα να έχει τη μορφή διαλόγου. Χρησιμοποιήστε την ενσωμάτωση του Amazon Alexa⁶ χάρη στις υπηρεσίες Audi connect⁷.

Η προσωπική σας ελευθερία

Η σειρά εξατομίκευσης Audi exclusive⁸ σας επιτρέπει να διαμορφώσετε το Audi A8 L όπως ακριβώς το επιθυμείτε: συνδυάστε ελεύθερα μια τεράστια ποικιλία επιλογών για το εσωτερικό και επιτρέψτε στο εξωτερικό να λάμψει με χρώματα όπως το μπλε Ara με εφέ κρυστάλλων, το γκρι Suzuka μεταλλικό, το πράσινο Goodwood περλέ και το καφέ Ipanema μεταλλικό.

Εσωτερικό πλημμυρισμένο με φως

Το εξαιρετικά μεγάλο χρωματιστό γυαλί της προαιρετικής πανοραμικής γυάλινης ηλιοροφής δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του οχήματος. Εάν το φως του ήλιου γίνει πολύ δυνατό, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την ηλεκτρική ηλιοπροστασία. Ένας ενσωματωμένος εκτροπέας αέρα μειώνει τον θόρυβο του ανέμου όταν η ηλιοροφή είναι ανοιχτή.

Χρώματα και ζάντες

Συνδυάστε διαφορετικά εξωτερικά χρώματα και ζάντες για να δημιουργήσετε το Audi A8 L των ονείρων σας.
Z8Z8_41J-Pyramid_AU65x_A8_004_00.jpg
Γκρι Terra Γκρι Terra
Γκρι Monsun Γκρι Monsun
Μαύρο Mythos Μαύρο Mythos
Γκρι Vesuv Γκρι Vesuv
Moon light Moon light
Ζάντες αλουμινίου 21" Audi Sport, σε σχέδιο 10 ακτίνων Y evo Ζάντες αλουμινίου 21" Audi Sport, σε σχέδιο 10 ακτίνων Y evo
Ζάντες αλουμινίου 20", σε σχέδιο 10 παράλληλων ακτίνων Ζάντες αλουμινίου 20", σε σχέδιο 10 παράλληλων ακτίνων
Ζάντες αλουμινίου 20", σε σχέδιο 10 ακτίνων Y Ζάντες αλουμινίου 20", σε σχέδιο 10 ακτίνων Y
Ζάντες αλουμινίου 20", σε σχέδιο 20 ακτίνων structure Ζάντες αλουμινίου 20", σε σχέδιο 20 ακτίνων structure
Ζάντες αλουμινίου 20" Audi Sport, σε σχέδιο 5 βραχιόνων turbine Ζάντες αλουμινίου 20" Audi Sport, σε σχέδιο 5 βραχιόνων turbine
Assistance systems view Audi A8 L

Τα νέα έξυπνα συστήματα υποβοήθησης οδηγού

Πολυάριθμες καινοτόμες τεχνολογίες σας υποστηρίζουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας με διάφορους τρόπους, εξασφαλίζοντας άνεση και ασφάλεια σε υψηλό επίπεδο. Εάν επιλέξετε το προαιρετικό πακέτο υποβοήθησης assistance package plus, το Audi A8 L σας θα είναι εξοπλισμένο με ένα ευρύ φάσμα συστημάτων υποβοήθησης οδηγού². Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία είναι το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης Parking Assist plus², το οποίο παρέχει υποστήριξη κατά τη στάθμευση εντός και εκτός διαμήκων και εγκάρσιων θέσεων στάθμευσης, ενώ το όχημα αναλαμβάνει το τιμόνι, την επιτάχυνση, το φρενάρισμα και το σβήσιμο του κινητήρα.

1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και, σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. (DAT) Περαιτέρω πληροφορίες για τις επίσημες τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων υπάρχουν στον "Οδηγό για την εξοικονόμηση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ενέργειας των νέων μοντέλων επιβατικών οχημάτων", ο οποίος διατίθεται δωρεάν σε όλες τις αντιπροσωπείες πωλήσεων, από την DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern, Germany και στο www.dat.de.
2
Παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας ότι τα συστήματα υποβοήθησης υποστηρίζουν μόνο τον οδηγό κατά τη διάρκεια της οδήγησης εντός των αντίστοιχων ορίων του συστήματος. Η ευθύνη και η απαραίτητη προσοχή που απαιτείται για την οδήγηση παραμένουν πάντα στον οδηγό.
3
Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξ. Εμπόρων Audi για πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.
4
Οι λειτουργίες των οθονών στο πίσω μέρος ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα την περιοχή και εξαρτώνται από τις υπηρεσίες που παρέχονται από τον πάροχο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας/εφαρμογών για τη συσκευή του πελάτη. Είναι απαραίτητη μία κινητή συσκευή (smartphone, tablet κ.λπ.) για τη χρήση των οθονών. Οι οθόνες ελέγχονται μέσω της εφαρμογής rear Media Control (διαθέσιμη μέσω των Apple Store και Google Store). Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσ. Εμπόρων Audi για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εμφανιζόμενο περιεχόμενο. Ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις κινητού τηλεφώνου.
5
Διαθέσιμο σε επιλεγμένες γλώσσες. Εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα ανά χώρα.
6
Η υπηρεσία απαιτεί ένα πρόγραμμα δεδομένων επί πληρωμή από έναν Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Audi. Τα Amazon, Alexa και όλα τα σχετικά λογότυπα είναι σήματα κατατεθέντα της Amazon.com Inc. ή συνδεδεμένων εταιρειών. Η ενσωμάτωση του Amazon Alexa διατίθεται μόνο στις ακόλουθες γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά και Ισπανικά. Η γλώσσα συστήματος πρέπει να οριστεί σε μια γλώσσα που υποστηρίζεται από την ενσωμάτωση του Amazon Alexa. Η Amazon είναι υπεύθυνη για τις λειτουργίες και το περιεχόμενο του Amazon Alexa. Ορισμένες λειτουργίες Alexa εξαρτώνται από τη συμβατή τεχνολογία έξυπνου σπιτιού (smart home). Επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.
7
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Audi connect, παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com/connect.
8
Η σειρά Audi exclusive είναι μία επιλογή της Audi Sport GmbH. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον βασικό και προαιρετικό εξοπλισμό.