Audi Q4 e-tron > Q4 e-tron > Home
  • stage_exterior_front.jpg

Διευρύνει τους ορίζοντές σας.
Νέο Audi Q4 e-tron.Panoramic view Audi Q4 e-tron

Πανοραμική όψη

Ζήστε την εμπειρία του Audi Q4 e-tron από διαφορετικές οπτικές γωνίες σε αυτό το animation 360-μοιρών.

Συναρπαστικά φουτουριστικό

Η καθαρή σχεδίαση του Audi Q4 e-tron δίνει μια χαρακτηριστική μορφή στο μέλλον της ηλεκτροκίνησης. Πλήρως φορτισμένο: Το εστιασμένο εμπρός και το δυναμικό πίσω μέρος. Ηλεκτρίζει: Η τονισμένη πλευρική σιλουέτα και η ελεύθερη γραμμή οροφής.

Second row Audi Q4 e-tron
 
 

Ο χώρος αποσκευών μπορεί να αποθηκεύσει 520 λίτρα αποσκευών, ενώ με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων, ο όγκος αυξάνεται στα 1.490 λίτρα.

edition one Audi Q4 e-tron

Εντυπωσιακή εμφάνιση

Σε συνδυασμό με το προαιρετικό πακέτο εξοπλισμού edition one, το Audi Q4 e-tron εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά.

Μέγιστη ηλεκτρική ισχύς² έως και

220

kW

Επιτάχυνση (0–100 km/h) έως και

6.2

δευτ.

Αυτονομία (WLTP) έως και

520

km

Κατανάλωση ηλεκτρική ενέργειας, μεικτός κύκλος¹ σε kWh/100 km: 19,9–16,6; Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹ σε g/km: 0.
Οι τιμές ηλεκτρικής κατανάλωσης και εκπομπών CO₂ που δίνονται σε εύρη εξαρτώνται από τον επιλεγμένο εξοπλισμό του οχήματος.

Δείτε το εσωτερικό

Λειτουργικός σπορ χαρακτήρας

Το προοδευτικό εσωτερικό του Audi Q4 e-tron χαρακτηρίζεται από τεχνολογική καινοτομία, σπορ χαρακτήρα και λειτουργικότητα. Επίσης, η νέα γενιά τιμονιού αντιπροσωπεύει την πορεία του νέου ηλεκτρικού μοντέλου για το μέλλον. Οι επάνω ακτίνες του σπορ δερμάτινου τιμονιού διαθέτουν επιφάνειες αφής σε όψη black-panel με λειτουργικές περιοχές με οπίσθιο φωτισμό. Οι ελαφρές προεξοχές τις χωρίζουν μεταξύ τους, καθιστώντας τις ευκολότερες στη χρήση και τα κουμπιά παρέχουν απαλή απτική ανάδραση όταν πατηθούν.

Interior view Audi Q4 e-tron
Second row Audi Q4 e-tron
 

Περισσότερος προσωπικός χώρος

Οι επιβάτες των πίσω καθισμάτων κάθονται σχεδόν 7 εκ. ψηλότερα από εκείνους που βρίσκονται μπροστά, ενώ απολαμβάνουν άφθονο χώρο για το κεφάλι και τα πόδια. Το compact ηλεκτρικό SUV της Audi προσφέρει ακόμη περισσότερο χώρο χάρη στην αναδιπλούμενη πίσω πλάτη.

Interior Audi Q4 e-tron

Περισσότερος χώρος για περισσότερα

Ως ένα οικογενειακό αυτοκίνητο για κάθε δραστηριότητα, το Audi Q4 e-tron προσφέρει μια πλούσια επιλογή λύσεων αποθήκευσης - παρέχοντας συνολικό όγκο 24,8 λίτρων, συμπεριλαμβανομένου του εμπρός ντουλαπιού.

Επαναπροσδιορίστε τον ήχο

Το Audi Q4 e-tron είναι το πρώτο μοντέλο που διαθέτει το προαιρετικό ηχοσύστημα Sonos premium. Δέκα μεγάφωνα υψηλής απόδοσης μετατρέπουν τη μουσική σε μια αξέχαστη εμπειρία. Μαζί με τα πλούσια μπάσα, η εξαιρετική αναπαραγωγή ήχου σημαίνει ότι μπορείτε να νιώσετε την εμπειρία των υψηλών και χαμηλών τόνων στην πλήρη ένταση τους.

SONOS Soundsystem Audi Q4 e-tron

Προοδευτική σχεδίαση

Το Audi Q4 e-tron φέρνει το μέλλον της κινητικότητας στο δρόμο. Πλήρως ηλεκτρικό, εκφραστικό και έτοιμο για κάθε μέρα.

Side view Audi Q4 e-tron
Interior Audi Q4 e-tron

Η καινοτομία ζωντανεύει

Μια επιλογή τεσσάρων σχεδιασμών φώτων ημέρας σε συνδυασμό με τη δυναμική ακολουθία φωτισμού αποδεικνύουν εντυπωσιακά την προοδευτική τεχνολογία φωτισμού.

