Q4 e-tron > Q4 e-tron > Home

Εκπομπές CO2, μεικτός κύκλος{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 0–0 g/km

Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, μεικτός κύκλος{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 18,6–16,2 kWh/100 km

Μέγιστη ηλεκτρική ισχύς

250

kW²,³

Μέγιστη Ροπή: 679 Nm

Επιτάχυνση (0-100 km/h)

5,4

δευτ.¹¹

Αυτονομία (WLTP), έως

544

km¹⁹

Ηλεκτρικό. Και με μοναδικές λεπτομέρειες

Γνωρίστε μια νέα εμπειρία ήχου

Το Audi Q4 e-tron είναι το πρώτο μοντέλο που διαθέτει το προαιρετικό ηχοσύστημα Sonos premium¹³. Δέκα μεγάφωνα υψηλής απόδοσης μετατρέπουν τη μουσική σε μια αξέχαστη εμπειρία. Μαζί με τα πλούσια μπάσα, η εξαιρετική αναπαραγωγή ήχου σημαίνει ότι μπορείτε να νιώσετε την εμπειρία των υψηλών και χαμηλών τόνων στην πλήρη ένταση τους.

Περισσότερος χώρος για περισσότερες λύσεις

Ως γνήσιο οικογενειακό αυτοκίνητο, το Audi Q4 e-tron προσφέρει μια ευρεία γκάμα αποθηκευτικών χώρων που μαζί με το ντουλαπάκι του συνοδηγού έχουν όγκο 24,8 λίτρων. Στο χώρο αποσκευών του Audi Q4 e-tron μπορούν να αποθηκευτούν 520 λίτρα αποσκευών και με αναδιπλωμένα τα πίσω καθίσματα ο όγκος φτάνει έως τα 1.490 λίτρα.

Audi Q4 e-tron control unit

Καινοτόμα ενημερωμένοι: Στο Audi Q4 e-tron οι μονάδες χειρισμού και ενδείξεων αναλαμβάνουν επίσης τη λειτουργία των σχεδιαστικών στοιχείων. Ως τρίτο επίπεδο χειρισμού διατίθεται ο φυσικός φωνητικός χειρισμός. Με τις υπηρεσίες Audi connect⁴ η πλοήγηση MMI μετατρέπεται σε ένα οπτικό Highlight.

Φόρτιση στο σπίτι και καθ' οδόν

Χάρη σε μια πλήρη γκάμα επιλογών φόρτισης, με έξυπνες λύσεις για το σπίτι και καθ' οδόν οδηγείτε ηλεκτρικά, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε συμβιβασμούς.

Φόρτιση από 10% σε 80% σε περίπου

28

λεπτά¹⁰

με μέγιστη ισχύ φόρτισης DC έως 175 kW

Χωρητικότητα μπαταρίας (net) έως και

77

kWh³,²⁰

Μέγιστη ισχύς φόρτισης DC, έως

175

kW¹⁰

Συναρπαστικά φουτουριστικό

Η καθαρή σχεδίαση του Audi Q4 e-tron δίνει μια χαρακτηριστική μορφή στο μέλλον της ηλεκτροκίνησης, χάρη στο εντυπωσιακό εμπρός και το δυναμικό πίσω μέρος ενώ οι έντονες πλευρικές γραμμές ολοκληρώνουν ιδανικά τη μοναδική του σχεδίαση.

Dynamischer Fahrschuss Audi Q4 e-tron
Front view of the Audi Q4 e-tron

Προοδευτική σχεδίαση: Το Audi Q4 e-tron φέρνει το μέλλον της κινητικότητας στον δρόμο. Πλήρως ηλεκτρικό, λειτουργικό και ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Ακόμη περισσότερος δυναμισμός

Χάρη στο Audi drive select μπορείτε να επιλέξετε τα χαρακτηριστικά του οχήματος που επιθυμείτε μέσω πέντε διαφορετικών λειτουργιών. Από Efficiency έως Dynamic. Το προοδευτικό σύστημα διεύθυνσης (progressive steering) επιτρέπει μια μεταβλητή μετάδοση εξαρτώμενη από τη γωνία διεύθυνσης καθώς και από την υποβοήθηση τιμονιού.

