Q3 > Q3 > Home
Q3

Q3

Νέο Audi Q3.
Έρωτας με την πρώτη ματιά.

Το νέο Audi Q3 επιστρέφει, πιο εντυπωσιακό και ολοκληρωμένο από ποτέ! Σταθερό, δυναμικό, με απαράμιλλη ποιότητα, ευρύχωρο, με λειτουργίες και συστήματα από μεγαλύτερες κατηγορίες, προσφέρει μοναδική οδηγική απόλαυση και υψηλά επίπεδα ασφάλειας. To νέο Audi Q3 είναι ο αξιόπιστος σύντροφός σας σε κάθε εξερεύνηση, σε βουνό, θάλασσα και δρόμο.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-AQ3_181004.jpg
1920x1080-AQ3_181004.jpg
 • Audi connect - Η μονάδα μετάδοσης δεδομένων υποστηρίζει το πρότυπο LTE Advanced και μέσω μιας σταθερά εγκατεστημένης στο όχημα κάρτας SIM παρέχει σχεδόν σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες προαιρετικά τη δυνατότητα χρήσης των υπηρεσιών του Audi connect στο αυτοκίνητο.

 • Προαιρετικοί κορυφαίοι πρόσθετοι εξοπλισμοί του Audi Q3 είναι το σύστημα κλιματισμού δύο ζωνών, η θέρμανση εν στάσει, το θερμαινόμενο τιμόνι και η πανοραμική γυάλινη οροφή.

 • Το μέγεθος των ζαντών αλουμινίου – ανάλογα με τον εξωτερικό εξοπλισμό – φτάνει από τις 17 ή 18 ίντσες έως και σε διάμετρο 20 ιντσών.

 • Κατ’ αποκλειστικότητα στο μοντέλο της ειδικής έκδοσης, οι κύκλοι της Audi στην ενιαία τραπεζοειδή μάσκα Singleframe και η αναγραφή μοντέλου στο πίσω μέρος του οχήματος έχουν μαύρο χρώμα.

 • Προαιρετικά διατίθενται για το Audi Q3 προβολείς Matrix LED, η προσαρμοζόμενη μεγάλη σκάλα των οποίων φωτίζει τον δρόμο με έξυπνο τρόπο.

 • Ανάλογα με τη θέση του πίσω πάγκου και των πλατών των καθισμάτων, ο χώρος αποσκευών προσφέρει χωρητικότητα 530 ή έως και 675 λίτρων.

 • Σας παρέχει άνεση στον ελεύθερο χρόνο σας: Με αναδιπλωμένες πλάτες ο χώρος αποσκευών φτάνει έως και τα 1.525 λίτρα.

 • Τα αναλογικά όργανα καταργήθηκαν: Οι ενδείξεις των λειτουργιών MMI, η ταχύτητα κίνησης και ο αριθμός στροφών, καθώς και οι ενδείξεις της πλοήγησης εμφανίζονται προαιρετικά στο Audi virtual cockpit, μεγέθους 10,25 ιντσών.

 • Για την ευρεία κατανομή του ήχου στον χώρο φροντίζει το ηχοσύστημα Bang & Olufsen Premium Sound System με εικονικό (virtual) τρισδιάστατο ήχο.

 • Κατ’ επιθυμία, ο χαρακτήρας του νέου Audi Q3 προσαρμόζεται ανάλογα με την οδηγική κατάσταση, στην κατάσταση του δρόμου ή στις προσωπικές ανάγκες, μέσω του συστήματος ελέγχου δυναμικής της οδήγησης Audi drive select.

 • Το ηλεκτρικό πίσω καπό παρέχει άνετη πρόσβαση στον χώρο αποσκευών. Σε συνδυασμό με το προαιρετικό κλειδί άνεσης, το πίσω καπό ανοίγει και κλείνει με μια κίνηση του ποδιού.

 • Οπτική ώθηση προς τα εμπρός: Υποστηριζόμενες από μια μεγάλου μήκους αεροτομή οροφής, η οποία επιπρόσθετα πλαισιώνει πλευρικά το πίσω παρμπρίζ, οι έντονα κεκλιμένες κολόνες D προσδίδουν στην πορεία των γραμμών και οπτικά μια ώθηση προς τα εμπρός.

Μεγαλύτερες διαστάσεις, περισσότερη άνεση.