Rim Audi Q4 e-tron
 

Σπορ χαρακτήρας

Όλα περιστρέφονται γύρω από τη δημιουργία μιας σπορ εμφάνισης: με τις προαιρετικές ζάντες αλουμινίου 21-ιντσών Audi Sport σε σχέδιο 5 βραχιόνων rotor Aero, σε μαύρο χρώμα, με γυαλιστερό φινίρισμα⁵,⁶. Το Audi Q4 e-tron διαθέτει ποικιλία ζαντών αλουμινίου.

Η φόρτιση έγινε απλή

Με το κινητό και ευέλικτο σύστημα φόρτισης e-tron compact (προαιρετικό), μπορείτε να φορτίσετε το όχημά σας εύκολα και άνετα στο σπίτι. Όπου υπάρχει μια προσιτή πρίζα ή για ταχύτερη φόρτιση, σε συμβατές βιομηχανικές πρίζες⁷.

Heimische Ladesituation

Φόρτιση από 5% έως και 80% σε

38

λεπτά⁸

Χωρητικότητα μπαταρίας (net) έως και

77

kWh

Σημεία φόρτισης, περισσότερα από

230,000

Public charging situation Audi Q4 e-tron

Ανέμελη φόρτιση εν κινήσει

Η υπηρεσία φόρτισης e-tron⁹ συνδυάζει μία σύμβαση, μία κάρτα, μία πρόσβαση – πέρα από τα εθνικά σύνορα. Προσφέροντας πάνω από 200.000 σημεία φόρτισης στο δρόμο σε 26 Ευρωπαϊκές χώρες.

Για ακόμα καλύτερες επιδόσεις

Χάρη στο Audi drive select, τα επιθυμητά χαρακτηριστικά του οχήματος μπορούν να ρυθμιστούν μέσω μιας επιλογής πέντε διαφορετικών λειτουργιών. Από την απόδοση στον δυναμισμό. Το προαιρετικό progressive steering επιτρέπει μια μεταβλητή αναλογία που εξαρτάται από τη γωνία διεύθυνσης καθώς και από την υποβοήθηση τιμονιού.

Το Audi Q4 Sportback e-tron

Το Audi Q4 Sportback e-tron

Κατανάλωση ενέργειας, μεικτός κύκλος¹ σε kWh/100 km: 19,5–16,2; Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹ σε g/km: 0.
Οι τιμές ηλεκτρικής κατανάλωσης και εκπομπών CO₂ που δίνονται σε εύρη εξαρτώνται από τον επιλεγμένο εξοπλισμό του οχήματος.

Ανακαλύψτε το τώρα
1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και, σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. (DAT) Περαιτέρω πληροφορίες για τις επίσημες τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων υπάρχουν στον "Οδηγό για την εξοικονόμηση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ενέργειας των νέων μοντέλων επιβατικών οχημάτων", ο οποίος διατίθεται δωρεάν σε όλες τις αντιπροσωπείες πωλήσεων, από την DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern, Germany και στο www.dat.de.
2
Η μέγιστη ισχύς καθορίζεται σύμφωνα με το UN GTR.21; έως και 25 kW οφείλονται στο overboost, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως το μέγιστο 30 δευτερόλεπτα.

Η ισχύς που διατίθεται σε μεμονωμένες καταστάσεις οδήγησης εξαρτάται από μεταβλητούς παράγοντες, όπως η θερμοκρασία περιβάλλοντος, φόρτιση/θερμοκρασία/κατάσταση κλιματισμού ή φυσική φθορά της μπαταρίας υψηλής τάσης.

Ειδικότερα , για να είναι διαθέσιμη η μέγιστη ισχύς (overboost), απαιτείται θερμοκρασία μπαταρίας υψηλής τάσης μεταξύ 23 και 50°C και επίπεδο φόρτισης μπαταρίας > 88%.

Τυχόν αποκλίσεις από τις παραμέτρους που αναφέρονται παραπάνω μπορεί να οδηγήσουν σε μειωμένη ισχύ, ενώ μπορεί να μην διατίθεται καθόλου το overboost.

Σε κάποιο βαθμό, η θερμοκρασία της μπαταρίας μπορεί να επηρεαστεί έμμεσα μέσω της βοηθητικής λειτουργίας κλιματισμού και μπορεί να ρυθμιστεί το επίπεδο φόρτισης και άλλες παράμετροι στο όχημα. Η ισχύς που διατίθεται επί του παρόντος εμφανίζεται στον μετρητή ισχύος του οχήματος.

