Q4 e-tron > Q4 e-tron > Home
Πίσω όψη Audi Q4 e-tron

Q4 e-tron

Διευρύνει τους ορίζοντές σας.

Κατανάλωση ενέργειας, μεικτός κύκλος* σε kWh/100 km: 17.8–15.8 (NEDC); 19.9–17.0 (WLTP); Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος* σε g/km: 0. Η ηλεκτρική κατανάλωση και οι εκπομπές CO₂ εξαρτώνται από τον επιλεγμένο εξοπλισμό του οχήματος.

Επαναπροσδιορίστε τον ήχο

Το Audi Q4 e-tron είναι το πρώτο μοντέλο που διαθέτει το προαιρετικό ηχοσύστημα Sonos premium. Δέκα μεγάφωνα υψηλής απόδοσης μετατρέπουν τη μουσική σε μια αξέχαστη εμπειρία. Μαζί με τα πλούσια μπάσα, η εξαιρετική αναπαραγωγή ήχου σημαίνει ότι μπορείτε να νιώσετε την εμπειρία των υψηλών και χαμηλών τόνων στην πλήρη ένταση τους.

Περισσότερος χώρος για περισσότερα

Ως ένα οικογενειακό αυτοκίνητο για κάθε δραστηριότητα, το Audi Q4 e-tron προσφέρει μια πλούσια επιλογή λύσεων αποθήκευσης - παρέχοντας συνολικό όγκο 24,8 λίτρων, συμπεριλαμβανομένου του εμπρός ντουλαπιού. Ο χώρος αποσκευών μπορεί να αποθηκεύσει 520 λίτρα αποσκευών, ενώ με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων, ο όγκος αυξάνεται στα 1.490 λίτρα.

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος* σε kWh/100 km: 17.8–15.8 (NEDC); 19.9–17.0 (WLTP); Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος* σε g/km: 0. Η ηλεκτρική κατανάλωση και οι εκπομπές CO₂ εξαρτώνται από τον επιλεγμένο εξοπλισμό του οχήματος.

Συναρπαστικά φουτουριστικό

Η καθαρή σχεδίαση του Audi Q4 e-tron δίνει μια χαρακτηριστική μορφή στο μέλλον της ηλεκτροκίνησης. Πλήρως φορτισμένο: Το εστιασμένο εμπρός και το δυναμικό πίσω μέρος. Ηλεκτρίζει: Η τονισμένη πλευρική σιλουέτα και η ελεύθερη γραμμή οροφής.

Για ακόμα καλύτερες επιδόσεις

Χάρη στο προαιρετικό Audi drive select, τα επιθυμητά χαρακτηριστικά του οχήματος μπορούν να ρυθμιστούν μέσω μιας επιλογής πέντε διαφορετικών λειτουργιών. Από την απόδοση στον δυναμισμό. Το προαιρετικό progressive steering επιτρέπει μια μεταβλητή αναλογία που εξαρτάται από τη γωνία διεύθυνσης καθώς και από την υποβοήθηση τιμονιού.

Dynamic driving shot Audi Q4 e-tron
1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και, σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. (DAT) Περαιτέρω πληροφορίες για τις επίσημες τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων υπάρχουν στον "Οδηγό για την εξοικονόμηση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ενέργειας των νέων μοντέλων επιβατικών οχημάτων", ο οποίος διατίθεται δωρεάν σε όλες τις αντιπροσωπείες πωλήσεων, από την DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern, Germany και στο www.dat.de.
2
Η μέγιστη ισχύς καθορίζεται σύμφωνα με το UN GTR.21; έως και 25 kW οφείλονται στο overboost, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως το μέγιστο 30 δευτερόλεπτα.

Η ισχύς που διατίθεται σε μεμονωμένες καταστάσεις οδήγησης εξαρτάται από μεταβλητούς παράγοντες, όπως η θερμοκρασία περιβάλλοντος, φόρτιση/θερμοκρασία/κατάσταση κλιματισμού ή φυσική φθορά της μπαταρίας υψηλής τάσης.

Ειδικότερα , για να είναι διαθέσιμη η μέγιστη ισχύς (overboost), απαιτείται θερμοκρασία μπαταρίας υψηλής τάσης μεταξύ 23 και 50°C και επίπεδο φόρτισης μπαταρίας > 88%.

Τυχόν αποκλίσεις από τις παραμέτρους που αναφέρονται παραπάνω μπορεί να οδηγήσουν σε μειωμένη ισχύ, ενώ μπορεί να μην διατίθεται καθόλου το overboost.

Σε κάποιο βαθμό, η θερμοκρασία της μπαταρίας μπορεί να επηρεαστεί έμμεσα μέσω της βοηθητικής λειτουργίας κλιματισμού και μπορεί να ρυθμιστεί το επίπεδο φόρτισης και άλλες παράμετροι στο όχημα. Η ισχύς που διατίθεται επί του παρόντος εμφανίζεται στον μετρητή ισχύος του οχήματος.

Για να διατηρήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο τη δυνατότητα χρήσης της μπαταρίας υψηλής τάσης, συνιστάται να ορίσετε έναν στόχο φόρτισης 80% για την μπαταρία για καθημερινή χρήση (μπορεί να ρυθμιστεί στο 100% π.χ. πριν από μεγάλα ταξίδια).
3
Τα πολωτικά γυαλιά ηλίου θα περιορίσουν τη χρήση της οθόνης head-up.
4
Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com/connect ή επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Audi connect.
5
Για πληροφορίες σχετικά με τις συμβατές βιομηχανικές πρίζες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi.
6
Η υπηρεσία φόρτισης e-tron μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για ηλεκτρικά μοντέλα της μάρκας Audi (απαιτείται έγκυρος αριθμός αναγνώρισης οχήματος). Πανευρωπαϊκή πρόσβαση: Η υπηρεσία χρέωσης e-tron διατίθεται σε 26 ευρωπαϊκές χώρες. Προβλέπεται ενεργοποίηση και σε άλλες χώρες. Ο αριθμός των διαθέσιμων σημείων φόρτισης αυξάνεται συνεχώς, αλλά ποικίλλει από χώρα σε χώρα και εξαρτάται από το βαθμό στον οποίο επεκτείνεται η υπάρχουσα υποδομή. Δεν υπάρχει δικαίωμα πρόσβασης σε όλα τα σημεία χρέωσης σε μια δεδομένη χώρα. Η AUDI AG δεν εγγυάται τη λειτουργία, τη διαθεσιμότητα, τη χωρητικότητα φόρτισης και άλλες ιδιότητες της υποδομής φόρτισης. Οι πληροφορίες τοποθεσίας σχετικά με τον αριθμό των σημείων φόρτισης ενημερώνονται τακτικά. Δεν υπάρχει υποχρέωση παροχής ολοκληρωμένων πληροφοριών. Η κάρτα πελάτη της υπηρεσίας e-tron Charging Service μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο δίκτυο μόνο μετά από 24 ώρες μετά την ενεργοποίηση της κάρτας. Εντός των πρώτων 24 ωρών, η κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί, όπου απαιτείται, με τοπικούς περιορισμούς. Ο έλεγχος ταυτότητας μέσω της εφαρμογής myAudi (κωδικός QR στο σημείο φόρτισης) απαιτεί ενεργή σύνδεση ραδιοφώνου και διαδικτύου. Αυτή η μέθοδος ελέγχου ταυτότητας δεν είναι διαθέσιμη σε όλα τα σημεία φόρτισης. Οι τιμές εναρμονίζονται σε μεμονωμένες ευρωπαϊκές χώρες, αλλά ενδέχεται να διαφέρουν από την τιμή που προσφέρεται στη Γερμανία. Μπορείτε να βρείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες για τις τιμές και τις συμβάσεις για τη χώρα σας στη διεύθυνση www.e-tron.charging-service.audi. Με τη σύναψη της σύμβασης υπηρεσίας χρέωσης e-tron, ισχύει μόνο το κόστος για την ηλεκτρική ενέργεια - η Audi αναλαμβάνει το κόστος της μηνιαίας αμοιβής για το τιμολόγιο διέλευσης για το πρώτο έτος. Μετά το πρώτο έτος, το συμβόλαιο παρατείνεται αυτόματα για άλλους 12 μήνες (χωρίς προειδοποίηση) και ισχύει το μηνιαίο τέλος. Πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και τους όρους διατίθενται στη διεύθυνση www.e-tron.charging-service.audi.
7
Οι ζάντες αλουμινίου με γυαλιστερό φινίρισμα καθώς και οι γυαλισμένες ή μερικώς γυαλισμένες ζάντες αλουμινίου δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σε χειμερινές οδικές συνθήκες. Για κατασκευαστικούς λόγους, η επιφάνεια της στεφάνης δε διαθέτει επαρκή προστασία από τη διάβρωση για τέτοια χρήση και μπορεί να καταστραφεί μόνιμα από οδικό αλάτι ή παρόμοια υλικά.
8
Από την Audi Sport GmbH.
9
Ο χρόνος φόρτισης / χωρητικότητα φόρτισης της μπαταρίας μπορεί να ποικίλει ανάλογα με διάφορους παράγοντες, όπως η θερμοκρασία περιβάλλοντος και η μπαταρία, η χρήση άλλων συνδέσμων για κάθε χώρα, η χρήση της λειτουργίας προετοιμασίας (π.χ. τηλεχειρισμός κλιματισμού του οχήματος), η διαθεσιμότητα ισχύος στο σημείο φόρτισης, η κατάσταση φόρτισης και η ηλικία της μπαταρίας. Η χωρητικότητα φόρτισης μειώνεται καθώς αυξάνεται η κατάσταση φόρτισης. Περιλαμβάνονται οι απώλειες φόρτισης. Μέγιστη χωρητικότητα φόρτισης DC σε σταθμούς φόρτισης HPC: Audi Q4 35 e-tron4: 100 kW, Audi Q4 40 e-tron*/Audi Q4 50 e-tron quattro*: 125 kW ισχύος.

* Στοιχεία κατανάλωσης και εκπομπών (Γερμανία): Audi Q4 35 e-tron: Συνδυασμένη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας¹ σε kWh/100 km: 15,8 - 16,7 (NEDC); 17.0 - 19.1 (WLTP); συνδυασμένες εκπομπές CO2¹ σε g/km: 0. Audi Q4 40 e-tron: Συνδυασμένη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας¹ σε kWh/100 km: 16,3 - 17,3 (NEDC); 17.3 - 19.3 (WLTP); συνδυασμένες εκπομπές CO2¹ σε g/km: 0. Audi Q4 50 e-tron quattro: Συνδυασμένη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας¹ σε kWh/100 km: 16,5 - 17,8 (NEDC); 17.9 - 19.9 (WLTP); συνδυασμένες εκπομπές CO2¹ σε g/km: 0. Οι πληροφορίες για την κατανάλωση καυσίμου/ηλεκτρικής ενέργειας και τις εκπομπές CO₂ εξαρτώνται από τον εξοπλισμό που επιλέγεται για το όχημα.