Έως και

7

Στάδια

Κλίσης καθισμάτων

Έως και

675

Λίτρα

Καθαρός χώρος αποσκευών

Έως και

1.525

Λίτρα

Συνολικός αποθηκευτικός χώρος

Χωράει…όλα σας τα θέλω!

Το νέο Audi Q3 είναι πλέον ένα από τα μεγαλύτερα SUV στην κατηγορία του. Τα πίσω καθίσματα σύρονται εμπρός/πίσω κατά 150 χιλιοστά, ενώ οι διαιρούμενες ράχες τους (40/20/40) έχουν επτά θέσεις κλίσης. Ο χώρος αποσκευών είναι μεταβλητός και κυμαίνεται από 530lt – 675lt και αυξάνεται στα 1.525 λίτρα με τις πλάτες των καθισμάτων πεσμένες. Η εταζέρα μπορεί να αποθηκευτεί κάτω από το πάτωμα του χώρου αποσκευών το οποίο είναι ρυθμιζόμενο καθ’ ύψος σε τρία επίπεδα. Προσαρμόζεται εύκολα στις απαιτήσεις του όγκου του αντικειμένου που θες να μεταφέρεις, ενώ η ηλεκτρομηχανικά υποβοηθούμενη πόρτα του χώρου αποσκευών προσφέρει εύκολη πρόσβαση, σε συνδυασμό με τον προαιρετικό αισθητήρα κίνησης που μπορεί να ανοίξει ή να κλείσει με μία κίνηση του ποδιού. Έξυπνα, λειτουργικά και κυρίως χωρίς κόπο.

Ο σχεδιασμός χώρου του νέου Audi Q3
Der Raumkofort des neuen Audi Q3
Περισσότερα για την άνεση χώρου

"Αγγίξτε" την ψηφιακή τεχνολογία

Ο σχεδιασμός χειρισμού και ενδείξεων του premium SUV είναι πλήρως ψηφιακός: Διαθέτει ήδη στο βασικό εξοπλισμό ένα ραδιόφωνο MMI και ένα ψηφιακό όργανο πολλαπλών λειτουργιών με διαγώνιο οθόνης 10,25 ίντσες, ο χειρισμός του οποίου γίνεται μέσω του πολυλειτουργικού τιμονιού. Στον προαιρετικό κορυφαίο εξοπλισμό MMI Navigation plus υπάρχει μια πρόσθετη οθόνη αφής 10,1 ιντσών, η οποία μαζί με τον χειρισμό φυσικής γλώσσας παρέχει υψηλή άνεση χειρισμού. Οι ενδείξεις εμφανίζονται στο προαιρετικό Audi virtual cockpit μεγέθους 10,25 ιντσών. Έτσι έχετε όλα τα στοιχεία, όπως, για παράδειγμα, λειτουργίες MMI, ταχύτητα και αριθμό στροφών στο άμεσο οπτικό σας πεδίο και μπορείτε να διαμορφώσετε την απεικόνιση σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Για μια μοναδική ηχητική εμπειρία φροντίζει το προαιρετικό ηχοσύστημα Bang & Olufsen Premium Sound System.

Ο σχεδιασμός χειρισμού & το infotainment του νέου Audi Q3
Περισσότερα για τον σχεδιασμό χειρισμού και το Infotainment

Απολαυστικές διαδρομές εντός και εκτός δρόμου

Το νέο Audi Q3 δημιουργήθηκε για αυτούς που είναι έτοιμοι για όλα. Προσφέροντας σταθερότητα και ασφάλεια σε όλες τις on road διαδρομές, με προηγμένα συστήματα υποβοήθησης. Αλλά και για αυτούς που αναζητούν νέες εμπειρίες μέσα από off road διαδρομές, το κορυφαίο σύστημα τετρακίνησης quattro, προσφέρει υψηλή οδηγική απόλαυση και σιγουριά. Η τεχνολογία quattro αποδεικνύει γιατί εδώ και 35 χρόνια αποτελεί σημείο αναφοράς. Μία τεχνολογία που εγγυάται ακόμα μεγαλύτερη πρόσφυση και εξαιρετικά δυναμική συμπεριφορά σε κάθε καιρό και σε κάθε δρόμο. Μία μοναδική ιστορία επιτυχίας, που συνεχίζεται αμείωτη και στο νέο Q3.
To νέο Audi Q3 προσαρμόζεται ανάλογα με την οδηγική κατάσταση, στην κατάσταση του δρόμου ή στις προσωπικές ανάγκες, μέσω του συστήματος ελέγχου δυναμικής της οδήγησης Audi drive select. Προσφέρει έξι προφίλ - από εξαιρετικά άνετο και ιδιαίτερα αποδοτικό και οικονομικό έως έντονα sport. Το ενεργοποιούμενο με το πάτημα ενός πλήκτρου προαιρετικό σύστημα υποβοήθησης κατάβασης διατηρεί σε μια απότομη κατωφέρεια την προεπιλεγμένη ταχύτητα κίνησης. Το μέγεθος των ζαντών αλουμινίου φτάνει από τις 17 ή 18 ίντσες – ανάλογα με τον εξωτερικό εξοπλισμό – ακόμη και σε διάμετρο 20 ιντσών, από την Audi Sport GmbH.

