Audi Q3 Sportback > Q3 > Home
  • stage_exterior_front.jpg
Audi Q3 Sportback

Q3 Sportback

Sport SUV.
Το Audi Q3 Sportback.

Το Audi Q3 Sportback συνδυάζει τη δυναμική αισθητική ενός coupé με την ισχύ και τη λειτουργικότητα ενός SUV. Οι ποικίλες δυνατότητες infotainment και συνδεσιμότητας καθώς και ο εκτεταμένος βασικός εξοπλισμός εξασφαλίζουν μεγάλη οδηγική απόλαυση.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-q3-sportback-side-view-my2021-191005_1.jpg
1920x1080-audi-q3-sportback-side-view-my2021-191005_1.jpg
  • Ένα εντελώς νέο αυτοκίνητο στη οικογένεια της Audi: το Audi Q3 Sportback με coupé αισθητική.

  • Το μαύρο πλέγμα στην ενιαία Singleframe μάσκα είναι τρισδιάστατης σχεδίασης και δίνει έμφαση στο sport εμπρός μέρος του αυτοκινήτου.

  • Ισχυροί κινητήρες με TDI ή TFSI τεχνολογία εξασφαλίζουν την οδηγική σας απόλαυση.

  • Η χαμηλή γραμμή οροφής μεταβαίνει σε επίπεδα κεκλιμένες κολόνες D και καταλήγει στην αεροτομή οροφής.

  • Επωφεληθείτε από το ευρύ φάσμα των Γνήσιων Αξεσουάρ Audi, όπως το προστατευτικό κάλυμμα του χώρου αποσκευών².

  • Το πακέτο ατμοσφαιρικού φωτισμού με δυνατότητα εξατομίκευσης χρώματος περιλαμβάνεται στην προαιρετική έκδοση εξοπλισμού, Interior design selection.

  • Βιώστε το υψηλής ποιότητας ψηφιακό περιβάλλον του Audi Q3 Sportback.

  • Τα 15 ηχεία υψηλών επιδόσεων του προαιρετικού ηχοσυστήματος Bang & Olufsen Premium Sound με 3D ήχο θα σας δώσουν την εμπειρία μιας ζωντανής συναυλίας.

  • Το Audi Q3 Sportback είναι εξοπλισμένο με πολυάριθμα συστήματα υποβοήθησης οδηγού³ τα οποία σας υποστηρίζουν στις καθημερινές σας μετακινήσεις.

Ψηφιακός πίνακας οργάνων

Στο Audi Q3 Sportback, έρχεστε σε επαφή με το τελευταίας γενιάς σύστημα infotainment. Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το Audi virtual cockpit plus. Η 12,3 ιντσών HD οθόνη εμφανίζει κινούμενες εικόνες υψηλής ευκρίνειας και σας παρέχει σχετικές πληροφορίες για το όχημα. Οι λειτουργίες του προαιρετικού συστήματος MMI infotainment ελέγχονται στην κορυφαία έκδοση MMI navigation plus με MMI touch μέσω μιας οθόνης 10,1 ιντσών στην κεντρική κονσόλα. Χάρη στις διάφορες διασυνδέσεις, μπορείτε να συνδέσετε τις κινητές σας συσκευές⁴ με το όχημα. Επωφεληθείτε από το ευρύ φάσμα υπηρεσιών που προσφέρει το Audi connect⁵.

Cockpit Audi Q3 Sportback
Περισσότερα για την Bang & Olufsen

Η οδηγική απόλαυση είναι εξασφαλισμένη

Προκειμένου να σας προσφέρουμε τη μέγιστη δυνατή οδηγική απόλαυση, εξοπλίσαμε το Audi Q3 Sportback με τεχνολογίες που αυξάνουν τη δυναμική στο δρόμο: Η προαιρετική sport ανάρτηση προσφέρει καλή πρόσφυση. Το προοδευτικό σύστημα διεύθυνσης προσφέρει άμεση ανταπόκριση στο σύστημα διεύθυνσης για παράδειγμα, σε επαρχιακούς δρόμους και σε στροφές. Το δυναμικό σύστημα Audi drive select σας επιτρέπει να επηρεάζετε τα χαρακτηριστικά του οχήματος χρησιμοποιώντας έξι διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας. Εκτός από τη ρύθμιση του κινητήρα και του κιβωτίου ταχυτήτων, το σύστημα επηρεάζει τα ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενα αμορτισέρ και το σύστημα υποβοήθησης διεύθυνσης. Όσον αφορά τους κινητήρες (Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 8.7–5.0 l/100 km; Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 198–132 g/km), διατίθεται ο 2.0-λίτρων TDI κινητήρας με ισχύ 110 kW (150 hp) και 140 kW (190 hp), καθώς και οι 1.5-λίτρων TFSI και 2.0-λίτρων TFSI βενζινοκινητήρες με ισχύ 110 kw (150 hp) και 169 kW (230 hp) αντίστοιχα.

