Σύστημα αυτόματου χειρισμού στάθμευσης (Αudi Park Assist) > Functions on Demand > Home

Σύστημα αυτόματου χειρισμού στάθμευσης (Αudi Park Assist)

Το σύστημα αυτόματου χειρισμού στάθμευσης¹ προσφέρει γρήγορο και εύκολο παρκάρισμα και υποστηρίζει τον οδηγό κατά την είσοδο ή την έξοδο από θέσεις στάθμευσης με ελιγμούς διεύθυνσης ακριβείας. Οι αισθητήρες υπερήχων χρησιμοποιούνται για την αναζήτηση κατάλληλων κάθετων και παράλληλων θέσεων στάθμευσης.

Τα διαθέσιμα προγράμματα με μία ματιά

Για τους αυθόρμητους

1 ή 6

μήνες

Για τους οργανωτικούς

1 ή 3

χρόνια

Για τους αποφασιστικούς

Για πάντα

απεριόριστα

Πώς λειτουργεί το σύστημα αυτόματου χειρισμού στάθμευσης (Αudi Park Assist);

Το σύστημα αυτόματου χειρισμού στάθμευσης υποστηρίζει τον οδηγό να εισέλθει και να εξέλθει από θέσεις στάθμευσης με ελιγμούς διεύθυνσης ακριβείας. Οι αισθητήρες υπερήχων χρησιμοποιούνται για την αναζήτηση κατάλληλων κάθετων και παράλληλων θέσεων στάθμευσης. Το σύστημα υπολογίζει την καλύτερη διαδρομή στάθμευσης για κάθετες θέσεις στάθμευσης (προς τα εμπρός και πίσω) και τις καλύτερες διαδρομές στάθμευσης και εξόδου για παράλληλες θέσεις στάθμευσης. Το σύστημα εκτελεί μόνο του τον ελιγμό διεύθυνσης. Ο οδηγός απλά χρειάζεται να ακολουθεί τις οδηγίες στην οθόνη, να αλλάζει ταχύτητα, να επιταχύνει, να φρενάρει και να παρακολουθεί όλη τη διαδικασία στάθμευσης. Η οπτική ένδειξη μπορεί, με βάση τη γωνία στροφής τιμονιού, να προειδοποιήσει τον οδηγό για τυχόν εμπόδια στο πλάι του οχήματος εμφανίζοντας την πορεία. Υποστηρίζονται ελιγμοί στάθμευσης πολλών σημείων. Η ενεργοποίηση της αναζήτησης θέσης στάθμευσης πραγματοποιείται στην κάτω οθόνη και, όταν το σύστημα στάθμευσης είναι ενεργοποιημένο, στην επάνω οθόνη.

Απλά προσθέστε τις υπηρεσίες Functions on Demand για να διαμορφώσετε το Audi σας και να ανακαλύψετε πόσο καλά ταιριάζει το Park Assist στις ανάγκες σας.

Κατεβάστε τώρα την εφαρμογή myAudi και επιλέξτε το επιθυμητό πρόγραμμα για την υποβοήθηση στάθμευσης
Άνεση

Ευέλικτα προγράμματα χρήσης

Απόδοση

Αναζήτηση κατάλληλων θέσεων στάθμευσης κατά τη διαδρομή με τη χρήση αισθητήρων υπερήχων

Ασφάλεια

Ελιχθείτε με ασφάλεια ακόμα και σε μικρές θέσεις στάθμευσης

Booking the parking assistant via functions on demand

Προϋποθέσεις λειτουργίας

Η χρήση του συστήματος αυτόματου χειρισμού στάθμευσης (Αudi Park Assist) μέσω των υπηρεσιών Functions on Demand είναι διαθέσιμη για τα ακόλουθα οχήματα:
Audi A6 (από MY 2024), Audi A7 (από MY 2024), Audi Q7 (από MY 2021), Audi Q8 (από MY 2023) ή Audi Q8 e-trom/Audi e-tron (από MY 2020).

Επίσης, θα χρειαστείτε:

  • έναν έγκυρο λογαριασμό myAudi ως κύριος ή δευτερεύων χρήστης
  • όχημα συμβατό με την υπηρεσία Functions on Demand
Νομική σημείωση
1
Σημείωση: Το σύστημα λειτουργεί μόνο εντός των ορίων του συστήματος και μπορεί μόνο να υποστηρίζει τον οδηγό. Η ευθύνη για τον έλεγχο του οχήματος, καθώς και για την απαιτούμενη προσοχή στην οδική κυκλοφορία, παραμένουν στον οδηγό.
2
Η λειτουργία μπορεί να δοκιμαστεί μία φορά ανά κύριο χρήστη. Αυτό είναι δυνατό για το μέγιστο μέχρι 2 κύριους χρήστες ανά έτος και ανά όχημα.
3
Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.
Οι τιμές που αναγράφονται στην εφαρμογή myAudi είναι νομικά δεσμευτικές τη στιγμή της αγοράς.