Υποβοήθηση στάθμευσης
για το Audi σας

Η υποβοήθηση στάθμευσης¹ προσφέρει γρήγορο και εύκολο παρκάρισμα και βοηθά τον οδηγό να εισέλθει και να εξέλθει από θέσεις στάθμευσης με κατάλληλους ελιγμούς του τιμονιού. Οι αισθητήρες υπερήχων χρησιμοποιούνται για την αναζήτηση κατάλληλων κάθετων και παράλληλων θέσεων στάθμευσης.

Άνεση

Ευέλικτα προγράμματα χρήσης

Απόδοση

Αναζήτηση κατάλληλων θέσεων στάθμευσης κατά τη διαδρομή με τη χρήση αισθητήρων υπερήχων

Ασφάλεια

Ελιχθείτε με ασφάλεια ακόμα και σε μικρές θέσεις στάθμευσης

Τα διαθέσιμα προγράμματα με μία ματιά

Ευέλικτα όπως και η ζωή σας: η ευελιξία και η αποτελεσματική χρήση του διαθέσιμου χρόνου μας γίνονται ολοένα και πιο σημαντικά σήμερα. Για να διασφαλίσετε ότι το Audi σας ανταποκρίνετε στις ολοένα μεταβαλλόμενες ανάγκες σας, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των διαφορετικών διαθέσιμων προγραμμάτων.

1 δοκιμαστικός μήνας²

1 μήνας

6 μήνες

1 χρόνος

3 χρόνια

Απεριόριστα
€1³

από €10³

από €50³

από €97³

από €261³

από €503³

Πώς λειτουργεί η υποβοήθηση στάθμευσης;

Η υποβοήθηση στάθμευσης βοηθά τον οδηγό να εισέλθει και να εξέλθει από θέσεις στάθμευσης με κατάλληλους ελιγμούς του τιμονιού. Οι αισθητήρες υπερήχων χρησιμοποιούνται για την αναζήτηση κατάλληλων κάθετων και παράλληλων θέσεων στάθμευσης. Το σύστημα υπολογίζει την καλύτερη διαδρομή στάθμευσης για κάθετες θέσεις στάθμευσης (προς τα εμπρός και πίσω) και τις καλύτερες διαδρομές στάθμευσης και εξόδου για παράλληλες θέσεις στάθμευσης. Μέσω ελιγμών διεύθυνσης ακριβείας, το σύστημα σας υποστηρίζει κατά την είσοδο ή την έξοδο από θέσεις στάθμευσης. Ο οδηγός απλά χρειάζεται να ακολουθεί τις οδηγίες στην οθόνη, να αλλάζει ταχύτητα, να επιταχύνει, να φρενάρει και να παρακολουθεί όλη τη διαδικασία στάθμευσης. Το σύστημα υποστηρίζει ακόμη και στη στάθμευση σε πολλές κινήσεις. Η οπτική ένδειξη μπορεί, με βάση τη γωνία στροφής τιμονιού, να προειδοποιήσει τον οδηγό για τυχόν εμπόδια το πλάι δείχνοντας τη διαδρομή.

Κατεβάστε τώρα την εφαρμογή myAudi και επιλέξτε το επιθυμητό πρόγραμμα για την υποβοήθηση στάθμευσης
Υποβοήθηση στάθμευσης μέσω functions on demand

Όροι κράτησης

Εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε την υποβοήθηση στάθμευσης μέσω της υπηρεσίας Functions on Demand, χρειάζεστε ένα Audi e-tron και επιπλέον:

  • έναν έγκυρο λογαριασμό myAudi ως κύριος ή δευτερεύων χρήστης
  • όχημα συμβατό με την υπηρεσία Functions on Demand
Νομική σημείωση
1
Σημείωση: Τα συστήματα λειτουργούν μόνο εντός των ορίων του συστήματος και μπορούν μόνο να βοηθήσουν τον οδηγό. Ο οδηγός παραμένει υπεύθυνος για το όχημα στο δρόμο και για την κατάλληλη προσοχή.
2
Η λειτουργία μπορεί να δοκιμαστεί μία φορά ανά κύριο χρήστη με κόστος 1 ευρώ για ένα μήνα. Αυτό είναι δυνατό για το μέγιστο μέχρι 2 κύριους χρήστες ανά έτος και ανά όχημα.
3
Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.
Οι τιμές που αναγράφονται στην εφαρμογή myAudi είναι νομικά δεσμευτικές τη στιγμή της αγοράς.