S8 TFSI > A8 > Home
  • stage_exterior_front.jpg
S8 TFSI

S8 TFSI

Γρήγορο και άνετο.
Το Audi S8 TFSI.

Κατανάλωση καυσίμου μεικτός κύκλος*: 11.4–11.3 l/100 km
Εκπομπές CO₂ μεικτός κύκλος*: 260-258 g/km

Οι μετακινήσεις μπορούν να είναι άνετες και ξεκούραστες. Το Audi S8 TFSI με το πολυτελές sedan στην πιο σπορ μορφή του σας δείχνει τον τρόπο. Με τον άφθονο χώρο και την άνεση καθισμάτων, την καινοτόμο φιλοσοφία χειρισμού, την ευρεία γκάμα infotainment και λύσεων συνδεσιμότητας και έναν ισχυρό κινητήρα V8 biturbo TFSI, είναι δεδομένο ότι θα φτάστε στον προορισμό σας γρήγορα και άνετα.

S8
S8
Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080_AS8_D_181010-2.jpg
1920x1080_AS8_D_181010-2.jpg
  • Οι οβάλ απολήξεις εξάτμισης αριστερά και δεξιά υπογραμμίζουν τον δυναμισμό στην πίσω πλευρά.

  • Το Audi S8 TFSI¹ – ένα πολυτελές sedan στην πιο σπορ μορφή που υπήρξε ποτέ.

  • Η σχεδίαση: μια ξέκαθαρη δήλωση sport χαρακτήρα.

  • Το Audi S8 TFSI επιταχύνει από 0 σε 100 km/h σε 3,8 δευτερόλεπτα (Κατανάλωση καυσίμου μεικτός κύκλος*: 11,4–11,3 l/100 km Εκπομπές CO₂ μεικτός κύκλος*: 260-258 g/km).

  • Απολαύστε τα οφέλη της δυναμικής τετρακίνησης σε οποιαδήποτε ταχύτητα.

  • Ένα εσωτερικό με αίσθηση χαλάρωσης.

  • Βασικός εξοπλισμός: Προβολείς HD Matrix LED με δυναμικά φλας.

  • Αποκλειστική εμφάνιση χάρη στους ειδικούς S8 προβολείς.

  • Ένα εντυπωσιακό πρόσθετο στοιχείο: οι προαιρετικά κόκκινες δαγκάνες φρένων.

Εντυπωσιακές επιδόσεις

Ισχύς

571

hp

(420 kW¹)

Επιτάχυνση

3,8

δευτερόλεπτα¹

0 εως 100 km/h

Ροπή

800

Nm¹

Μέγιστη

1
Κατανάλωση καυσίμου μεικτός κύκλος*: 11.4–11.3 l/100 km. Εκπομπές CO₂ μεικτός κύκλος*: 260-258 g/km

Η ισχύς συναντά την απόδοση

Μέγιστη ροπή 800 Nm, 571 hp (420 kW) και από 0 σε 100 km/h σε 3,8 δευτερόλεπτα, ο 4-λιτρος κινητήρας V8 biturbo TFSI εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του. (Κατανάλωση καυσίμου μεικτός κύκλος*: 11,4–11,3 l/100 km Εκπομπές CO₂ μεικτός κύκλος*: 260-258 g/km). Καλύτερη απόδοση χάρη στο ήπιο υβριδικό σύστημα 48V με γεννήτρια μίζας με ιμάντα και καινοτόμο τεχνολογία κυλίνδρων Audi. Όταν ο κινητήρας λειτουργεί σε μερικά φορτία, τέσσερις από τους οκτώ κυλίνδρους απενεργοποιούνται, αφήνοντας τον κινητήρα να λειτουργεί ήσυχα και ισχυρά όπως πάντα, αλλά πιο οικονομικά και με μειωμένες εκπομπές CO₂.

