S8 > A8 > Home
Audi A8

S8 TFSI

Εκπομπές CO2, μεικτός κύκλος{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 265–258 g/km

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 11,7–11,4 l/100 km

Ισχύς

420

kW

Επιτάχυνση (0–100 km/h)

3,8

δευτ.

Ροπή, μέγιστη

800

Nm

Heckansicht Audi S8

S για σπορ χαρακτήρα

Με το Audi S8², το business sedan στην πιο σπορ μορφή του, φτάνετε στον προορισμό σας γρήγορα και ξεκούραστα.

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹,²: 11,7–11,4 l/100 km. Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹,²: 265–258 g/km.

S για ατμόσφαιρα κομψότητας

Ειδικά S στοιχεία και υλικά υψηλής ποιότητας δίνουν σπορ εμφάνιση στο εσωτερικό του νέου Audi S8².

Ακριβής. Δυναμική. Ξεκάθαρη.

Αφήστε να σας συνεπάρει η επόμενη γενιά της τεχνολογίας φωτισμού. Με τους προαιρετικούς προβολείς Digital Matrix LED⁵ ή τα πίσω φώτα OLED του βασικού εξοπλισμού. Μπορείτε, επίσης, να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις υπογραφές πίσω φώτων. Ανάλογα με το προφίλ οδήγησης, η υπογραφή ρυθμίζεται όταν το όχημα είναι σταματημένο.

S για κορυφαία οδηγική απόλαυση

Το νέο Audi S8² παρέχει εντυπωσιακή μέγιστη ροπή 800 Nm και ισχύ 571 hp (420 kW) (Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹,²: 11,7–11,4 l/100 km. Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹,²: 265–258 g/km). Βιώστε υψηλές επιδόσεις με απαράμιλλη δυναμική οδήγησης.

Ξεχωρίστε με το Audi exclusive³

Κάντε το Audi S8² σας μοναδικό – όσο μοναδικοί είστε εσείς – με τη σειρά εξατομίκευσης Audi exclusive³. Με ιδιαίτερα διακοσμητικά, βαμμένο δέρμα και εξατομικευμένο χρώμα βαφής, καθώς και με μια ευρεία γκάμα ματ χρωμάτων βαφής. Όπως ακριβώς το επιθυμείτε.

Πολυποίκιλα όπως η ζωή

Τα Γνήσια Αξεσουάρ Audi⁴ μετατρέπουν τη λιμουζίνα σας σε ένα όχημα με πολύπλευρα χαρίσματα. Τεχνικά χαρακτηριστικά και στοιχεία εμφάνισης σάς επιτρέπουν να προσαρμόζετε εύκολα το όχημά σας σε νέες ανάγκες. Ξανά και ξανά.

Espresso mobil Audi A8

Απολαύστε ένα φλιτζάνι καφέ: Με το Espresso mobile μπορείτε να παρασκευάζετε φρέσκο καφέ στο όχημα. Κάντε ένα διάλειμμα, μιας και το Audi σας πρέπει να είναι σταθμευμένο με ασφάλεια, για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Espresso mobile.

Σημείωση: Η εικόνα δείχνει το Audi A8 L.

1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. Ένας Οδηγός για την κατανάλωση καυσίμων και τις εκπομπές ρύπων CO₂ που περιλαμβάνει στοιχεία για όλα τα νέα μοντέλα επιβατικών οχημάτων, είναι διαθέσιμος δωρεάν, σε όλα τα σημεία πώλησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
2
Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 11,7–11,4 l/100 km. Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 265–258 g/km. Μόνο οι τιμές κατανάλωσης και εκπομπών σύμφωνα με την διαδικασία WLTP και όχι σύμφωνα με NEDC είναι διαθέσιμες για το όχημα.
3
Η προαιρετική σειρά Audi exclusive είναι μία προσφορά της Audi Sport GmbH. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον βασικό και προαιρετικό εξοπλισμό, απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com.
4
Τα Γνήσια αξεσουάρ Audi διατίθενται από την AUDI AG έναντι επιπλέον χρέωσης. Τα αξεσουάρ δεν λαμβάνονται υπόψη κατά τον υπολογισμό της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών ρύπων του οχήματος. Ως εκ τούτου, τα αξεσουάρ μπορούν να τοποθετηθούν μόνο μετά την πρώτη άδεια κυκλοφορίας.
5
Προαιρετικός εξοπλισμός που διατίθεται έναντι επιπλέον χρέωσης.