Q5 > Q5 > Home
 • stage_exterior_front.jpg
Q5

Q5

Audi Q5.
Αδράξτε την στιγμή.

Μην συμβιβάζεστε με τίποτα. Είτε πρόκειται για άνεση, στυλ, ή δυναμική, το Audi Q5 θα σας κερδίσει με την πρώτη ματιά. Εκφραστική εμφάνιση, δυναμική οδήγηση και πρωτοποριακή τεχνολογία. Κάθε μέρα και κάτι καινούριο – με το Audi Q5.

00:00 | 00:00
1920x1080-AOZ_Q5_D_171010.jpg
1920x1080-AOZ_Q5_D_171010.jpg
 • Ιδανικό για κάθε διαδρομή. Το Audi Q5.

 • Κάθε λεπτομέρεια του Audi Q5 διακρίνεται από τη χαρακτηριστική σχεδίαση Q, και αποπνέει δυναμισμό και απόλυτη κυριαρχία.

 • Οι τροχοί από χυτό αλουμίνιο σε σχέδιο 5 ακτίνων με γκρι αντιθέσεις τονίζουν την σπορ πλευρά του αυτοκινήτου.

 • Η προαιρετική τετρακίνηση quattro φροντίζει για καλύτερη απόκριση κατά την είσοδο στις στροφές και στην επιτάχυνση.

 • Videos

  Η προαιρετική προσαρμοζόμενη πνευματική ανάρτηση (adaptive air suspension) προσαρμόζει τη δύναμη του κάθε τροχού στην κατάσταση οδήγησης. Αυτό εξαρτάται από το έδαφος, το στυλ οδήγησης και το Audi drive select mode που έχει επιλεγεί.

 • Με το Audi drive select mode η οδήγηση μπορεί να γίνει πιο αποδοτική, πιο άνετη και πιο δυναμική. Αλλά πάντα ιδιαίτερα ξεχωριστή.

 • Το Audi Q5 δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.

 • Ακριβώς όπως στο μπροστινό μέρος, οι οριζόντιες γραμμές δίνουν έμφαση στο πλάτος και τον όγκο στο πίσω μέρος.

 • Videos

  Το Audi Q5 - έτοιμο για κάθε σας στιγμή.

 • Συγκριτικά, με τον προκάτοχό του, το νέο Q5 έχει αυξηθεί σε όλες σχεδόν τις διαστάσεις με 4.66 μέτρα μήκος, 1.89 μέτρα πλάτος, 1.66 μέτρα ύψος και με μεταξόνιο 2.82 μέτρων.

 • Η πόρτα του χώρου αποσκευών καλύπτει την κολόνα C - χαρακτηριστικό των Audi Q μοντέλων.

 • Το Audi Q5 δημιουργήθηκε για να προσφέρει στους οδηγούς και στους επιβάτες την καλύτερη εμπειρία ακουστικής στο εσωτερικό του.

 • Άνετο και ευρύχωρο εσωτερικό για 5 άτομα.

 • Ανάλογα με τη θέση των πίσω καθισμάτων, ο χώρος αποσκευών είναι στα 550 έως 610 λίτρα και με τα πίσω καθίσματα διπλωμένα φτάνει στα 1.550 λίτρα.

 • Χάρη στο Audi smartphone interface, το Apple CarPlay και το Android Auto έρχονται στο Audi Q5.

 • Η προαιρετική οθόνη Audi head-up display απεικονίζει σημαντικές για τον οδηγό πληροφορίες - όπως ταχύτητα κίνησης, δεδομένα πλοήγησης, καθώς και πολλά δεδομένα των συστημάτων υποβοήθησης - ως πλήρως έγχρωμη εικονική ένδειξη πίσω από το παρμπρίζ.

 • Videos

  Έτοιμο για κάθε διαδρομή με το μοναδικό σύστημα τετρακίνησης quattro με τεχνολογία ultra.

 • Στο σκοτάδι, το προαιρετικό πακέτο ατμοσφαιρικού φωτισμού σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε ελκυστικούς τόνους στο εσωτερικό σε 30 διαφορετικά χρώματα.

 • Ξεκάθαρα δυναμικό με τροχούς αλουμινίου στον προαιρετικό εξοπλισμό.

