Q5 TFSI e > Q5 > Home
 • stage_exterior_front.jpg
Q5 TFSI e

Q5 TFSI e

Ισχυρό, αποδοτικό, άνετο.
Το Audi Q5 55 TFSI e quattro.

Συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου*: 2,4-2,1 l/100 km.
Συνδυασμένη κατανάλωση ισχύος*: 19.1–17.5 kWh/100 km.
Εκπομπές CO₂ μεικτός κύκλος*: 53–46 g/km.

Αποδοτικό, sport και με μηδενικούς ρύπους στην απόλυτη λειτουργία ηλεκτροκίνησης. Χάρη στο σύστημα κίνησης plug-in hybrid με έναν ηλεκτροκινητήρα και έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης, μπορείτε να ζήσετε την εμπειρία και των δύο κόσμων. Στο Audi Q5 55 TFSI e quattro μπορείτε να επωφεληθείτε από την άνεση και την καθημερινή πρακτικότητα ενός premium SUV.

Plug-in hybrid επιδόσεις¹

Ισχύς

367

hp

(270 kW)

Ισχύς συστήματος

5,3

δευτ.

0 εως 100 km/h

Ηλεκτρική αυτονομία²

40

km

τουλάχιστον

1
Συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου*: 2,4-2,1 l/100 km, Συνδυασμένη κατανάλωση ισχύος*: 19.1–17.5 kWh/100 km, Εκπομπές CO₂ μεικτός κύκλος*: 53–46 g/km
Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080_AQ5_E-TRON_181008.jpg
1920x1080_AQ5_E-TRON_181008.jpg
 • Το Audi Q5 55 TFSI e quattro κινείται από έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης και έναν ηλεκτροκινητήρα (συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου*): 2,4-2,1 l/100 km, Συνδυασμένη κατανάλωση ισχύος*: 19.1–17.5 kWh/100 km, Εκπομπές CO₂ μεικτός κύκλος*: 53-46 g/km).

 • Τα plug-in hybrid μπορούν να φορτιστούν με συμβατικό τρόπο στο σπίτι ή σε δημόσιους χώρους.

 • Η θύρα φόρτισης πίσω αριστερά είναι ένα αναμφισβήτητο στοιχείο του plug-in hybrid.

 • Οι τροχοί 18-ιντσών με σχεδιασμό 5-ακτίνων ανήκουν στον βασικό εξοπλισμό στο Audi Q5 55 TFSI e quattro¹.

 • Τεχνολογίες όπως η στάνταρντ υβριδική διαχείριση επιτρέπουν μία αποδοτική οδήγηση.

 • Οι προβολείς, η singleframe μάσκα και οι πλευρικοί αεραγωγοί δημιουργούν μία δυναμική μπροστινή όψη.

 • Το Audi Q5 55 TFSI e quattro επιταχύνει από 0 σε 100 km/h σε 5,3 δευτερόλεπτα (συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου*): 2,4-2,1 l/100 km, Συνδυασμένη κατανάλωση ισχύος*: 19.1–17.5 kWh/100 km, Εκπομπές CO₂ μεικτός κύκλος*: 53-46 g/km).

 • Sport εξωτερικό στοιχείο: ο S line διαχύτης στο πίσω μέρος διατείθεται στον βασικό εξοπλισμό.

 • Το Audi Q5 55 TFSI e quattro¹ αποτελεί μέρος του sport σχεδιασμού των SUV μας.

 • Η προαιρετική πανοραμική γυάλινη οροφή δημιουργεί μία ευχάριστη ατμόσφαιρα στο εσωτερικό.

 • Ο πάγκος πίσω καθισμάτων plus του βασικού εξοπλισμού καθιστά εφικτή την ευέλικτη χρήση του χώρου αποσκευών.

 • Στο προαιρετικό Audi virtual cockpit και στο προαιρετικό MMI Navigation plus με οθόνη αφής MMI, έχετε μεταξύ άλλων μία σύνοψη των ειδικών οθονών υβριδικού συστήματος.

Οδηγήστε ηλεκτρικά

Συμπληρωματικά με έναν ισχυρό κινητήρα 2.0 TFSI, το Audi Q5 55 TFSI e quattro κινείται παράλληλα από έναν ηλεκτροκινητήρα, ενσωματωμένο στο σύστημα μετάδοσης (συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου*): 2,4-2,1 l/100 km, Συνδυασμένη κατανάλωση ισχύος*: 19.1–17.5 kWh/100 km, Εκπομπές CO₂ μεικτός κύκλος*: 53-46 g/km). Χάρη στην αυτονομία του των τουλάχιστον 40 km στον αστικό κύκλο², μπορείτε να καλύψετε το μεγαλύτερο μέρος των καθημερινών σας διαδρομών χρησιμοποιώντας μόνο την ηλεκτροκίνηση. Σε συνδυασμό με τον κινητήρα εσωτερικής καύσεως, το Audi Q5 55 TFSI e quattro απελευθερώνει την πλήρη ισχύ των 367 hp (270 kW). Μπορεί να επιταχύνει από τα 0 στα 100 km/h σε 5.3 δευτ. και η μέγιστη ταχύτητα φτάνει τα 239 km/h.