Η δυναμική οδήγησης του νέου Audi Q3
Περισσότερα για τη δυναμική της οδήγησης
Τα συστήματα υποβοήθησης του νέου Audi Q3

Βλέπει ό,τι δεν βλέπετε εσείς

Σταθερό, δυναμικό και στιβαρό, το νέο Audi Q3 διαθέτει τα πλέον σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης. Το εντυπωσιακότερο σημείο είναι το προσαρμοζόμενο σύστημα υποβοήθησης οδήγησης (adaptive cruise assist), το οποίο διατίθεται σε συνδυασμό με το S tronic. Ενσωματώνει τις λειτουργίες του προσαρμοζόμενου συστήματος υποβοήθησης ταχύτητας κίνησης (adaptive speed assist), του συστήματος υποβοήθησης κυκλοφοριακής συμφόρησης (traffic jam assist), του συστήματος υποβοήθησης καθοδήγησης διατήρησης λωρίδας (active lane assist) και υποστηρίζει τον οδηγό στην κατά μήκος, καθώς και την πλευρική καθοδήγηση.

Περισσότερα για τα συστήματα υποβοήθησης

Όλα στο φως

Οι προβολείς του νέου Audi Q3 έχουν μικρό πλάτος και συγκλίνουν προς τα μέσα σε σφηνοειδές μοτίβο. Διατίθενται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, όλες με τεχνολογία LED. Προαιρετικά διατίθενται προς επιλογή μεταξύ άλλων οι προβολείς Matrix LED της Audi. Η ιδιαίτερα προσαρμοστική τους κατανομή φωτός δεν βελτιώνει μόνο τον φωτισμό του οδοστρώματος, αλλά εκτός αυτού προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση. Το δυναμικό φλας υπογραμμίζει επιπρόσθετα την πρωτοποριακή τεχνολογία φώτων - και στο πίσω τμήμα του οχήματος.

Η τεχνολογία φωτισμού του νέου Audi Q3

Ακόμη περισσότερος sport χαρακτήρας:
η έκδοση „Edition one“

Για το λανσάρισμα στην αγορά, η Audi προσφέρει την έκδοση „Edition one“, η οποία συνδυάζει ποικίλους πρόσθετους εξοπλισμούς. Για μια έντονα sport εμφάνιση φροντίζει το εξωτερικό πακέτο S line, στο οποίο πολλές λεπτομέρειες επιπρόσθετα τονίζονται χρωματικά. Στον εξοπλισμό ανήκουν επίσης η sport ανάρτηση, ζάντες 20 ιντσών και οι προβολείς Matrix LED. Κατ’ αποκλειστικότητα, οι κύκλοι της Audi στην ενιαία τραπεζοειδή μάσκα Singleframe και η αναγραφή μοντέλου στο πίσω μέρος του οχήματος έχουν μαύρο χρώμα. Ως εξωτερικά χρώματα διατίθενται προς επιλογή τα χρώματα πορτοκαλί Pulse και γκρι Chronos. Στα εντυπωσιακά σημεία στο εσωτερικό ανήκουν τα sport καθίσματα με ειδικές ραφές αντίθετης απόχρωσης, το επίπεδο δερμάτινο τιμόνι, ο φωτισμός περιγράμματος/ατμοσφαιρικός φωτισμός και τα διακοσμητικά στοιχεία σε όψη αλουμινίου. Ορισμένα στοιχεία του ταμπλό και των υποβραχιόνιων στις πόρτες έχουν υλοποιηθεί σε Alcantara.

Η έκδοση „edition one“ του νέου Audi Q3