S8 > A8 > Home
Audi A8

S8

Εκπομπές CO2, μεικτός κύκλος{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 266–259 g/km

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 11,7–11,4 l/100km

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO₂ που δίνονται σε εύρη εξαρτώνται από τον επιλεγμένο συνδυασμό ζαντών/ελαστικών.

Rear view Audi S8

S για σπορ χαρακτήρα

Με το Audi S8², το business sedan στην πιο σπορ μορφή του, φτάνετε στον προορισμό σας γρήγορα και ξεκούραστα.

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹,²: 11,7–11,4 l/100 km; Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹,²: 266–259 g/km.

Το Audi S8² σε αριθμούς

Ισχύς

420

kW*

Επιτάχυνση (0–100 km/h)

3,8

δευτ.*

Ροπή, μέγιστη

800

Nm*

*Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹,²: 11,7–11,4 l/100 km; Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹,²: 266–259 g/km.

S για ατμόσφαιρα κομψότητας

Ειδικά S στοιχεία και υλικά υψηλής ποιότητας δίνουν σπορ εμφάνιση στο εσωτερικό του νέου Audi S8².

Ακριβής. Δυναμική. Ξεκάθαρη.

Αφήστε να σας συνεπάρει η επόμενη γενιά της τεχνολογίας φωτισμού. Με τους προαιρετικούς προβολείς Digital Matrix LED ή τα πίσω φώτα OLED του βασικού εξοπλισμού. Μπορείτε, επίσης, να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις υπογραφές πίσω φώτων. Ανάλογα με το προφίλ οδήγησης, η υπογραφή ρυθμίζεται όταν το όχημα είναι σταματημένο.

S για κορυφαία οδηγική απόλαυση

Το νέο Audi S8² παρέχει εντυπωσιακή μέγιστη ροπή 800 Nm και ισχύ 571 hp (420 kW) (Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹,²: 11,7–11,4 l/100 km; Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹,²: 266–259 g/km). Βιώστε υψηλές επιδόσεις με απαράμιλλη δυναμική οδήγησης.

Ξεχωρίστε με το Audi exclusive³

Κάντε το Audi S8² σας μοναδικό – όσο μοναδικοί είστε εσείς – με τη σειρά εξατομίκευσης Audi exclusive³. Με ιδιαίτερα διακοσμητικά, βαμμένο δέρμα και εξατομικευμένο χρώμα βαφής, καθώς και με μια ευρεία γκάμα ματ χρωμάτων βαφής. Όπως ακριβώς το επιθυμείτε.

Πολυποίκιλα όπως η ζωή

Τα Γνήσια Αξεσουάρ Audi⁴ μετατρέπουν τη λιμουζίνα σας σε ένα όχημα με πολύπλευρα χαρίσματα. Τεχνικά χαρακτηριστικά και στοιχεία εμφάνισης σάς επιτρέπουν να προσαρμόζετε εύκολα το όχημά σας σε νέες ανάγκες. Ξανά και ξανά.

1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Προς το παρόν υποχρεούμαστε ακόμη από τον νόμο να παραθέτουμε τις τιμές του NEDC. Όταν πρόκειται για καινούργια οχήματα τα οποία έχουν λάβει έγκριση τύπου σύμφωνα με την WLTP, οι τιμές του NEDC εξάγονται από τις τιμές της WLTP. Η αναφορά των τιμών της WLTP μπορεί να γίνεται επιπρόσθετα οικειοθελώς, ώσπου αυτό να απαιτηθεί πλέον από τον νόμο. Όταν οι τιμές του NEDC αναφέρονται ως εύρη τιμών, αυτές δεν αφορούν σε μεμονωμένο, συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της προσφοράς πώλησης. Χρησιμεύουν απλά ως μέσο σύγκρισης μεταξύ των διαφορετικών τύπων οχημάτων. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και, σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. Περαιτέρω πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 των νέων επιβατηγών αυτοκινήτων περιέχονται στον «Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen» (Οδηγό για την οικονομία καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ρεύματος των νέων επιβατηγών αυτοκινήτων), ο οποίος διατίθεται δωρεάν σε όλα τα σημεία πώλησης, καθώς και στην DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen (www.dat.de).
2
Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 11,7–11,4 l/100 km; Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 266–259 g/km. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO₂ που δίνονται σε εύρη εξαρτώνται από τον επιλεγμένο συνδυασμό ζαντών/ελαστικών.
3
Η σειρά Audi exclusive είναι μία επιλογή της Audi Sport GmbH. Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τον βασικό και προαιρετικό εξοπλισμό, απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com.
4
Τα Γνήσια Αξεσουάρ Audi διατίθενται από την AUDI AG έναντι επιπλέον χρέωσης. Τα αξεσουάρ δεν λαμβάνονται υπόψη κατά τον υπολογισμό της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών ρύπων του οχήματος. Ως εκ τούτου, τα αξεσουάρ μπορούν να τοποθετηθούν μόνο μετά την πρώτη άδεια κυκλοφορίας.