Audi Q5 Sportback > Q5 > Home
Dynamic front-side view Audi Q5 Sportback

Q5 Sportback

Ξεκίνα να το ζείς!
Audi Q5 Sportback

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 7,0–6,4 l/100 km
Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 183–167 g/km

Το Audi Q5 Sportback συνδυάζει τις ισχυρές επιδόσεις ενός SUV με την καθημερινή χρηστικότητα. Το coupé ύφος της γραμμής οροφής τονίζει τη νέα, sport γλώσσα σχεδίασης, ενώ η προαιρετική τετρακίνηση quattro εντυπωσιάζει σε κάθε διαδρομή.

Κάθε διαδρομή αποτελεί μια δήλωση

Η σχεδίαση του Audi Q5 Sportback πείθει με τον δυναμισμό και την υπεροχή που εκπέμπει. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αποτελεί το φαρδύ πίσω μέρος με επίπεδο κόψιμο που τονίζει το coupé ύφος της γραμμής οροφής και κάνει το όχημα να δείχνει ακόμα πιο αεροδυναμικό. Ο διαχύτης με εγκάρσια δοκό, το διακοσμητικό χρωμίου που εκτείνεται σε όλο το πλάτος του οχήματος και το σπορ spoiler οροφής συμπληρώνουν τη δυναμική σχεδίαση. Η προαιρετική έκδοση S line έχει ακόμη πιο sport χαρακτήρα.

the Audi Q5 Sportback front

Το μπροστινό τμήμα του Audi Q5 Sportback, με τις έντονες εισαγωγές αέρα και την επίπεδη, φαρδιά κυψελωτή μάσκα Audi Singleframe, αποτελεί έκφραση απαράμιλλης αυτοπεποίθησης.

Πανοραμική όψη

Βιώστε την εμπειρία του Audi Q5 Sportback από διαφορετικές οπτικές γωνίες σε αυτό το animation 360 μοιρών.

Audi Q5 Sportback video

Πίσω φώτα OLED με χαρακτηριστικούς σχηματισμούς

Τα προαιρετικά φώτα OLED του Audi Q5 Sportback είναι μικρά, αυτόνομα ρυθμιζόμενα τμήματα σε τρισδιάστατη διάταξη, τα οποία προσφέρουν νέα φωτιστικά σενάρια χάρη στα κινούμενα εφέ. Ήδη από τη στιγμή της αγοράς του οχήματος μπορείτε προαιρετικά να επιλέξετε έναν από τους τρεις διαφορετικούς τύπους σχηματισμού των πίσω φώτων. Εκτός αυτού ο χαρακτήρας του σχηματισμού αυτού προσαρμόζεται κατά την οδήγηση αυτόματα στο προφίλ οδήγησης. Τα προαιρετικά πίσω φώτα με την υπερσύγχρονη τεχνολογία OLED είναι εξοπλισμένα με αναγνώριση προσέγγισης²: Όταν το όχημα είναι σταματημένο και πλησιάζει από πίσω ένα άλλο όχημα ή χρήστης του δρόμου, σε απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων, ενεργοποιούνται αυτόματα όλα τα τμήματα OLED ως ορατή μεγέθυνση επιφάνειας.
Audi Q5 Sportback rear light animation
Σημείωση: Κατά την αγορά του οχήματος διατίθενται για την εξατομίκευση του Audi Q5 Sportback προαιρετικά τρεις διαφορετικοί τύποι σχηματισμού των πίσω φώτων. Η κινούμενη εικόνα δείχνει το δυναμικό φωτιστικό εφέ της λειτουργίας Coming Home/Leaving Home του οπίσθιου φωτισμού 1.
  • 1920x1080-audi-q5-sportback-oled-v1-my2021.jpg
    Πίσω φώτα σχεδίασης 1
  • 1920x1080-audi-q5-sportback-oled-v2-my2021.jpg
    Πίσω φώτα σχεδίασης 2
  • 1920x1080-audi-q5-sportback-oled-v3-my2021.jpg
    Πίσω φώτα σχεδίασης 3
Top view Audi Q5 Sportback

Συναρπαστική δυναμική οδήγησης

Το Audi Q5 Sportback εντυπωσιάζει με την αυθόρμητη, δυναμική επιτάχυνση και τον ευκίνητο χειρισμό του. Διαθέτει προαιρετικά κίνηση quattro με τεχνολογία ultra, η οποία επιτηρεί αδιάκοπα τις συνθήκες οδήγησης και κατανέμει την ροπή στους τροχούς ανάλογα με τις ανάγκες. Αυτό σημαίνει για εσάς ακριβή οδηγική συμπεριφορά και sport χειρισμό στην κίνηση των πίσω τροχών. Για μια αίσθηση οδήγησης προσαρμοσμένη πλήρως στις δικές σας ανάγκες το σύστημα Audi drive select σας παρέχει διάφορα προφίλ για τη ρύθμιση των επιθυμητών χαρακτηριστικών οχήματος. Περισσότερος δυναμισμός, περισσότερη άνεση ή πλήρως εξατομικευμένος συνδυασμός και των δύο.