Q4 E-tron

Το Audi Application Store στο Audi σας

Χρησιμοποιήστε μια γκάμα δημοφιλών εφαρμογών, όπως το Spotify ή το YouTube, απευθείας στο MMI του οχήματός σας, χωρίς να απαιτείται η χρήση ενός smartphone. Με το Alexa¹⁴, τη φωνητική υπηρεσία της Amazon, μπορείτε, για παράδειγμα, να ακούσετε ειδήσεις, να ενημερωθείτε για την πρόγνωση καιρού ή τα αθλητικά γεγονότα, να κάνετε streaming μουσική και πολλά περισσότερα.

MMI-SystemMMI-System
Smartphone view with FoD display

Λειτουργίες on Demand: Με τις Λειτουργίες on Demand η Audi σας προσφέρει ακόμη περισσότερη ευελιξία στην επιλογή του εξοπλισμού. Έτσι μπορούν να προστεθούν και πολλές λειτουργίες ανά πάσα στιγμή. Μέσω της εφαρμογής myAudi⁸ η επιλογή των λειτουργιών ολοκληρώνεται διαισθητικά και γρήγορα.

Σημείωση: Η εικόνα δείχνει το Audi e-tron.

Προσωπικό, όχι συνηθισμένο

Εντυπωσιακές φωτογραφίες ή διάσημοι ήρωες του κινηματογράφου: Απλώς επιλέξτε την αγαπημένη σας εικόνα στο myAudi app⁸ στο Θέματα¹³,¹⁵ και ορίστε την ως εικόνα φόντου στο MMI. Προσελκύει τα βλέμματα: το πακέτο έμμεσου φωτισμού Ambient lighting plus¹³ ρυθμίζει αυτόματα το χρώμα ώστε να ταιριάζει με το μοτίβο.

Audi themes interior lightningAudi themes interior lightning

Σημείωση: Η εικόνα δείχνει το Audi A6 Avant. Φόντο στο MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Σπορ χαρακτήρας

Με την ειδική έκδοση S line¹³ του Audi Q4 e-tron, νιώστε την απόλαυση της ηλεκτρικής οδήγησης με σπορ στυλ. Το όχημα εντυπωσιάζει με τις σπορ σχεδιαστικές του λεπτομέρειες τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό.

Side view Q4 e-tron

Σπορ μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια: Οι σκουρόχρωμοι προβολείς LED Matrix σε συνδυασμό με το εξωτερικό χρώμα γκρι Pebblestone¹⁶ προσδίδουν στο Audi Q4 e-tron μια σπορ εμφάνιση. Οι δακτύλιοι Audi στην κολόνα D σε μπρονζέ χρώμα¹⁷ και οι ζάντες Audi Sport 21 ιντσών σε αστεροειδή σχεδίαση 5-W ακτίνων σε ματ μπρονζέ χρώμα¹⁸ δημιουργούν συναρπαστικές αντιθέσεις.

Audi Q4 Sportback e-tron

Audi Q4 Sportback e-tron

Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (μεικτός κύκλος¹) σε kWh/100 km: 19,4–16,2. Εκπομπές CO₂ (μεικτός κύκλος¹) σε g/km: 0. Μόνο οι τιμές κατανάλωσης και εκπομπών σύμφωνα με την διαδικασία WLTP και όχι σύμφωνα με NEDC είναι διαθέσιμες για το όχημα.

