Audi A8 > A8 > Home
Audi A8

A8

Καλωσήρθατε στο μέλλον.
Το Audi A8.

Η πρωτοπορία είναι η υπόσχεσή μας. Ποτέ πριν δεν είχαμε τη δυνατότητα να είμαστε τόσο πλήρεις και τόσο καινοτόμοι όσο με το Audi A8. Αποτελεί την αρχή μιας νέας σχεδιαστικής γλώσσας, ενός νέου τρόπου χειρισμού, ενός νέου επιπέδου ποιότητας. Το Audi A8 αντιπροσωπεύει το μέλλον της πολυτελούς κατηγορίας.

Αναμφίβολα quattro

Τα κορυφαία σχεδιαστικά στοιχεία στο εξωτερικό συνδυάζουν την μοναδικότητα με τη σπορ ευελιξία και είναι χαρακτηριστικά των εξατομικευμένων επιλογών για το Audi A8 - μια αναδρομή στο πρωτότυπο quattro.

Assistance systems view Audi A8

Τα νέα έξυπνα συστήματα υποβοήθησης οδηγού

Πολυάριθμες καινοτόμες τεχνολογίες σας υποστηρίζουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας με διάφορους τρόπους, εξασφαλίζοντας άνεση και ασφάλεια σε υψηλό επίπεδο. Εάν επιλέξετε το προαιρετικό πακέτο υποβοήθησης assistance package plus, το Audi A8 σας θα είναι εξοπλισμένο με ένα ευρύ φάσμα συστημάτων υποβοήθησης οδηγού². Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία είναι το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης Parking Assist plus², το οποίο παρέχει υποστήριξη κατά τη στάθμευση εντός και εκτός διαμήκων και εγκάρσιων θέσεων στάθμευσης, ενώ το όχημα αναλαμβάνει το τιμόνι, την επιτάχυνση, το φρενάρισμα και το σβήσιμο του κινητήρα.

Τα πάντα στο φως

Χωρίς να θαμπώνουν τα άλλα οχήματα, οι προβολείς HD matrix LED πολλαπλών σειρών παρέχουν ακριβέστερο, υψηλότερης ανάλυσης φωτισμό του δρόμου. Το Audi laser light συμπληρώνει τον φωτισμό σε ταχύτητες από περίπου περίπου 70 km/h και φέρνει ένα αξιοσημείωτο πλεονέκτημα στην ασφάλεια και την άνεση χάρη στο σχεδόν διπλάσιο εύρος των μπροστινών προβολέων.

HD matrix LED headlights Audi A8

Ακριβής. Δυναμική. Ξεκάθαρη. - Τεχνολογία OLED

Ο συνδυασμός της προαιρετικής λωρίδας φώτων LED και των πίσω φώτων με τεχνολογία OLED καθιστά το Audi A8 ολοφάνερο, ακόμη και στο σκοτάδι. Επιπλέον, το ξεκλείδωμα και το κλείδωμα του οχήματος γίνεται πλέον ένα εντυπωσιακό οπτικό γεγονός.

Χρώματα και ζάντες

Συνδυάστε διαφορετικά εξωτερικά χρώματα με ζάντες για να δημιουργήσετε το Audi A8 που ονειρεύεστε.
Pyramid_AU65x_A8_004_00_F4F4_41J.jpg
Γκρι Vesuv Γκρι Vesuv
Moon light Moon light
Γκρι Terra Γκρι Terra
Γκρι Monsun Γκρι Monsun
Ζάντες αλουμινίου 21" Audi Sport, σε σχέδιο 10 ακτίνων Y evo Ζάντες αλουμινίου 21" Audi Sport, σε σχέδιο 10 ακτίνων Y evo
Ζάντες αλουμινίου 20" Audi Sport, σε σχέδιο 5 ακτίνων V star Ζάντες αλουμινίου 20" Audi Sport, σε σχέδιο 5 ακτίνων V star
Ζάντες αλουμινίου 20", σε σχέδιο 10 παράλληλων ακτίνων Ζάντες αλουμινίου 20", σε σχέδιο 10 παράλληλων ακτίνων
Ζάντες αλουμινίου 20", σε σχέδιο 20 ακτίνων structure Ζάντες αλουμινίου 20", σε σχέδιο 20 ακτίνων structure
Οθόνη MMI στο Audi A8

