Q2 > Q2 > Home

Εκπομπές CO2, μεικτός κύκλος{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 148–130 g/km

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 6,5–5,7 l/100 km

Side rear view of the Q2

Ακόμα πιο κοντά σου. Ετοιμοπαράδοτο τώρα από 169€*/μήνα.

Επιβλητικό SUV

Εντυπωσιακά έντονος χαρακτήρας: Η σχεδίαση των εμπρός και πίσω προφυλακτήρων και οι δυναμικές γραμμές του αμαξώματος συνθέτουν την ισχυρή παρουσία του Audi Q2. Οι εκδόσεις Advanced και S line σε συνδυασμό με τα πολυάρθμα σχέδια ζαντών και την γκάμα των εξωτερικών χρωμάτων χαρίζουν σε κάθε Audi Q2 τη δική του μοναδική εμφάνιση.

Audi Q2 side rear view

Ενισχυμένος σπορ χαρακτήρας: Το πακέτο εξωτερικής σχεδίασης Black Style Pack Plus⁵ χαρίζει στο Audi Q2 ακόμα πιο εκφραστικές και σπορ πινελιές χάρη στις μαύρες λεπτομέρειες που του προσφέρουν μία διαφορετική εικόνα.

Έτοιμοι για αναχώρηση

Το Audi Q2 εγγυάται απίστευτα διασκεδαστική οδήγηση χάρη στην ισχυρή του κίνηση και τις καινοτόμες τεχνολογίες.

Εσωτερικό

Η σχεδίαση του εσωτερικού χώρου στην έκδοση εξοπλισμού S line⁵ με sport καθίσματα σε μαύρο δέρμα fine Nappa⁵ εστιάζει με εντυπωσιακή συνέπεια στον σπορ χαρακτήρα του οχήματος.

Εξατομίκευση φωτισμού: Το προαιρετικό πακέτο ατμοσφαιρικού φωτισμού Ambient lighting plus⁵ σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε τον συνδυασμό των χρωμάτων του φωτισμού στο Audi Q2 ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Ο φωτισμός με τεχνολογία LED δεν θαμπώνει τα μάτια και δημιουργεί ένα ιδιαίτερα αρμονικό και ομοιόμορφο φως.

Πρακτικό και ευρύχωρο

Η χωρητικότητα του χώρου αποσκευών είναι 405 λίτρα και φτάνει τα 1.050 λίτρα με αναδιπλωμένες τις πλάτες των πίσω καθισμάτων. Στα μοντέλα TDI με κίνηση quattro ο όγκος μειώνεται κατά 50 λίτρα. Το προαιρετικό πακέτο αποθηκευτικών χώρων και χώρου αποσκευών⁵, όπως και το προαιρετικό ηλεκτρικό άνοιγμα και κλείσιμο της πόρτας του χώρου αποσκευών⁵, προσφέρουν ακόμα περισσότερη άνεση κατά τη φόρτωση και την εκφόρτωση του οχήματος.

Rücksitze
Audi Q2

Γνήσια αξεσουάρ Audi Q2

Audi exclusive⁴

Ένα απολύτως μοναδικό όχημα που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας. Η σειρά Audi exclusive⁴ σας προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογών διαμόρφωσης του νέου σας Audi Q2, συμπεριλαμβανομένου του εξατομικευμένου χρώματος βαφής Audi exclusive⁴ Merlin περλέ.

Audi Q2 mit Audi exclusive Lack
*
Q2 Comfort 30 TFSI 6 ταχύτητες τιμή 27.680€ προκ/λή 31,79%, επιτ. 5,9% (πλέον εισφοράς 0,6% Ν.128/75 – ΣΕΠΠΕ 7,28%) για 36 μήνες, δόση 169€/μήνα πλην τελευταίας 17.309€ (περιλ. άτοκα έξοδα διαχ/σης υπέρ τρίτων και προσ/σία δανείου Α).
1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Προς το παρόν υποχρεούμαστε ακόμη από τον νόμο να παραθέτουμε τις τιμές του NEDC. Όταν πρόκειται για καινούργια οχήματα τα οποία έχουν λάβει έγκριση τύπου σύμφωνα με την WLTP, οι τιμές του NEDC εξάγονται από τις τιμές της WLTP. Η αναφορά των τιμών της WLTP μπορεί να γίνεται επιπρόσθετα οικειοθελώς, ώσπου αυτό να απαιτηθεί πλέον από τον νόμο. Όταν οι τιμές του NEDC αναφέρονται ως εύρη τιμών, αυτές δεν αφορούν σε μεμονωμένο, συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της προσφοράς πώλησης. Χρησιμεύουν απλά ως μέσο σύγκρισης μεταξύ των διαφορετικών τύπων οχημάτων. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και, σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. Περαιτέρω πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 των νέων επιβατηγών αυτοκινήτων περιέχονται στον «Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen» (Οδηγό για την οικονομία καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ρεύματος των νέων επιβατηγών αυτοκινήτων), ο οποίος διατίθεται δωρεάν σε όλα τα σημεία πώλησης, καθώς και στην DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen (www.dat.de).
2
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το Audi connect, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com/connect ή απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi.
3
Σημείωση: Τα συστήματα λειτουργούν μόνο εντός των ορίων του συστήματος και βοηθούν τον οδηγό κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Ωστόσο, ο οδηγός παραμένει υπεύθυνος για την οδήγηση του οχήματος και οφείλει να είναι προσεκτικός ανά πάσα στιγμή.
4
Η σειρά Audi exclusive είναι μία επιλογή της Audi Sport GmbH. Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τον βασικό και προαιρετικό εξοπλισμό, απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com.
5
Προαιρετικός εξοπλισμός.