Audi Q5 > Q5 > Home

Περισσότερα από ένα SUV.
Το Audi Q5.

Το νέο Audi Q5² συνδυάζει τον sport χαρακτήρα ενός Audi Avant με την καθημερινή οδήγηση. Η νέα του sport σχεδίαση εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά, ενώ η δυναμική του ενθουσιάζει σε κάθε διαδρομή, χάρη στην τετρακίνηση quattro.

Σχεδίαση ανατριχιαστικά εντυπωσιακή

Η σχεδιαστική γλώσσα του νέου Audi Q5² συναρπάζει με τα sport στοιχεία, ενώ ακτινοβολεί υπεροχή. Η έντονη οπτική γλυπτού του μπροστινού μέρους με τους ψηλούς αεραγωγούς και το φαρδύ οκταγωνικό singleframe με τις κάθετες γραμμές μαρτυρούν έντονη αυτοπεποίθηση. Οι τραπεζοειδείς απολήξεις, ο διαχύτης με κάθετο κούμπωμα και το διακοσμητικό στοιχείο χρωμίου κάτω από τα φώτα σε όλο το πλάτος του αυτοκινήτου ολοκληρώνουν αρμονικά τον δυναμικό σχεδιασμό.

Νέα σενάρια φωτισμού

Ο διαχωρισμός των OLED σε μικρά, ξεχωριστά ρυθμιζόμενα τμήματα με τρισδιάστατη διάταξη δημιουργεί νέα σενάρια φωτισμού χάρη στο εντυπωσιακό παιχνίδισμα. Κατά την αγορά του αυτοκινήτου διατίθενται τρεις διαφορετικές υπογραφές οπίσθιου φωτισμού για εξατομικευμένη επιλογή. Ανεξάρτητα από το προφίλ οδήγησης, ο χαρακτήρας των υπογραφών οπίσθιου φωτισμού προσαρμόζεται επίσης αυτόματα κατά την χρήση. Τα ψηφιακά πίσω φώτα OLED διαθέτουν αναγνώριση προσέγγισης³: Όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο και πλησιάζει από πίσω ένα άλλο αυτοκίνητο ή άλλος συμμετέχων στην κυκλοφορία, σε απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων, ενεργοποιούνται αυτόματα όλα τα τμήματα OLED ως ορατή μεγέθυνση επιφάνειας.
OLED rear lights Audi Q5
Σημείωση: Κατά την αγορά αυτού του οχήματος, διατίθενται προαιρετικά τρία διαφορετικά σχέδια των πίσω φώτων για εξατομίκευση του Audi Q5. Το animation δείχνει τα δυναμικά φώτα της παραλλαγής νο.2 των πίσω φώτων.
Dynamic top view Audi Q5

Συναρπαστική δυναμική οδήγησης

Το νέο Audi Q5² ενθουσιάζει με την αυθόρμητη, δυναμική επιτάχυνση και τον ευκίνητο χειρισμό του. Στο βασικό εξοπλισμό διαθέτει ένα πλήρως μεταβλητό σύστημα μετάδοσης κίνησης quattro. Έτσι επιτυγχάνεται η κατανομή των κινητήριων δυνάμεων αναλόγως των αναγκών σε κάθε τροχό. Η μηχανική λειτουργία φραγής έχει σχεδιαστεί για πολύ καλή δυναμική οδήγηση και κατανέμει τη ροπή εκκίνησης χωρίς καθυστέρηση στον μπροστινό και πίσω άξονα. Αυτό συντελεί στην εξαιρετική πρόσφυση και τον έλεγχο. Η ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη αερανάρτηση με το αβαθμίδωτα προσαρμοζόμενο σύστημα ανάρτησης και στους τέσσερις τροχούς, ρυθμίζει αυτόματα το επίπεδο και την ανάρτηση του αυτοκινήτου. Πέραν τούτου, το σύστημα Audi drive select επιτρέπει τη ρύθμιση των επιθυμητών χαρακτηριστικών του αυτοκινήτου σε διάφορες διαθέσιμες λειτουργίες.

Χρώματα και ζάντες

Συνδυάστε διαφορετικά εξωτερικά χρώματα και ζάντες για να δημιουργήσετε το Audi Q5 που επιθυμείτε.
5J5J_54U_Pyramid_AU42x_Q5_003_00.jpg
Γκρι Quantum Γκρι Quantum
Μπλε Navarra μεταλλικό Μπλε Navarra μεταλλικό
Γκρι Daytona περλέ Γκρι Daytona περλέ
Πράσινο District μεταλλικό Πράσινο District μεταλλικό
Ζάντες αλουμινίου 20" σε σχέδιο 5 ακτίνων V star, σε μαύρο ανθρακίτη, γυαλιστερές Ζάντες αλουμινίου 20" σε σχέδιο 5 ακτίνων V star, σε μαύρο ανθρακίτη, γυαλιστερές
Ζάντες αλουμινίου 20" σε σχέδιο 5 βραχιόνων Ζάντες αλουμινίου 20" σε σχέδιο 5 βραχιόνων
Ζάντες αλουμινίου 21" Audi Sport σε σχέδιο 5 ακτίνων V offset, σε μαύρο ανθρακίτη, γυαλιστερές Ζάντες αλουμινίου 21" Audi Sport σε σχέδιο 5 ακτίνων V offset, σε μαύρο ανθρακίτη, γυαλιστερές
Ζάντες αλουμινίου 21" Audi Sport σε σχέδιο 5 βραχιόνων polygon Ζάντες αλουμινίου 21" Audi Sport σε σχέδιο 5 βραχιόνων polygon

Καθημερινότητα σε επίπεδο premium

Ο συνδυασμός μεγέθους, επιδόσεων και λειτουργικότητας κάνει το νέο Audi Q5² να ξεχωρίζει κάθε μέρα ως ένα premium SUV. Οι εύκολα διαχειρίσιμες λειτουργίες του σας βοηθούν να αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις της καθημερινότητας ψύχραιμα. Η πλάτη του πίσω καθίσματος του νέου Audi Q5² χωρίζεται σε τρία τμήματα, κατόπιν επιθυμίας μπορεί να μετατοπιστεί κατά μήκος και να ρυθμιστεί η κλίση της. Έξυπνες λύσεις, όπως το μεταβλητά αναδιπλούμενο χαλάκι στη βασική έκδοση, ο προαιρετικός έλεγχος μέσω αισθητήρων του ηλεκτρικά χειριζόμενου πίσω καπό, καθώς και η χειροκίνητη βύθιση μέσω της προαιρετικής αερανάρτησης adaptive air suspension διευκολύνουν τη φόρτωση.

Rearseat animation Audi Q5
Σημείωση: Δείτε τον γενναιόδωρο χώρο αποσκευών του Audi Q5 με αυτό το animation.
360-μοιρών πανοραμική όψη εσωτερικού

Μεγάλο περιθώριο εξατομίκευσης

Γενναιοδωρία στον σχεδιασμό χώρου με άνεση για πέντε άτομα και άνεση κινήσεων κεφαλής και ποδιών. Η ψηλή θέση καθίσματος προσφέρει καλή εποπτεία της οδικής κυκλοφορίας. Ο οριζόντιος προσανατολισμός των γραμμών του αυτοκινήτου τονίζει την αίσθηση εύρους και άνεσης. Καθ’ όλο το πλάτος του ταμπλό περνά μια τρισδιάστατη διακοσμητική τρέσα, που συμπληρώνει τη συνολική κομψή εικόνα. Η γκάμα εξοπλισμού των καθισμάτων περιλαμβάνει μέχρι και λειτουργία μασάζ. Στο σκοτάδι, ο προαιρετικός ατμοσφαιρικός φωτισμός χαρίζει ελκυστικά εφέ - περιλαμβάνεται ως βασικός εξοπλισμός στο πακέτο εσωτερικού Interior Design Selection package.

MMI system Audi Q5

Ξεχάστε την αναζήτηση

Δικτύωση με τον κόσμο - αυτονόητη στο Audi Q5². Με το Online-Point-of-Interest σας εμφανίζονται για παράδειγμα κατευθείαν στην πλοήγηση τα πλησιέστερα πρατήρια καυσίμων ή οι χώροι στάθμευσης, μαζί με το ωράριο λειτουργίας, τη διαθεσιμότητα και τις τιμές. Οι online πληροφορίες κυκλοφορίας plus⁴ μπορούν να σας βοηθήσουν, χάρη στα λεπτομερή δεδομένα πραγματικού χρόνου σχετικά με την κατάσταση κυκλοφορίας, το μποτιλιάρισμα, την παρακώλυση και το άνοιγμα της κυκλοφορίας, να βρείτε την πιο γρήγορη διαδρομή για τον προορισμό σας. Και με το myAudi Navigation⁴ μπορείτε να προγραμματίσετε την αναζήτηση προορισμού και την καθοδήγηση διαδρομής απευθείας στο smartphone σας. Με την εκκίνηση του αυτοκινήτου, τα δεδομένα μεταφέρονται ομαλά και άνετα στην πλοήγηση του οχήματος και εμφανίζονται εκεί. Μόλις εγκαταλείψετε το όχημα, αναλαμβάνει πάλι το smartphone αυτόματα την καθοδήγηση διαδρομής και οδηγεί τα τελευταία βήματα μέχρι τον προορισμό.

Απολαύστε άλλη μια φορά το Audi Q5

Exterior 360 degree view Audi Q5
1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και, σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. (DAT) Περαιτέρω πληροφορίες για τις επίσημες τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων υπάρχουν στον "Οδηγό για την εξοικονόμηση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ενέργειας των νέων μοντέλων επιβατικών οχημάτων", ο οποίος διατίθεται δωρεάν σε όλες τις αντιπροσωπείες πωλήσεων, από την DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern, Germany και στο www.dat.de.
2
Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 6.8–5.6 l/100 km; Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 178–146 g/km.
3
Παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας ότι τα συστήματα υποβοήθησης υποστηρίζουν μόνο τον οδηγό κατά τη διάρκεια της οδήγησης εντός των αντίστοιχων ορίων του συστήματος. Η ευθύνη και η απαραίτητη προσοχή που απαιτείται για την οδήγηση παραμένουν πάντα στον οδηγό.
4
Η διαθεσιμότητα μπορεί να ποικίλει ανά χώρα.