 • Οι προβολείς Audi Matrix LED στο Audi Q5

Ιδανικό για κάθε διαδρομή

Κάθε λεπτομέρεια του Audi Q5 διακρίνεται από τη χαρακτηριστική σχεδίαση Q και αποπνέει δυναμικότητα και κυριαρχία. Όπως το χαρακτηριστικό καπό του κινητήρα ή η ήπιας κλίσης γραμμή οροφής, οι ενσωματωμένοι στη γραμμή του ώμου εξωτερικοί καθρέπτες και η στενή γραμμή των παραθύρων. Σχεδιασμένο για να συγκινεί. Ακόμη και όταν δεν κινείται.

Περισσότερα για τη σχεδίαση.

Οι προβολείς Audi Matrix LED

Ακόμα και από απόσταση, το νέο Audi Q5 με τους προαιρετικούς προβολείς Matrix LED της Audi, είναι σίγουρο ότι δημιουργεί εντυπώσεις. Τα φώτα ημέρας LED είναι αλάνθαστα. Τα δυναμικά φλας είναι ιδιαίτερα ορατά. Η κάμερα, η οποία αναγνωρίζει τα προπορευόμενα και αντίθετα κινούμενα οχήματα εντός των ορίων του συστήματος, είναι αναντικατάστατη. Μέσα σε δευτερόλεπτα, οι προβολείς προσαρμόζονται στις εκάστοτε συνθήκες.

Περισσότερα για την τεχνολογία φωτισμού

Ιδανικό για κάθε διαδρομή

Έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε προκλήση και έδαφος, χάρη στην εξαιρετική τεχνολογία της τετρακίνησης quattro. Για όλους τους τετρακύλινδρους κινητήρες με μόνιμη τετρακίνηση, η τεχνολογία quattro εξασφαλίζει ότι το Audi Q5 παραμένει αποτελεσματικό, δυναμικό και ασφαλές. Εάν δεν απαιτείται η τεχνολογία quattro, η τετρακίνηση είναι απενεργοποιημένη, βοηθώντας τον οδηγό να εξοικονομήσει καύσιμα. Φυσικά, είναι πάντα διαθέσιμη και μόλις η κατάσταση απαιτήσει quattro, ο κινητήρας είναι έτοιμος να λειτουργήσει.

Περισσότερα για τον κινητήρα

Ευρυχωρία και άνεση

Το comfort key με τον αισθητήρα κίνησης για την απασφάλιση της πόρτας του χώρου αποσκευών διευκολύνει τη φόρτωση. Αν τα χέρια σας δεν είναι ελεύθερα, μπορείτε να ανοίξετε το χώρο αποσκευών με μία κίνηση του ποδιού. Μπορείτε να τακτοποιήσετε ακόμα και βαριές αποσκευές με ευκολία.

Δείχνει το μέγεθός του

Το νέο Audi Q5 είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσει με τη γενναιοδωρία του χώρου, καθώς και τις πρακτικές επιλογές φόρτωσης και αποθήκευσης. Οι πλάτες των πίσω καθισμάτων μπορούν να αναδιπλωθούν, αυξάνοντας τον όγκο αποσκευών στα 1.550 lt.

Όλα με μια ματιά

Με το προαιρετικό Audi virtual cockpit, η πρόοδος γίνεται ορατή. Το πλήρως ψηφιακό όργανο πολλαπλών λειτουργιών με υψηλής ανάλυσης έγχρωμη οθόνη 12,3 ιντσών απεικονίζει πολλές σημαντικές για τον οδηγό πληροφορίες. Από την ταχύτητα κίνησης και την πλοήγηση, μέχρι την επικοινωνία – επιλέξτε από μια ποικιλία δυνατοτήτων απεικόνισης. Η μεγάλη, λεπτή 8,3 ιντσών έγχρωμη οθόνη του προαιρετικού MMI navigation plus θα σας κερδίσει με την ευκρίνεια και την απλότητα της λειτουργίας του.

Περισσότερα για τα συστήματα ψυχαγωγίας

Το καλύτερο στην κατηγορία του

Η δεύτερη γενιά του Audi Q5 θέτει νέα πρότυπα στην Β κατηγορία των SUV premium. Το 2017, το Q5 κέρδισε το "Golden Steering Wheel" στην κατηγορία των μεγάλων SUV. Η ελαφριά κατασκευή, οι σύγχρονοι κινητήρες, καθώς και η τετρακίνηση εξαιρετικής τεχνολογίας, εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση.