Q6 e-tron > Q6 e-tron > Home
Side view Audi Q6 SUV e-tron

Q6 e-tron

Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, μεικτός κύκλος: 19,6–17,0 kWh/100 km. Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος: 0 g/km.

Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, μεικτός κύκλος: 19,6–17,0 kWh/100 km. Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος: 0 g/km.

Top view cockpit Audi Q6 SUV e-tron

Ηλεκτρικό. Και με μοναδικές λεπτομέρειες.

Το Audi Q6 e-tron³ οδηγεί την ηλεκτρική κινητικότητα της Audi στο επόμενο επίπεδο. Το premium SUV συναρπάζει με τις εξαιρετικές ηλεκτρικές επιδόσεις, την προοδευτική σχεδίαση και το ψηφιακό εσωτερικό.

 

Q6 e-tron

Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, μεικτός κύκλος: 17,2 kWh/100 km

Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος{*}: 0 g/km

Επιλέξτε χρώμα εξωτερικού
Επιλέξτε ζάντες

Επιδόσεις που ηλεκτρίζουν.

Η μπαταρία ιόντων λιθίου 800 Volt¹¹, ενσωματωμένη στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου, προσφέρει εντυπωσιακή απόδοση - κατά τη φόρτιση και κατά την κίνηση. Απολαύστε αποδοτική, γρήγορη φόρτιση¹² και ισχύ έως 285 kW.

Dynamic rear view Audi Q6 SUV e-tron

Έτοιμο για μεγάλες διαδρομές: Απολαύστε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων χάρη στην εξαιρετική αυτονομία και την έξυπνη πλοήγηση με τον προγραμματιστή διαδρομής e-tron¹³. Αυτό αναλαμβάνει τον προγραμματισμό των στάσεων φόρτισης, την προετοιμασία της μπαταρίας για ταχύτερη φόρτιση και πολλά άλλα.

Προοδευτική σχεδίαση και στο εσωτερικό.

Ανακαλύψτε τη νέα σχεδίαση των στοιχείων του εσωτερικού, από την επένδυση στις πόρτες μέχρι το ταμπλό και την κεντρική κονσόλα. Η διάταξη των χειριστηρίων είναι επίσης σαφής και λειτουργική.

View panorama displays Audi Q6 SUV e-tron

Πανοραμικές οθόνες: Απολαύστε τις φουτουριστικές οθόνες OLED, που αποτελούνται από το Audi virtual cockpit plus (11,9’’) και την κεντρική οθόνη MMI (14,5’’). Σε συνδυασμό με την οθόνη συνοδηγού MMI⁴ (10,9’’), μπορείτε για παράδειγμα να χειρίζεστε την πλοήγηση και την ψυχαγωγία ξεχωριστά.

Το Audi Application Store²¹ στο Audi σας

Χρησιμοποιήστε μια επιλογή των αγαπημένων εφαρμογών όπως π. χ. Spotify ή YouTube απευθείας στο MMI του οχήματός σας – παρακάμπτοντας το Smartphone. Με την Alexa²² τη φωνητική υπηρεσία της Amazon, μπορείτε να ακούτε τις ειδήσεις, για παράδειγμα, να λάβετε το δελτίο καιρού ή τα αθλητικά αποτελέσματα, να κάνετε streaming μουσικής και πολλά ακόμα.

View MMI system with Audi Application StoreView MMI system with Audi Application Store
Man holding smartphone with the myAudi app

Functions on demand: Με τις λειτουργίες on Demand έχετε ακόμη περισσότερη ευελιξία στην επιλογή του εξοπλισμού. Προσθέστε λειτουργίες μετά την αγορά ενός οχήματος, π. χ. από την περιοχή Infotainment. Απλά επισκεφθείτε το Audi Functions Store στην εφαρμογή myAudi²³,²⁴.

Πρωτοποριακή ηλεκτρική σχεδίαση.

Ο προοδευτικός σχεδιασμός συνδυάζει ηλεκτρικές επιδόσεις και κύρος. Χαρακτηρίζεται από δυναμικές αναλογίες, από την εντυπωσιακή τραπεζοειδή μάσκα Singleframe και τους αεραγωγούς, οι οποίοι σχεδιαστικά παραπέμπουν στην μπαταρία στο δάπεδο του οχήματος.