Χρώματα και ζάντες

Συνδυάστε διαφορετικά εξωτερικά χρώματα και ζάντες για να δημιουργήσετε το Audi Q5 Sportback που επιθυμείτε.
6I6I-46Q_Pyramid_AU42x_Q5_008_00.jpg
Μπλε Ultra μεταλλικό Μπλε Ultra μεταλλικό
Μπλε Navarra μεταλλικό Μπλε Navarra μεταλλικό
Γκρι Daytona περλέ Γκρι Daytona περλέ
Πράσινο District μεταλλικό Πράσινο District μεταλλικό
Γκρι Quantum Γκρι Quantum
Χυτές ζάντες αλουμινίου 21" Audi Sport σε σχέδιο 5 διπλών τουρμπίνων, σε γκρι ματ Titanium, γυαλιστερές Χυτές ζάντες αλουμινίου 21" Audi Sport σε σχέδιο 5 διπλών τουρμπίνων, σε γκρι ματ Titanium, γυαλιστερές
Χυτές ζάντες αλουμινίου 21" Audi Sport σε σχέδιο 5 ακτίνων V offset, σε μαύρο ανθρακίτη, γυαλιστερές Χυτές ζάντες αλουμινίου 21" Audi Sport σε σχέδιο 5 ακτίνων V offset, σε μαύρο ανθρακίτη, γυαλιστερές
Χυτές ζάντες αλουμινίου 20" Audi Sport σε σχέδιο 5 ακτίνων V star, σε μαύρο ανθρακίτη, γυαλιστερές Χυτές ζάντες αλουμινίου 20" Audi Sport σε σχέδιο 5 ακτίνων V star, σε μαύρο ανθρακίτη, γυαλιστερές
Χυτές ζάντες αλουμινίου 21" Audi Sport σε σχέδιο 5 βραχιόνων polygon Χυτές ζάντες αλουμινίου 21" Audi Sport σε σχέδιο 5 βραχιόνων polygon
Χυτές ζάντες αλουμινίου 20" σε σχέδιο 5 βραχιόνων Χυτές ζάντες αλουμινίου 20" σε σχέδιο 5 βραχιόνων

Λειτουργικότητα και στιλ

Ο συνδυασμός μεγέθους, επιδόσεων και λειτουργικότητας κάνουν το Audi Q5 Sportback να ξεχωρίζει. Ιδιαίτερα πρακτική είναι η μεταβλητή πίσω σειρά καθισμάτων, αποτελούμενη από τρία τμήματα, μεμονωμένα ή ενιαία αναδιπλούμενα. Έξυπνες λύσεις, όπως το μεταβλητό, πτυσσόμενο πατάκι χώρου αποσκευών του βασικού εξοπλισμού ή το προαιρετικό καπό χώρου αποσκευών, ελεγχόμενο μέσω αισθητήρων διευκολύνουν επιπλέον την φόρτωση.

Σημείωση: Χάρη στα μετακινούμενα πίσω καθίσματα μπορείτε να απολαύσετε τον άνετο χώρο αποσκευών του Audi Q5 Sportback.
Audi Q5 Sportback rear seats
Interior cockpit view Audi Q5 Sportback

Το εσωτερικό: sport και κομψό

Παρά το επίπεδο κόψιμο του πίσω τμήματος, το Audi Q5 Sportback διαθέτει πολύ χώρο για πέντε άτομα, καθώς και ελευθερία κινήσεων κεφαλιού και ποδιών. Ο προαιρετικός εξοπλισμός S line δημιουργεί οπτικά highlights εστιάζοντας σταθερά στον sport χαρακτήρα: Τα sport καθίσματα εμπρός προσφέρουν την τέλεια θέση οδήγησης και έντονα πλαϊνά. Οι επενδύσεις καθισμάτων σε δέρμα fine Nappa, καφέ Criollo με ραφές αντίθεσης χρωματικά προσαρμοσμένες και την επιγραφή S στις πλάτες των μπροστινών καθισμάτων τονίζουν τον sport χαρακτήρα του οχήματος.

Περιηγηθείτε στο εσωτερικό
Audi virtual cockpit Audi Q5 Sportback

Ηγέτης με όλη τη σημασία της λέξης

Το Audi Q5 Sportback είναι δικτυωμένo με εσάς και τον κόσμο. Με τις προαιρετικές υπηρεσίες Audi connect³ βρίσκετε για παράδειγμα πολύ εύκολα πρατήρια καυσίμων ή κλειστούς χώρους στάθμευσης στο προαιρετικό σύστημα πλοήγησης MMI navigation με τα Online Points of Interest. Οι εμφανιζόμενες πληροφορίες συμπεριλαμβάνουν ωράρια λειτουργίας, διαθεσιμότητα και τιμές. Επιπλέον, μέσω του online traffic information plus⁴ μπορείτε να δείτε αναλυτικά δεδομένα πραγματικού χρόνου για την κατάσταση κυκλοφορίας, την κυκλοφοριακή συμφόρηση, παρακώλυση και άρση της κυκλοφοριακής συμφόρησης.

1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και, σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. (DAT) Περαιτέρω πληροφορίες για τις επίσημες τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων υπάρχουν στον "Οδηγό για την εξοικονόμηση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ενέργειας των νέων μοντέλων επιβατικών οχημάτων", ο οποίος διατίθεται δωρεάν σε όλες τις αντιπροσωπείες πωλήσεων, από την DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern, Germany και στο www.dat.de.
2
Παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας ότι τα συστήματα υποβοήθησης υποστηρίζουν μόνο τον οδηγό κατά τη διάρκεια της οδήγησης εντός των αντίστοιχων ορίων του συστήματος. Η ευθύνη και η απαραίτητη προσοχή που απαιτείται για την οδήγηση παραμένουν πάντα στον οδηγό.
3
Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com/connect ή επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Audi connect.
4
Η διαθεσιμότητα μπορεί να ποικίλει ανά χώρα.