Λειτουργίες υψηλού επιπέδου

Η χρήση οθονών αφής με ακουστική και απτική ανάδραση, και η ταυτόχρονη μείωση του αριθμού των συμβατικών διακοπτών και κουμπιών ελέγχου, σας παρέχει μια διαισθητική εμπειρία χειρισμού. Ο πίνακας οργάνων που προσανατολίζεται στον οδηγό προσδίδει στο cockpit μια ακόμη πιο μοντέρνα και κομψή αίσθηση. Χρησιμοποιήστε την ενσωμάτωση του Amazon Alexa³ χάρη στις υπηρεσίες Audi connect⁴.

The Audi A8 in a dynamic pass by

Μεγαλύτερη ευελιξία. Πιο sport χαρακτήρας.

Η προαιρετική δυναμική τετραδιεύθυνση βελτιώνει τη δυναμική οδήγηση σε ολόκληρο το εύρος ταχύτητας μέσω ενεργού παρέμβασης στη διεύθυνση στους εμπρός και πίσω άξονες. Το αποτέλεσμα είναι μια συνολική βελτίωση στο χειρισμό του αυτοκινήτου. Στην οδήγηση στην πόλη, μειώνει σημαντικά την προσπάθεια από τον οδηγό - καθιστά τον κύκλο στροφής του οχήματος αισθητά πιο μικρό περιστρέφοντας τους πίσω τροχούς προς την αντίθετη κατεύθυνση. Όταν οδηγείτε σε επαρχιακούς δρόμους, σας επιτρέπει να απολαύσετε σπορ οδήγηση και ακρίβεια, ενώ στους αυτοκινητoδρόμους, η δυναμική τετραδιεύθυνση δημιουργεί χαλαρή και σταθερή συμπεριφορά οδήγησης.

Η κομψότητα κάτω από νέο φως

Χάρη στα πολύχρωμα περιγράμματα / ατμοσφαιρικό πακέτο φωτισμού, το εσωτερικό περιβάλλον καλύπτεται από ακριβείς οπτικές ίνες. Ο εσωτερικός σχεδιασμός αναδεικνύεται καλύτερα, τονίζοντας την υψηλή ποιότητά του.

1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και, σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. (DAT) Περαιτέρω πληροφορίες για τις επίσημες τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων υπάρχουν στον "Οδηγό για την εξοικονόμηση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ενέργειας των νέων μοντέλων επιβατικών οχημάτων", ο οποίος διατίθεται δωρεάν σε όλες τις αντιπροσωπείες πωλήσεων, από την DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern, Germany και στο www.dat.de.
2
Σημείωση: Τα συστήματα λειτουργούν μόνο εντός των ορίων του συστήματος και βοηθούν τον οδηγό. Ωστόσο, ο οδηγός παραμένει υπεύθυνος για την οδήγηση του οχήματος και οφείλει να είναι προσεκτικός ανά πάσα στιγμή.
3
Η υπηρεσία απαιτεί ένα πρόγραμμα δεδομένων επί πληρωμή από έναν Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Audi. Τα Amazon, Alexa και όλα τα σχετικά λογότυπα είναι σήματα κατατεθέντα της Amazon.com Inc. ή συνδεδεμένων εταιρειών. Η ενσωμάτωση του Amazon Alexa διατίθεται μόνο στις ακόλουθες γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά και Ισπανικά. Η γλώσσα συστήματος πρέπει να οριστεί σε μια γλώσσα που υποστηρίζεται από την ενσωμάτωση του Amazon Alexa. Η Amazon είναι υπεύθυνη για τις λειτουργίες και το περιεχόμενο του Amazon Alexa. Ορισμένες λειτουργίες Alexa εξαρτώνται από τη συμβατή τεχνολογία έξυπνου σπιτιού (smart home). Επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.
4
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Audi connect, παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com/connect.