Υπογραφή φωτισμού με ιδιαίτερο χαρακτήρα: Οι ενεργές ψηφιακές φωτεινές υπογραφές των προβολέων Matrix LED⁴ και των πίσω φώτων OLED⁴,²⁰ ζωντανεύουν ένα νέο σχεδιασμό φωτισμού. Επιπλέον, διατίθενται έξι επιπλέον συνδυασμοί υπογραφής φώτων ημέρας και πίσω φώτων⁴, οι οποίοι μπορούν να ενεργοποιηθούν στο MMI ή στην εφαρμογή myAudi App²³,²⁴.

Χώρος για όλες τις επιθυμίες σας.

Το Audi Q6 e-tron³ εντυπωσιάζει με την ικανότητα ρυμούλκησης των 2.400 κιλών και τη μεγάλη ευρυχωρία του - από τους πολυάριθμους αποθηκευτικούς χώρους μέχρι τον χώρο αποσκευών εμπρός και τον ευέλικτα αξιοποιήσιμο χώρο αποσκευών πίσω.

All-rounder, e-power.

Επιβιβαστείτε και βιώστε την ήρεμη επιτάχυνση του Audi Q6 e- tron³. Οι ηλεκτρικές επιδόσεις υποστηρίζονται από συστήματα υποβοήθησης οδηγού²⁰ και πολυάριθμα προγράμματα οδήγησης. Η προσαρμοζόμενη πνευματική ανάρτηση⁴ εξασφαλίζει ακόμη μεγαλύτερη άνεση και δυναμική οδήγηση.

edition one⁴.

Είτε πρόκειται για το χρώμα γκρι Magnet είτε για το μεταλλικό μπλε Ascari, η ειδική έκδοση edition one⁴ ξεχωρίζει με στοιχεία σχεδίασης όπως τη σχεδίαση S line, μάσκα στο χρώμα του αμαξώματος, ζάντες 21’’, δαγκάνες φρένων σε κόκκινο χρώμα, προβολείς Matrix LED plus, πίσω φώτα LED pro και το πακέτο Black exterior.

Πολυδιάστατο, όπως η ζωή.

Τα Γνήσια αξεσουάρ Audi μετατρέπουν το όχημά σας σε ένα όχημα με πολύπλευρα χαρίσματα. Ο πρακτικός εξοπλισμός και τα στοιχεία εμφάνισης σάς επιτρέπουν να προσαρμόζετε εύκολα το όχημά σας σε νέες ανάγκες.

Luggage box Audi Q6 SUV e-tron

Αποθηκεύστε τις αποσκευές με στιλ και ασφάλεια: Η υψηλής ποιότητας μπαγκαζιέρα με τις μπάρες οροφής ως ευέλικτη βάση προσφέρει χώρο για σκι, snowboard ή για αποσκευές. Διατίθεται σε τρία διαφορετικά μεγέθη με αποθηκευτικό χώρο έως 430 λίτρα.

Side view charging situation Audi Q8 e-tron

Q8 e-tron

Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, μεικτός κύκλος: 24,3–20,1 kWh/100 km. Εκπομπες CO₂, μεικτός κύκλος: 0 g/km.

Dynamic front view Audi SQ8 e-tron

SQ8 e-tron

Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, μεικτός κύκλος: 28,9–27,4 kWh/100 km. Εκπομπες CO₂, μεικτός κύκλος: 0 g/km.

