MMI navigation plus με MMI touch
για το Audi σας

Επωφεληθείτε από την εξατομικευμένη ενεργοποίηση και χρησιμοποιήστε την υπηρεσία Functions on Demand για να αποκτήσετε το υψηλής ποιότητας σύστημα MMI Navigation plus με MMI touch συμπεριλαμβανομένου του Audi connect Navigation & Infotainment¹. Εκτός από την πρωτοποριακή τεχνολογία πλοήγησης, απολαύστε τη μέγιστη ευκολία χρήσης και πολλά extras.

Τα διαθέσιμα προγράμματα με μία ματιά

Ευέλικτα όπως και η ζωή σας: η ευελιξία και η αποτελεσματική χρήση του διαθέσιμου χρόνου μας γίνονται ολοένα και πιο σημαντικά σήμερα. Για να διασφαλίσετε ότι το Audi σας ανταποκρίνετε στις ολοένα μεταβαλλόμενες ανάγκες σας, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των διαφορετικών διαθέσιμων προγραμμάτων.

1 δοκιμαστικός μήνας²

1 μήνας

6 μήνες

1 χρόνος

3 χρόνια

Απεριόριστα
€1³

από €56³

από €291³

από €564³

από €1.523³

από €2.933³
Πώς λειτουργεί το MMI Navigation plus;

Πώς λειτουργεί το MMI Navigation plus;

Η μεγάλη έγρωμη οθόνη αφής του MMI υψηλής ανάλυσης 10,1 ιντσών (1540 x 720) σας προσφέρει μια εμπειρία γνώριμη από το smartphone σας. Τα μειωμένα γραφικά και η δομή του μενού που προσανατολίζεται στον χρήστη στοχεύουν στη διαισθητική λειτουργία. Η αναζήτηση MMI βασίζεται σε ελεύθερη εισαγωγή κειμένου και εμφανίζει πολύ γρήγορα επιτυχή αποτελέσματα. Ο έλεγχος της φυσικής γλώσσας, μια άλλη λειτουργία, κατανοεί πολλές φράσεις από την καθημερινή χρήση της γλώσσας.

 • Προσωπική βοήθεια διαδρομής: όταν ενεργοποιείται, παρακολουθεί την κατάσταση κυκλοφορίας στις συνήθεις διαδρομές
 • Online πληροφόρηση για την κίνηση στους δρόμους⁴
 • MMI touch για γρήγορη, διαισθητική λειτουργία - π.χ. Καταχώρηση του προορισμού χρησιμοποιώντας τη λειτουργία αναγνώρισης χειρογράφου καθώς και δυνατότητα κίνησης και ζουμ στον χάρτη.
 • Εύκολη λειτουργία των εφαρμογών ψυχαγωγίας μέσω της καθημερινής ομιλίας⁵
 • Λεπτομερείς πληροφορίες διαδρομής: προεπισκόπηση χάρτη, επιλογή εναλλακτικών διαδρομών, POIs, συστάσεις λωρίδας, εξόδους αυτοκινητοδρόμου, λεπτομερείς χάρτες διασταύρωσης και πολλά άλλα
 • Χρήση δεδομένων πλοήγησης για προληπτική και αποτελεσματική οδήγηση, π.χ. όρια ταχύτητας και ανηφορικές κλίσεις
 • Βελτιωμένα μοντέλα τρισδιάστατων πόλεων με ρεαλιστική εικόνα δόμησης και αναπαράσταση λωρίδων για επιλεγμένες πόλεις
 • Προβολή πληροφοριών χώρας για πληροφορίες συγκεκριμένης χώρας, π.χ. σχετικά με τα ισχύοντα όρια ταχύτητας, την απαίτηση αυτοκόλλητων διοδίων αυτοκινητοδρόμων κ.λπ. κατά τη διέλευση ενός συνόρου
 • Περιλαμβάνει το πλήρες πακέτο πλοήγησης και ψυχαγωγίας Audi Connect⁶
Κατεβάστε την εφαρμογή myAudi και επιλέξτε το επιθυμητό πρόγραμμα για το MMI navigation plus με MMI touch
Άνεση

Ευέλικτα προγράμματα χρήσης

Οικονομία

Χρήση δεδομένων πλοήγησης για προληπτική και αποτελεσματική οδήγηση

Ευφυία

Ευκολότερος προσανατολισμός μέσω προβολής λεπτομερούς, υψηλής ανάλυσης χάρτη

MMI navigation plus μέσω functions on demand

Όροι κράτησης

Εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε το MMI navigation plus με MMI touch συμπεριλαμβανομένου του Audi connect Navigation & Infotainment plus μέσω της υπηρεσίας Functions on Demand, χρειάζεται να είστε κάτοχος ενός Audi A4 (από MY2020) και επιπλέον:

 • έναν έγκυρο λογαριασμό myAudi ως κύριος ή δευτερεύων χρήστης
 • όχημα συμβατό με την υπηρεσία Functions on Demand
Νομική σημείωση
1
Τα δεδομένα πλοήγησης για τις υποστηριζόμενες χώρες διατίθενται σε ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης SSD. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Audi της επιλογής σας.
2
Η λειτουργία μπορεί να δοκιμαστεί μία φορά ανά κύριο χρήστη με κόστος 1 ευρώ για ένα μήνα. Αυτό είναι δυνατό για το μέγιστο μέχρι 2 κύριους χρήστες ανά έτος και ανά όχημα.
3
Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.
Οι τιμές που αναγράφονται στην εφαρμογή myAudi είναι νομικά δεσμευτικές τη στιγμή της αγοράς.
4
Η παραδοθείσα έκδοση της κάρτας μπορεί να ανανεωθεί δωρεάν σε τριμηνιαία διαστήματα έως και πέντε χρόνια το πολύ μετά το τέλος της παραγωγής της εγκατεστημένης έκδοσης των συσκευών infotainment. Τα τρέχοντα δεδομένα πλοήγησης είναι διαθέσιμα για λήψη στην πλατφόρμα myAudi στη διεύθυνση www.audi.de/myaudi και μπορούν να εγκατασταθούν στο όχημα μέσω USB. Σε συνδυασμό με το Audi connect, οι χάρτες για την περιοχή κατοικίας μπορούν επίσης να ληφθούν και να ενημερωθούν απευθείας στο όχημα. Επιπλέον, είναι δυνατή η εγκατάσταση των νέων δεδομένων πλοήγησης από έναν Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Audi με πιθανό πρόσθετο κόστος.
5
Οι online πληροφορίες κυκλοφορίας Audi connect είναι διαθέσιμες για πολλές χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Audi της επιλογής σας.
6
Οι νομικές πληροφορίες σχετικά με το Audi connect μπορούν να βρεθούν στην αναλυτική περιγραφή της λειτουργίας.