Q3 Sportback > Q3 > Home
Q3 Sportback

Q3 Sportback

Νέο Audi Q3 Sportback.

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος*: 7.7–4.7 l/100 km

Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος*: 174–123 g/km


Το Audi Q3 Sportback συνδυάζει τη δυναμική αισθητική ενός coupé με την ισχύ και τη λειτουργικότητα ενός SUV. Οι ποικίλες δυνατότητες infotainment και συνδεσιμότητας καθώς και ο εκτεταμένος βασικός εξοπλισμός εξασφαλίζουν μεγάλη οδηγική απόλαυση.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-AQ3_191005.jpg
1920x1080-AQ3_191005.jpg
  • Ένα εντελώς νέο αυτοκίνητο στη οικογένεια της Audi: το Audi Q3 Sportback με coupé αισθητική.

  • Το μαύρο πλέγμα στην ενιαία Singleframe μάσκα είναι τρισδιάστατης σχεδίασης και δίνει έμφαση στο sport εμπρός μέρος του αυτοκινήτου.

  • Ισχυροί κινητήρες με TDI ή TFSI τεχνολογία εξασφαλίζουν την οδηγική σας απόλαυση.

  • Η χαμηλή γραμμή οροφής μεταβαίνει σε επίπεδα κεκλιμένες κολόνες D και καταλήγει στην αεροτομή οροφής.

  • Επωφεληθείτε από το ευρύ φάσμα των Γνήσιων Αξεσουάρ Audi, όπως το προστατευτικό κάλυμμα του χώρου αποσκευών.

  • Το πακέτο ατμοσφαιρικού φωτισμού με δυνατότητα εξατομίκευσης χρώματος περιλαμβάνεται στην προαιρετική έκδοση εξοπλισμού, Interior design selection.

  • Βιώστε το υψηλής ποιότητας ψηφιακό περιβάλλον του Audi Q3 Sportback.

  • Τα 15 ηχεία υψηλών επιδόσεων του προαιρετικού ηχοσυστήματος Bang & Olufsen Premium Sound με 3D ήχο θα σας δώσουν την εμπειρία μιας ζωντανής συναυλίας.

  • Το Audi Q3 Sportback είναι εξοπλισμένο με πολυάριθμα συστήματα υποβοήθησης οδηγού τα οποία σας υποστηρίζουν στις καθημερινές σας μετακινήσεις.

Ψηφιακός πίνακας οργάνων

Στο Audi Q3 Sportback, έρχεστε σε επαφή με το τελευταίας γενιάς σύστημα infotainment. Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το Audi virtual cockpit plus. Η 12,3 ιντσών HD οθόνη εμφανίζει κινούμενες εικόνες υψηλής ευκρίνειας και σας παρέχει σχετικές πληροφορίες για το όχημα. Οι λειτουργίες του προαιρετικού συστήματος MMI infotainment ελέγχονται στην κορυφαία έκδοση MMI Navigation plus με MMI touch μέσω μιας οθόνης 10,1 ιντσών στην κεντρική κονσόλα. Χάρη στις διάφορες διασυνδέσεις, μπορείτε να συνδέσετε τις κινητές σας συσκευές¹ στο όχημα. Επωφεληθείτε από το ευρύ φάσμα υπηρεσιών που προσφέρει το Audi connect².

Ταμπλό Audi Q3 Sportback
Περισσότερα για την Bang & Olufsen

Η οδηγική απόλαυση είναι εξασφαλισμένη

Προκειμένου να σας προσφέρουμε τη μέγιστη δυνατή οδηγική απόλαυση, εξοπλίσαμε το Audi Q3 Sportback στο βασικό εξοπλισμό με τεχνολογίες που αυξάνουν τη δυναμική στο δρόμο: Η sport ανάρτηση προσφέρει καλή πρόσφυση. Το προοδευτικό σύστημα διεύθυνσης προσφέρει άμεση ανταπόκριση στο σύστημα διεύθυνσης - για παράδειγμα, σε επαρχιακούς δρόμους και σε στροφές. Το σύστημα Audi "drive select" driving dynamics σας επιτρέπει να επηρεάζετε τα χαρακτηριστικά του οχήματος χρησιμοποιώντας έξι διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας. Εκτός από τη ρύθμιση του κινητήρα και του κιβωτίου ταχυτήτων, το σύστημα επηρεάζει τα ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενα αμορτισέρ και το σύστημα υποβοήθησης διεύθυνσης. Όσον αφορά τους κινητήρες (κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος*: 7.7-4.7 l/100 km, εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος*: 174-123 g/km), διατίθεται ο TDI κινητήρας με ισχύ 110 kW (150 PS) ή ο TFSI 2.0-λίτρων με ισχύ 169 kW (230 PS).

Δυναμική οδήγηση από το Audi Q3 Sportback
Περισσότερα για τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού
360-μοιρών πανοραμική όψη

Εσωτερικό: Μοναδικό όπως εσείς

Οι εκδόσεις εξοπλισμού σας επιτρέπουν να σχεδιάσετε το εσωτερικό του Audi Q3 Sportback με μεγάλες δυνατότητες εξατομίκευσης. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξτε το προαιρετικό πακέτο Interior design selection που εμφανίζεται στη φωτογραφία. Αυτό περιλαμβάνει τα εμπρός sport καθίσματα, το πακέτο ατμοσφαιρικού φωτισμού με δυνατότητα εξατομίκευσης χρώματος, και διακοσμητικά στοιχεία εσωτερικού υψηλής ποιότητας. Το προαιρετικά διαθέσιμο εσωτερικό πακέτο S line περιλαμβάνει sport καθίσματα με έμβλημα S, δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι plus τριών ακτίνων, λεβιέ ταχυτήτων σε διάτρητο δέρμα καθώς και πεντάλ και υποπόδιο από ανοξείδωτο ατσάλι.

Εσωτερικό Audi Q3 Sportback με ατμοσφαιρικό φωτισμό

Λειτουργικότητα και ευκολία

Το Audi Q3 Sportback σας προσφέρει εξαιρετική άνεση και ευρυχωρία. Τα πίσω καθίσματα προσφέρουν άνετο χώρο για τρία άτομα και μπορούν να μετακινηθούν διαμήκως κατά 130 χιλιοστά. Οι τριπλά χωρισμένες πλάτες των καθισμάτων μπορούν να αναδιπλωθούν με επτά τρόπους. Ο όγκος του χώρου αποσκευών κυμαίνεται από 530 έως 1.400 λίτρα, ενώ προαιρετικά διατίθεται και το ηλεκτρικό άνοιγμα/κλείσιμο χώρου αποσκευών.

Audi Q3 Sportback
Περισσότερα για τα Γνήσια Αξεσουάρ Audi

Έντονο φως

Οι προβολείς με τεχνολογία LED είναι στον βασικό εξοπλισμό του Audi Q3 Sportback. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τους προβολείς Matrix LED με δυναμικά φώτα φλας. Η τεχνολογία Audi Matrix LED χαμηλώνει επιλεκτικά την ένταση του φωτός στα διερχόμενα οχήματα - ο υπόλοιπος δρόμος παραμένει φωτεινός.

Φωτισμός Audi Q3 Sportback
1
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα συμβατά κινητά τηλέφωνα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com/bluetooth.
2
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Audi connect, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.de/connect ή επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi.
3
Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι τα συστήματα υποβοήθησης υποστηρίζουν τον οδηγό μόνο κατά τη διάρκεια της οδήγησης εντός των αντίστοιχων ορίων του συστήματος. Η ευθύνη και η απαραίτητη προσοχή για την οδήγηση παραμένουν πάντα στον οδηγό.