Εντυπωσιακές επιδόσεις

Απολαύστε τα οφέλη της μόνιμης τετρακίνησης quattro και τις βασικής δυναμικής τετραδιεύθυνσης σε οποιαδήποτε ταχύτητα. Θα τα αισθανθείτε στη βελτιστοποιημένη δυναμική συμπεριφορά οδήγησης με άνετο, ευέλικτο χειρισμό. Η βασική προνοητική ανάρτηση ελέγχει τον κάθε τροχό ξεχωριστά και ρυθμίζει ανάλογα με την πορεία του δρόμου. Αυτό μειώνει αισθητά τις εγκάρσιες δυνάμεις σε στροφές για την αύξηση της δυναμικής οδηγικής απόλαυσης.

Audi S8
Περισσότερα για τα συστήματα υποβοήθησης

Εσωτερικό με αίσθηση άνεσης

Η αρχιτεκτονική του εσωτερικού δίνει έμφαση στις οριζόντιες γραμμές και δημιουργεί εξαιρετική αίσθηση. Με αποκλειστικές λεπτομέρειες όπως το πάνω ένθετο και o μοχλός επιλογής ταχυτήτων σε carbon vector με εντύπωση τρισδιάστατου βάθους. Επιπλέον, τα άνετα προσαρμοσμένα καθίσματα περιγράμματος με σπορ εμφάνιση, το έμβλημα S, η ειδική S ραφή και τα πλήκτρα αλλαγής ταχυτήτων σε οπτική αλουμινίου καθώς και τα πεντάλ και η επιφάνεια ανάπαυσης ποδιού σε ανοξείδωτο χάλυβα, είναι μερικά από τα εντυπωασιακά χαρακτηριστικά του S8.

Audi S8
Περισσότερα για τα πίσω καθίσματα
Audi S8

Διαισθητική φιλοσοφία χειρισμού

Στον βασικό εξοπλισμό το MMI navigation plus με MMI touch κάνει περισσότερα από απλά να σας δείχνει τον δρόμο. Σας προσφέρει επίσης μια επισκόπηση όλων των λειτουργιών του οχήματος σε δυο υψηλής ανάλυσης οθόνες με απόκριση αφής. Το Audi connect³ σας επιτρέπει να βλέπετε τον ενσωματωμένο βοηθό Amazon Alexa⁴, που διαθέτει αλληλεπίδραση φυσικής ομιλίας έτσι ώστε να μπορείτε να ελέγχετε πολλές λειτουργίες, χρησιμοποιώντας απλά τη φωνή σας

Αποκλειστικός χαρακτήρας

Ο δυναμικός χαρακτήρας του οχήματος είναι ακόμη πιο έντονος χάρη στις αποκλειστικές λεπτομέρειες. Για παράδειγμα, η σπορ Singleframe μάσκα και ο μπροστινός προφυλακτήρας με εντυπωσιακές εισόδους αέρα σε εμφάνιση αλουμινίου. Ενισχύεται από τα περιβλήματα εξωτερικών καθρεφτών σε εμφάνιση αλουμινίου, τους βασικούς τροχούς αλουμινίου 20 ιντσών με προαιρετικά κόκκινες δαγκάνες φρένων, εντυπωσιακά πλαϊνά μαρπιέ και την χαρακτηριστική πίσω όψη με διαχύτη και τέσσερις οβάλ απολήξεις εξάτμισης

Audi S8
1
Κατανάλωση καυσίμου μεικτός κύκλος*: 11.4–11.3 l/100 km Εκπομπές CO₂ μεικτός κύκλος*: 260-258 g/km
2
Προσέξτε ότι τα συστήματα υποβοήθησης υποστηρίζουν τον οδηγό κατά την οδήγηση μόνο εντός των αντίστοιχων ορίων του συστήματος. Η ευθύνη και απαιτούμενη προσοχή για την πραγματοποίηση της οδήγησης ανήκουν πάντα στον οδηγό.
3
Περισσότερες πληροφορίες για το Audi connect διατίθενται στο www.audi.com/connect και από τον συνεργάτη Audi της περιοχής σας
4
Το Amazon Alexa είναι μια υπηρεσία του Audi connect. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα μπορείτε να βρείτε στο www.audi.com/connect και από τον συνεργάτη Audi της περιοχής σας. Τα Amazon, Alexa και όλα τα σχετικά λογότυπα είναι κατοχυρωμένες εμπορικές επωνυμίες της Amazon.com, Inc. ή των θυγατρικών της.