Audi Q5 TFSI e
Περισσότερα για την φόρτιση

Σχεδιάστηκε για υψηλές επιδόσεις

Το Audi Q5 55 TFSI e quattro¹ είναι εξοπλισμένο με τεχνολογίες που προσφέρουν πρόσθετη άνεση και υποστηρίζουν ένα αποδοτικό τρόπο οδήγησης. Η διαχείριση υβριδικού συστήματος επιλέγει αυτομάτως τη βέλτιστη λειτουργία και είναι ρυθμισμένη εξ ορισμού για να ξεκινάτε ηλεκτρικά με το EV mode, ενώ ο κινητήρας εσωτερικής καύσης ενεργοποιείται αναλόγα την κατάσταση. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το πλήκτρο κατάστασης λειτουργίας για να επιλέξετε τη λειτουργία Auto για πλήρη αυτόματη υβριδική λειτουργία και τη λειτουργία Hold για διατήρηση της υπάρχουσας κατάστασης φόρτισης. Κατά την οδήγηση, το προγνωστικό σύστημα υποβοήθησης οικονομίας και απόδοσης διασφαλίζει τη βέλτιστη χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας. Χρησιμοποιώντας τα δεδομένα πλοήγησης, υπολογίζει το προφίλ διαδρομής που έχετε να διανύσετε. Με ένα οπτικό σήμα και μία παλμική κίνηση του ενεργού πεντάλ γκαζιού, σας υποδεικνύει έγκαιρα ότι πρέπει να επιβραδύνετε – για παράδειγμα πριν από μία απότομη κατηφόρα.

Seitenmotiv Audi Q5 TFSI e

Δυναμικό και εντυπωσιακό εξωτερικό

Tο Audi Q5 55 TFSI e quattro¹ δηλώνει στην sport SUV σχεδίαση του. Οι τροχοί 18-ιντσών του βασικού εξοπλισμού με σχεδιασμό 5-ακτίνων υποστηρίζουν αυτήν την εμφάνιση. Το Audi Q5 55 TFSI e quattro¹ έχει επίσης μία σειρά σχεδιαστικών στοιχείων, τα οποία το κάνουν να ξεχωρίζει από το αντίστοιχο μοντέλο εσωτερικής καύσης. Στον βασικό εξοπλισμό διαθέτει ένα μεγάλο μέρος στοιχείων του εξωτερικού πακέτου S line. Για παράδειγμα, στο μπροστινό μέρος οι γρίλιες στη μάσκα ψυγείου σχεδίασης S line και στο πίσω μέρος ο διαχύτης S line. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό στοιχείο του αυτοκινήτου plug-in hybrid είναι η θύρα φόρτισης πίσω αριστερά.

Audi Q5 TFSI e

Sport και άνετο εσωτερικό

Το εσωτερικό αντανακλά τον sport χαρακτήρα του Audi Q5 55 TFSI e quattro¹. Καθίστε αναπαυτικά στα sport καθίσματα και διαχειριστείτε το SUV μέσω ενός προαιρετικού τιμονιού πολλαπλών λειτουργιών τριών ακτίνων με το χαρακτηριστικό έμβλημα S. Το σύστημα θερμικής διαχείρισης με αντλία θερμότητας συνεισφέρει στο υψηλό επίπεδο άνεσης. Αυτό το σύστημα αποθηκεύει τη χαμένη θερμότητα από τον κινητήρα εσωτερικής καύσης και το ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης και τη χρησιμοποιεί στο σύστημα μετάδοσης για να διασφαλιστεί ακόμα και στους χειμερινούς μήνες τη μέγιστη ηλεκτρική αυτονομία. Επίσης επιτρέπει και την ταχεία θέρμανση του εσωτερικού χώρου. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή myAudi App³, μπορείτε άνετα να ενεργοποιήσετε τον κλιματισμό από το σπίτι σας.

Audi Q5 TFSI e
Περισσότερα για το εσωτερικό

Επιπλέον επιλογές

Επιλέξτε την προαιρετική πανοραμική γυάλινη οροφή. Η μεγάλη φιμέ επιφάνεια τζαμιών επιτρέπει να εισέρχεται περισσότερο φως στον εσωτερικό χώρο του Audi Q5 55 TFSI e quattro¹, δημιουργώντας μία ευχάριστη ατμόσφαιρα. Αν το φως του ήλιου είναι πολύ δυνατό, μπορείτε να προστατευτείτε με την ηλεκτρική κουρτίνα οροφής.

Audi Q5 TFSI e
1
Συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου*: 2,4-2,1 l/100 km, Συνδυασμένη κατανάλωση ισχύος*: 19.1–17.5 kWh/100 km, Εκπομπές CO₂ μεικτός κύκλος*: 53–46 g/km.
2
Συνδυασμένη ηλεκτρική αυτονομία σύμφωνα με το WLTP: τουλάχιστον 40 km. Ηλεκτρική αυτονομία αστικού κύκλου σύμφωνα με το WLTP: τουλάχιστον 40 km.
3
Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα στην εκάστοτε χώρα. Συμβατό από το Apple iOS 10.0 και Android 6. Απαιτείται πρώτα εγγραφή στο www.audi.com/myaudi. Απαιτείται ενεργή σύνδεση WLAN μεταξύ smartphone και Audi MMI για online streaming μέσων.
4
Προσέξτε ότι τα συστήματα υποβοήθησης υποστηρίζουν τον οδηγό κατά την οδήγηση μόνο εντός των αντίστοιχων ορίων του συστήματος. Η ευθύνη και η απαιτούμενη προσοχή κατά την οδήγηση παραμένει πάντα στον οδηγό.