1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. Ένας Οδηγός για την κατανάλωση καυσίμων και τις εκπομπές ρύπων CO₂ που περιλαμβάνει στοιχεία για όλα τα νέα μοντέλα επιβατικών οχημάτων, είναι διαθέσιμος δωρεάν, σε όλα τα σημεία πώλησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
2
Η διαθέσιμη ισχύς σε μεμονωμένες καταστάσεις οδήγησης εξαρτάται από μεταβλητούς παράγοντες όπως η εξωτερική θερμοκρασία, η κατάσταση φόρτισης, η θερμοκρασία και η προετοιμασία ή η φυσική γήρανση της μπαταρίας υψηλής τάσης. Αποκλίσεις, ιδίως από τις προαναφερθείσες παραμέτρους, μπορεί να οδηγήσουν σε μείωση ισχύος. Η διαθέσιμη ισχύς ανά δεδομένη στιγμή εμφανίζεται στον μετρητή ισχύος του οχήματος.
3
Audi Q4 55 e-tron quattro: Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (μεικτός κύκλος¹) σε kWh/100 km: 19,4–16,8. Εκπομπές CO₂ (μεικτός κύκλος¹) σε g/km: 0. Μόνο οι τιμές κατανάλωσης και εκπομπών σύμφωνα με την διαδικασία WLTP και όχι σύμφωνα με NEDC είναι διαθέσιμες για το όχημα.
4
Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com/connect ή επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Audi connect.
5
Τα polarized γυαλιά ηλίου θα περιορίσουν τη χρήση της οθόνης head-up.
6
Ενημερωθείτε από τον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Audi σας σχετικά με τις συμβατές βιομηχανικές πρίζες.
7
Τα εμφανιζόμενα πακέτα χρέωσης φόρτισης και η κάρτα φόρτισης διατίθενται από τη Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). Προϋπόθεση για την απόκτηση αυτών των πακέτων χρέωσης είναι ένας λογαριασμός myAudi και η εφαρμογή myAudi app. Στην εφαρμογή myAudi app πρέπει να έχουν καταχωρηθεί το πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο Audi (χρησιμοποιώντας τον αριθμό πλαισίου) και ο βασικός χρήστης. Η σύμβαση έχει σταθερή διάρκεια 12 μηνών και λήγει αυτόματα μετά από αυτή την περίοδο. Εντός αυτής της περιόδου δεν είναι εφικτή η κανονική ειδοποίηση καταγγελίας της σύμβασης. Ενδέχεται να προκύψει επιπρόσθετο κόστος ανάλογα με τη σύμβαση του κινητού τηλεφώνου σας.
Όλες οι εμφανιζόμενες τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Ισχύει στη Γερμανία. Για τις τιμές για άλλες χώρες παρακαλούμε ανατρέξτε στις πληροφορίες για τα πακέτα χρέωσης (δείτε επισκόπηση των πακέτων χρέωσης), καθώς και μέσω της εφαρμογής myAudi app. Για την καταχώρηση του προφίλ του οχήματός σας στην εφαρμογή myAudi app απαιτείται ο αριθμός πλαισίου του οχήματος. Υπάρχει η δυνατότητα σύναψης σύμβασης με την Audi charging από 01/01/2023. Το Audi Q4 e-tron/Audi Q4 Sportback e-tron MY2023 (από την εβδομάδα SOP 35/2022) μπoρεί να χρησιμοποιήσει τη λειτουργία Plug & Charge μετά από επιτυχή ενεργοποίηση από τον Μάρτιο του 2023. Μπορεί να προκύψουν πρόσθετες χρεώσεις ανάλογα με τη σύμβαση κινητής τηλεφωνίας.
Οι πελάτες που έχουν επιλέξει την κατηγορία χρέωσης Pro για τη φόρτιση Audi και χρησιμοποιούν ένα πλήρως ηλεκτρικό Audi (αγορά τοις μετρητοίς, με leasing ή με δάνειο) μπορούν να εξαιρεθούν από τη βασική χρέωση. Το όχημά τους πρέπει να αντιστοιχεί είτε στο τρέχον ή το προηγούμενο χρονικό μοντέλο. Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για την πρώτη σύμβαση που υπογράφεται και δεν μπορεί να μεταβιβαστεί σε άλλους. Μετά από ένα έτος, ισχύουν οι κανονικές τιμές χρέωσης. Αυτή η προωθητική ενέργεια από την AUDI AG θα εμφανίζεται σε εσάς κατά τη σύναψη μιας σύμβασης μέσω της εφαρμογής myAudi που είναι συνδεδεμένη με έναν κύριο χρήστη.
Μπορείτε να επωφεληθείτε από την εκπτωτική τιμή ξεκινώντας από την 01/01/2023. Τα plug-in υβριδικά οχήματα εξαιρούνται από αυτή την προσφορά.
8
Η διαθεσιμότητα ποικίλλει ανάλογα με τη χώρα. Η συμβατότητα του λειτουργικού συστήματος iOS/Android αναφέρεται στην περιγραφή της εφαρμογής myAudi στο αντίστοιχο App Store. Απαιτείται προηγούμενη εγγραφή στο www.my.audi.com.
9
Η χρήση του Plug & Charge απαιτεί χρέωση συμβατή με Plug & Charge (Basic, Plus, Pro) καθώς και ένα όχημα συμβατό με Plug & Charge. Μπορεί να προκύψουν πρόσθετες χρεώσεις ανάλογα με τη σύμβαση κινητής τηλεφωνίας.
10
Ο καθορισμένος χρόνος φόρτισης ισχύει για όλα τα μοντέλα Audi Q4 e-tron και Audi Q4 Sportback e-tron.

Ο χρόνος φόρτισης/ισχύς φόρτισης της μπαταρίας μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με διάφορους παράγοντες, όπως η θερμοκρασία περιβάλλοντος και της μπαταρίας, η χρήση άλλων ειδικών για κάθε χώρα βυσμάτων, η χρήση της λειτουργίας προετοιμασίας (π.χ. τηλεχειρισμός κλιματισμού του οχήματος), η διαθέσιμη ισχύς στο σημείο φόρτισης, η κατάσταση φόρτισης και η γήρανση της μπαταρίας. Η ισχύς φόρτισης μειώνεται καθώς αυξάνεται η κατάσταση φόρτισης. Περιλαμβάνονται οι απώλειες χρέωσης.

Μέγιστη χωρητικότητα φόρτισης DC σε σταθμούς φόρτισης HPC: Audi Q4 45 e-tron 135 kW, Audi Q4 45 e-tron quattro & Audi Q4 55 e-tron quattro 175 kW, Audi Q4 Sportback 45 e-tron 135 kW, Audi Q4 Sportback 45 e-tron quattro & Audi Q4 Sportback 55 e-tron quattro 175 kW.
11
Λόγω φυσικών συνθηκών, η μέγιστη ισχύς για τις καθορισμένες τιμές επιτάχυνσης μπορεί να επιτυγχάνεται επανειλημμένα, αλλά όχι πολλές φορές διαδοχικά.
12
Για την ενεργοποίηση απαιτείται καταρχάς μια υφιστάμενη σύμβαση με την υπηρεσία Φόρτιση Audi. Στη συνέχεια η υπηρεσία μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω της εφαρμογής myAudi App και το σχετικό ηλεκτρονικό πιστοποιητικό Plug & Charge για τη χρήση της υπηρεσίας αποστέλλεται "over the air" στο επιλεγμένο και συμβατό με το Plug & Charge όχημα. Από την 01/01/2023 είναι απαραίτητη η σύναψη σύμβασης με την Audi charging. Η υπηρεσία για τη χρήση της λειτουργίας Plug & Charge είναι διαθέσιμη, όπως το e-tron Charging Service/Audi charging, στην Ευρώπη στις χώρες Ελλάδα (Audi charging), Βέλγιο, Δανία, Γερμανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Κροατία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Νορβηγία, Αυστρία, Πολωνία, Πορτογαλία (e-tron Charging Service), Σουηδία, Ελβετία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Τσεχία, Βουλγαρία (Audi charging), Ρουμανία (Audi charging) και Ουγγαρία. Προς το παρόν η υπηρεσία στην Ευρώπη (ECE) λειτουργεί μόνο σε σημεία φόρτισης με σήμανση Plug & Charge του δικτύου IONITY. Η επέκταση και σε άλλους σταθμούς φόρτισης (CPOs) θα γίνει αναλόγως της χώρας. Στις αγορές της βόρειας Αμερικής (NAR), η υπηρεσία για τη χρήση της λειτουργίας Plug & Charge διατίθεται σε φορτιστές με σήμανση Plug & Charge που διαχειρίζεται η electrify america.
13
Προαιρετικός εξοπλισμός που διατίθεται έναντι επιπλέον χρέωσης.
14
Για τη χρήση των εφαρμογών απαιτείται ένας λογαριασμός myAudi και μια σύνδεση δεδομένων.