Dynamic side view Audi Q3 Sportback
Περισσότερα για τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού
360 μοιρών πανοραμική όψη

Εσωτερικό: Μοναδικό όπως εσείς

Οι εκδόσεις εξοπλισμού σας επιτρέπουν να σχεδιάσετε το εσωτερικό του Audi Q3 Sportback με μεγάλες δυνατότητες εξατομίκευσης. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξτε το προαιρετικό πακέτο interior design selection. Αυτό περιλαμβάνει sport καθίσματα εμπρός, πακέτο ατμοσφαιρικού φωτισμού plus με δυνατότητα εξατομίκευσης χρώματος, και διακοσμητικά στοιχεία εσωτερικού υψηλής ποιότητας. Το προαιρετικά διαθέσιμο εσωτερικό πακέτο S line περιλαμβάνει sport καθίσματα με έμβλημα S, δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι plus τριών ακτίνων, λεβιέ ταχυτήτων σε διάτρητο δέρμα καθώς και πεντάλ και υποπόδιο από ανοξείδωτο ατσάλι.

Interior with ambient light Audi Q3 Sportback

Λειτουργικότητα και ευκολία

Το Audi Q3 Sportback σας προσφέρει εξαιρετική άνεση και ευρυχωρία. Τα πίσω καθίσματα προσφέρουν άνετο χώρο για τρία άτομα και μπορούν να μετακινηθούν διαμήκως κατά 130 χιλιοστά. Οι τριπλά χωρισμένες πλάτες των καθισμάτων μπορούν να αναδιπλωθούν με επτά τρόπους. Ο όγκος του χώρου αποσκευών κυμαίνεται από 530 έως 1.400 λίτρα, ενώ προαιρετικά διατίθεται και το ηλεκτρικό άνοιγμα/κλείσιμο χώρου αποσκευών με μία κίνηση του ποδιού.

Rear view Audi Q3 Sportback
Περισσότερα για τα Γνήσια Αξεσουάρ Audi

Έντονο φως

Οι προβολείς με τεχνολογία LED είναι στο βασικό εξοπλισμό του Audi Q3 Sportback. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τους προβολείς Matrix LED με δυναμικά φώτα φλας. Η τεχνολογία Audi Matrix LED χαμηλώνει επιλεκτικά την ένταση του φωτός στα διερχόμενα οχήματα, ενώ ο υπόλοιπος δρόμος παραμένει φωτεινός.

Headlights with LED technology Audi Q3 Sportback
1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και, σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. (DAT) Περαιτέρω πληροφορίες για τις επίσημες τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων υπάρχουν στον "Οδηγό για την εξοικονόμηση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ενέργειας των νέων μοντέλων επιβατικών οχημάτων", ο οποίος διατίθεται δωρεάν σε όλες τις αντιπροσωπείες πωλήσεων, από την DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern, Germany και στο www.dat.de.
2
Τα Γνήσια Αξεσουάρ Audi διατίθενται από την AUDI AG με επιπλέον χρέωση. Τα αξεσουάρ δεν λαμβάνονται υπόψη κατά τον υπολογισμό της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών ρύπων του οχήματος. Ως τέτοια, τα αξεσουάρ μπορούν να τοποθετηθούν μόνο μετά την αρχική ταξινόμηση του αυτοκινήτου.
3
Παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας ότι τα συστήματα υποβοήθησης υποστηρίζουν μόνο τον οδηγό κατά τη διάρκεια της οδήγησης εντός των αντίστοιχων ορίων του συστήματος. Η ευθύνη και η απαραίτητη προσοχή που απαιτείται για την οδήγηση παραμένουν πάντα στον οδηγό.
4
Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com/bluetooth για πληροφορίες σχετικά με τα συμβατά κινητά τηλέφωνα.
5
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com/connect ή επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Audi connect.
6
Το περιεχόμενο των λειτουργιών μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη διαθεσιμότητα ανά χώρα και τη διαμόρφωση του οχήματος.