Κάμερα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας και ορίων ταχύτητας > Functions on Demand > Home

Κάμερα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας και ορίων ταχύτητας

Η αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας και ορίων ταχύτητας¹،² υποστηρίζει τον οδηγό, εμφανίζοντας στον πίνακα οργάνων σήματα κυκλοφορίας που ανιχνεύονται εντός των ορίων του συστήματος, όπως για παράδειγμα, περιορισμούς ταχύτητας συμπεριλαμβανομένων προσωρινών ορίων ταχύτητας και ζώνες απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Τα διαθέσιμα προγράμματα με μία ματιά

Για τους αυθόρμητους

1 ή 6

μήνες

Για τους οργανωτικούς

1 ή 3

χρόνια

Για τους αποφασιστικούς

Για πάντα

απεριόριστα

Πώς λειτουργεί η κάμερα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας και ορίων ταχύτητας;

Η αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας και ορίων ταχύτητας βοηθά τον οδηγό, εντός των ορίων του συστήματος, προβάλλοντας εντοπισμένες πινακίδες κυκλοφορίας όπως όρια ταχύτητας, ζώνες απαγόρευσης κυκλοφορίας και προσωρινά όρια ταχύτητας, που βρίσκονται εντός της περιοχής που παρακολουθείται από την μπροστινή κάμερα. Τα σήματα κυκλοφορίας εμφανίζονται αυτόματα στον ψηφιακό πίνακα οργάνων ή στο Audi virtual cockpit. Εάν χρειαστεί, μπορεί να ενεργοποιηθεί μια ρυθμιζόμενη προειδοποίηση ταχύτητας, που παρέχει μια οπτική προειδοποίηση εάν ξεπεραστεί η τρέχουσα επιτρεπόμενη ταχύτητα.

Η αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας και ορίων ταχύτητας περιλαμβάνει:

  • Αναγνώριση με βάση την κάμερα και εμφάνιση ζωνών απαγόρευσης διέλευσης και ορίων ταχύτητας, συμπεριλαμβανομένων προσωρινών περιορισμών ταχύτητας⁵
  • Αναγνώριση της αρχής και του τέλους αυτοκινητοδρόμων, επαρχιακών οδών, κατοικημένων περιοχών και περιοχών αραιής κυκλοφορίας και εμφάνιση σχετικών ορίων ταχύτητας
  • Ένδειξη κατάστασης και αξιολόγηση σε οδήγηση στο βρεγμένο οδόστρωμα, όταν υπάρχουν όρια ταχύτητας για συγκεκριμένες ώρες της ημέρας, μέσα από οδικά έργα ή όταν χρησιμοποιείτε ρυμουλκούμενο (μόνο για εργοστασιακά τοποθετημένο κοτσαδόρο)
Κατεβάστε τώρα την εφαρμογή myAudi και επιλέξτε την επιθυμητή διάρκεια ισχύος για την κάμερα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας και ορίων ταχύτητας
Άνεση

Ευέλικτοι όροι χρήσης

Ασφάλεια

Ενημέρωση σχετικά με τα όρια ταχύτητας, συμπεριλαμβανομένων αυτών που εξαρτώνται από την ώρα της ημέρας, στο βρεγμένο οδόστρωμα ή όταν οδηγείτε με ρυμουλκούμενο

Ευκρίνεια

Η οθόνη βρίσκεται στο άμεσο οπτικό πεδίο του οδηγού

Προϋποθέσεις λειτουργίας

Εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε την κάμερα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας και ορίων ταχύτητας μέσω των υπηρεσιών Functions on Demand, χρειάζεστε να έχετε ένα Audi Α3 (ΜΥ22).

Επίσης, θα χρειαστείτε:

  • έναν έγκυρο λογαριασμό myAudi ως κύριος ή δευτερεύων χρήστης
  • όχημα συμβατό με τις υπηρεσίες Functions on Demand
  • συμβατό iPhone ή Android Smartphone⁶
Νομική σημείωση
1
Σημείωση: Το σύστημα λειτουργεί μόνο εντός των ορίων του συστήματος και μπορεί μόνο να υποστηρίζει τον οδηγό. Η ευθύνη για τον έλεγχο του οχήματος, καθώς και για την απαιτούμενη προσοχή στην οδική κυκλοφορία, παραμένουν στον οδηγό. Το σύστημα παρέχει απλώς πληροφορίες.
2
Η κάμερα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας και ορίων ταχύτητας είναι διαθέσιμη μόνο σε συνδυασμό με το σύστημα πλοήγησης MMI navigation plus με MMI touch.
3
Η λειτουργία μπορεί να δοκιμαστεί μία φορά ανά κύριο χρήστη. Αυτό είναι δυνατό για το μέγιστο μέχρι 2 κύριους χρήστες ανά έτος και ανά όχημα.
4
Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.
Οι τιμές που αναγράφονται στην εφαρμογή myAudi είναι νομικά δεσμευτικές τη στιγμή της αγοράς.
5
Η διαθεσιμότητα των υπηρεσιών και της λειτουργικότητας των υπηρεσιών μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα και τη διαμόρφωση του οχήματος.
6
Πληροφορίες σχετικά με τα συμβατά smartphones μπορείτε να βρείτε στον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Audi της επιλογής σας.