1
Η αυτονομία κυμαίνεται μεταξύ 540-625 χιλιομέτρων ανάλογα με τον επιλεγμένο εξοπλισμό του οχήματος.
2
Ο χρόνος φόρτισης της μπαταρίας, η μέγιστη ισχύς φόρτισης συνεχούς ρεύματος σε δημόσια σημεία ταχυφόρτισης (High Power Charging-HPC) και η αυτονομία επαναφόρτισης, καθορίστηκαν σύμφωνα με το πρότυπο DIN 70080 και μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με διάφορους παράγοντες, όπως π. χ. θερμοκρασία περιβάλλοντος και της μπαταρίας, χρήση άλλων βυσμάτων ανάλογα με την εκάστοτε χώρα και χρήση της λειτουργίας προρύθμισης (π. χ. τηλεχειριζόμενος κλιματισμός του οχήματος), διαθεσιμότητα ισχύος στο σταθμό φόρτισης, κατάσταση φόρτισης και γήρανση της μπαταρίας. Η ισχύς φόρτισης μειώνεται όσο αυξάνεται η κατάσταση φόρτισης. Λαμβάνονται υπόψη οι απώλειες φόρτισης.
3
Audi Q6 SUV e-tron quattro: Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, μεικτός κύκλος: 19,6–17,0 kWh/100 km. Εκπομπες CO₂, μεικτός κύκλος: 0 g/km.
4
Προαιρετικός εξοπλισμός που διατίθεται έναντι επιπλέον χρέωσης.
5
Μόνο σε συνδυασμό με MMI experience pro.
6
Η χρήση γυαλιών ηλίου με φακούς polarized περιορίζει τη χρήση της οθόνης Head-up.
7
Η διαθεσιμότητα των γλωσσών εξαρτάται από τη χώρα. Για τις διαθεσιμότητες χωρών και γλωσσών απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Audi. Ανήκει στον βασικό εξοπλισμό του Audi connect Navigation & Infotainment.
8
Σε συνδυασμό με τα ηχεία προσκέφαλων, η επένδυση του προσκέφαλου είναι διάτρητη.
9
Λόγω φυσικών συνθηκών, η μέγιστη ισχύς στο Launch Control mode για τις καθορισμένες τιμές επιτάχυνσης μπορεί να επιτυγχάνεται επανειλημμένα, αλλά όχι πολλές φορές διαδοχικά.
10
Το καθορισμένο καθαρό ενεργειακό περιεχόμενο της μπαταρίας είναι μια τυπική στρογγυλοποιημένη τιμή της μπαταρίας, ανεξάρτητη από το όχημα. Προσδιορίζεται με σταθερό προφίλ φορτίου υπό καθορισμένες οριακές συνθήκες και λαμβάνει υπόψη το πλήρες εύρος του ενεργειακού περιεχομένου της μπαταρίας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο όχημα μέχρι το όχημα να ακινητοποιηθεί. Η πραγματική ενέργεια εκφόρτισης μπορεί να αποκλίνει από αυτήν, επειδή εξαρτάται από το συγκεκριμένο προφίλ οδήγησης και τη θερμοκρασία της μπαταρίας.
11
Το σύστημα του οχήματος έχει σχεδιαστεί για αρχιτεκτονική 800 Volt, η μέγιστη τάση της μπαταρίας (λόγω του αριθμού των στοιχείων) στο Audi Q6 e- tron είναι 625 έως 750 Volt, ανάλογα με την έκδοση.
12
Σε δημόσια σημεία ταχυφόρτισης HPC.
13
Ανήκει στον βασικό εξοπλισμό του Audi connect Navigation & Infotainment. Αναλόγως διαθεσιμότητας στην εκάστοτε χώρα. Θα βρείτε την τρέχουσα συμβατότητα του λειτουργικού συστήματος iOS/Android στην περιγραφή της εφαρμογής myAudi στο εκάστοτε App Store. Απαιτείται προηγούμενη εγγραφή στο www.my.audi.com .
14
Για την ενεργοποίηση απαιτείται καταρχάς μια υφιστάμενη σύμβαση Audi Charging. Στη συνέχεια η υπηρεσία μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω της εφαρμογής myAudi και το σχετικό ηλεκτρονικό πιστοποιητικό Plug & Charge για τη χρήση της υπηρεσίας μεταβιβάζεται «over the air» στο επιλεγμένο όχημα με δυνατότητα Plug & Charge.