Για να διατηρήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο τη δυνατότητα χρήσης της μπαταρίας υψηλής τάσης, συνιστάται να ορίσετε έναν στόχο φόρτισης 80% για την μπαταρία για καθημερινή χρήση (μπορεί να ρυθμιστεί στο 100% π.χ. πριν από μεγάλα ταξίδια).
3
Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com/connect ή επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Audi connect.
4
Τα πολωτικά γυαλιά ηλίου θα περιορίσουν τη χρήση της οθόνης head-up.
5
Οι ζάντες αλουμινίου με γυαλιστερό φινίρισμα καθώς και οι γυαλισμένες ή μερικώς γυαλισμένες ζάντες αλουμινίου δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σε χειμερινές οδικές συνθήκες. Για κατασκευαστικούς λόγους, η επιφάνεια της στεφάνης δε διαθέτει επαρκή προστασία από τη διάβρωση για τέτοια χρήση και μπορεί να καταστραφεί μόνιμα από οδικό αλάτι ή παρόμοια υλικά.
6
Από την Audi Sport GmbH.
7
Για πληροφορίες σχετικά με τις συμβατές βιομηχανικές πρίζες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi.
8
Ο χρόνος φόρτισης / χωρητικότητα φόρτισης της μπαταρίας μπορεί να ποικίλει ανάλογα με διάφορους παράγοντες, όπως η θερμοκρασία περιβάλλοντος και η μπαταρία, η χρήση άλλων συνδέσμων για κάθε χώρα, η χρήση της λειτουργίας προετοιμασίας (π.χ. τηλεχειρισμός κλιματισμού του οχήματος), η διαθεσιμότητα ισχύος στο σημείο φόρτισης, η κατάσταση φόρτισης και η ηλικία της μπαταρίας. Η χωρητικότητα φόρτισης μειώνεται καθώς αυξάνεται η κατάσταση φόρτισης. Περιλαμβάνονται οι απώλειες φόρτισης. Μέγιστη χωρητικότητα φόρτισης DC σε σταθμούς φόρτισης HPC: Audi Q4 40 e-tron*/Audi Q4 50 e-tron quattro*: 135 kW ισχύος.

* * Στοιχεία κατανάλωσης και εκπομπών (Γερμανία): Audi Q4 40 e-tron: Συνδυασμένη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας¹ σε kWh/100 km: 19,3 - 16,6; συνδυασμένες εκπομπές CO2¹ σε g/km: 0. Audi Q4 50 e-tron quattro: Συνδυασμένη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας¹ σε kWh/100 km: 19,9 - 17,2; συνδυασμένες εκπομπές CO2¹ σε g/km: 0. Οι πληροφορίες για την κατανάλωση καυσίμου/ηλεκτρικής ενέργειας και τις εκπομπές CO₂ εξαρτώνται από τον εξοπλισμό που επιλέγεται για το όχημα.
9
Η υπηρεσία φόρτισης e-tron μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για ηλεκτρικά μοντέλα της μάρκας Audi (απαιτείται έγκυρος αριθμός αναγνώρισης οχήματος). Πανευρωπαϊκή πρόσβαση: Η υπηρεσία χρέωσης e-tron διατίθεται σε 26 ευρωπαϊκές χώρες. Προβλέπεται ενεργοποίηση και σε άλλες χώρες. Ο αριθμός των διαθέσιμων σημείων φόρτισης αυξάνεται συνεχώς, αλλά ποικίλλει από χώρα σε χώρα και εξαρτάται από το βαθμό στον οποίο επεκτείνεται η υπάρχουσα υποδομή. Δεν υπάρχει δικαίωμα πρόσβασης σε όλα τα σημεία χρέωσης σε μια δεδομένη χώρα. Η AUDI AG δεν εγγυάται τη λειτουργία, τη διαθεσιμότητα, τη χωρητικότητα φόρτισης και άλλες ιδιότητες της υποδομής φόρτισης. Οι πληροφορίες τοποθεσίας σχετικά με τον αριθμό των σημείων φόρτισης ενημερώνονται τακτικά. Δεν υπάρχει υποχρέωση παροχής ολοκληρωμένων πληροφοριών. Η κάρτα πελάτη της υπηρεσίας e-tron Charging Service μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο δίκτυο μόνο μετά από 24 ώρες μετά την ενεργοποίηση της κάρτας. Εντός των πρώτων 24 ωρών, η κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί, όπου απαιτείται, με τοπικούς περιορισμούς. Ο έλεγχος ταυτότητας μέσω της εφαρμογής myAudi (κωδικός QR στο σημείο φόρτισης) απαιτεί ενεργή σύνδεση ραδιοφώνου και διαδικτύου. Αυτή η μέθοδος ελέγχου ταυτότητας δεν είναι διαθέσιμη σε όλα τα σημεία φόρτισης. Οι τιμές εναρμονίζονται σε μεμονωμένες ευρωπαϊκές χώρες, αλλά ενδέχεται να διαφέρουν από την τιμή που προσφέρεται στη Γερμανία. Μπορείτε να βρείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες για τις τιμές και τις συμβάσεις για τη χώρα σας στη διεύθυνση www.e-tron.charging-service.audi. Με τη σύναψη της σύμβασης υπηρεσίας χρέωσης e-tron, ισχύει μόνο το κόστος για την ηλεκτρική ενέργεια - η Audi αναλαμβάνει το κόστος της μηνιαίας αμοιβής για το τιμολόγιο διέλευσης για το πρώτο έτος. Μετά το πρώτο έτος, το συμβόλαιο παρατείνεται αυτόματα για άλλους 12 μήνες (χωρίς προειδοποίηση) και ισχύει το μηνιαίο τέλος. Πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και τους όρους διατίθενται στη διεύθυνση www.e-tron.charging-service.audi.