Οι επωνυμίες Amazon, Alexa και όλα τα σχετικά λογότυπα είναι κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc. ή των θυγατρικών της. Η εφαρμογή Amazon Alexa διατίθεται μόνο στις εξής χώρες: Γερμανία, Αυστρία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία και Η.Π.Α. Για τη χρήση απαιτείται ένας λογαριασμός Amazon. Η Amazon είναι υπεύθυνη για τις λειτουργίες και το περιεχόμενο του Amazon Alexa. Ορισμένες λειτουργίες του συστήματος Alexa εξαρτώνται από τη συμβατή τεχνολογία έξυπνου σπιτιού (smart home). Η γλώσσα συστήματος του MMI navigation plus με MMI touch response πρέπει να οριστεί σε μια γλώσσα που υποστηρίζεται από την ενσωμάτωση του Amazon Alexa. Επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα. Η παροχή πρόσβασης στο Amazon Alexa αποτελεί ευθύνη της Amazon και δεν μπορεί να διασφαλιστεί για περισσότερα από 3 χρόνια μετά την αγορά του οχήματος.
15
Η διαθεσιμότητα ποικίλλει ανάλογα με τη χώρα.
16
Η έκδοση S line διατίθεται επίσης προαιρετικά σε μαύρο mythos μεταλλικό χρώμα ή λευκό glacier μεταλλικό χρώμα με έξτρα χρέωση.
17
Μόνο σε συνδυασμό με ζάντες Audi Sport σε αστεροειδή σχεδίαση 5-W ακτίνων σε ματ μπρονζέ χρώμα.
18
Από την Audi Sport GmbH.
19
Τα στοιχεία που αναφέρονται ισχύουν αποκλειστικά για το Audi Q4 45 e-tron: Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (μεικτός κύκλος¹) σε kWh/100 km: 19,2-16,2. Εκπομπές CO₂ (συνδυασμένες¹) σε g/km: 0. Για το όχημα διατίθενται μόνο στοιχεία κατανάλωσης και εκπομπών σύμφωνα με το WLTP και όχι σύμφωνα με το NEDC.
20
Το καθορισμένο καθαρό ενεργειακό περιεχόμενο της μπαταρίας είναι μια τυπική στρογγυλοποιημένη τιμή της μπαταρίας, ανεξάρτητη από το όχημα. Προσδιορίζεται με σταθερό προφίλ φορτίου υπό καθορισμένες οριακές συνθήκες και λαμβάνει υπόψη το πλήρες εύρος του ενεργειακού περιεχομένου της μπαταρίας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο όχημα μέχρι το όχημα να ακινητοποιηθεί. Η πραγματική ενέργεια εκφόρτισης μπορεί να αποκλίνει από αυτήν, επειδή εξαρτάται από το συγκεκριμένο προφίλ οδήγησης και τη θερμοκρασία της μπαταρίας.