Όπως και με το Audi charging, η υπηρεσία για τη χρήση της λειτουργίας Plug & Charge είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη στις χώρες Βέλγιο, Βουλγαρία, Δανία, Γερμανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Ελλάδα, Μεγάλη Βρετανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Κροατία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Κάτω Χώρες, Νορβηγία, Αυστρία, Πολωνία, Ρουμανία, Σουηδία, Ελβετία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Τσεχία, Ουγγαρία και Κύπρος. Προς το παρόν η υπηρεσία στις αναφερόμενες ευρωπαϊκές χώρες λειτουργεί μόνο σε κολώνες φόρτισης με σήμανση Plug & Charge του δικτύου IONITY. Η επέκταση με άλλες εταιρείες κολόνων φόρτισης (CPOs) θα γίνει αναλόγως της χώρας. Στις αγορές της βόρειας Αμερικής (NAR), η υπηρεσία για τη χρήση της λειτουργίας Plug & Charge διατίθεται σε φορτιστές με σήμανση Plug & Charge που διαχειρίζεται η Electrify America.
15
Μια προσφορά από τη Volkswagen Group Charging GmbH (Elli), με επιπλέον χρέωση.
16
Το σύστημα φόρτισης που αναφέρεται εδώ είναι προαιρετικός εξοπλισμός με επιπλέον χρέωση. Το συμπαγές σύστημα φόρτισης e-tron έχει ισχύ φόρτισης έως και 11 kW. Η ισχύς φόρτισης εξαρτάται από τον τύπο του χρησιμοποιούμενου βύσματος δικτύου, την τάση της εκάστοτε χώρας και τον αριθμό των σημείων φόρτισης τις διαθέσιμες φάσεις του ηλεκτρικού δικτύου και την οικιακή εγκατάσταση του πελάτη. Ως εκ τούτου μπορεί αναλόγως περίπτωσης να είναι μικρότερη. Το καλώδιο σύνδεσης δικτύου με βιομηχανικό βύσμα και η μονάδα χειρισμού του συστήματος φόρτισης είναι αντιστοιχισμένα μεταξύ τους. Η μεταγενέστερη αλλαγή του καλωδίου σύνδεσης δικτύου με διαφορετικό τύπο βύσματος μπορεί να μειώσει τη διαθέσιμη ισχύ φόρτισης του συνολικού συστήματος.
17
Η ισχύς φόρτισης εξαρτάται από τον τύπο του χρησιμοποιούμενου βύσματος δικτύου, την τάση της εκάστοτε χώρας και τον αριθμό των σημείων φόρτισης τις διαθέσιμες φάσεις του ηλεκτρικού δικτύου και την οικιακή εγκατάσταση του πελάτη. Ως εκ τούτου μπορεί αναλόγως περίπτωσης να είναι μικρότερη.
18
Η διαδραστική λωρίδα φωτός υποστηρίζει τον οδηγό σε πολλές περιστάσεις με εύκολα κατανοητά εφέ φωτισμού, για παράδειγμα κατά τη στροφή και το φρενάρισμα.
19
Audi SQ6 SUV e-tron: Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, μεικτός κύκλος: 18,4–17,5 kWh/100 km. Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος: 0 g/km.
20
Σημείωση: Τα συστήματα υποστηρίζουν τον οδηγό εντός των ορίων τους. Η οδήγηση του οχήματος συνεχίζει να αποτελεί ευθύνη του οδηγού, που οφείλει να είναι προσεκτικός ανά πάσα στιγμή.
21
Ανήκει στο Audi Application Store και Smartphone-Interface. Για τη χρήση των εφαρμογών είναι απαραίτητος ένας λογαριασμός myAudi και η σύνδεση δεδομένων.
22
Τα Amazon, Alexa και όλα τα σχετικά λογότυπα είναι μάρκες ή καταχωρισμένες μάρκες της Amazon.com, Inc. ή μιας συνδεδεμένης με αυτές εταιρείας. Η εφαρμογή Amazon Alexa διατίθεται αποκλειστικά στις εξής χώρες: Γερμανία, Αυστρία, Μεγάλη Βρετανία, Ιρλανδία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, ΗΠΑ, Καναδάς, Μεξικό, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία. Για τη χρήση απαιτείται ένας λογαριασμός Amazon. Την ευθύνη για τις λειτουργίες και τα περιεχόμενα του Amazon Alexa φέρει η Amazon. Ορισμένες λειτουργίες Alexa εξαρτώνται από την τεχνολογία των Smarthome. Η γλώσσα συστήματος του MMI Navigation plus με MMI touch πρέπει να είναι ρυθμισμένη σε μία από τις γλώσσες, την οποία υποστηρίζει η ενσωμάτωση του Amazon Alexa. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα απευθυνθείτε στον συνεργάτη σας Audi. Η χορήγηση πρόσβαση στο Amazon Alexa εναπόκειται στην Amazon και μπορεί να εξασφαλιστεί για έως 3 χρόνια από την αγορά του οχήματος.
23
Αναλόγως της διαθεσιμότητας στην εκάστοτε χώρα.
24
Η τρέχουσα συμβατότητα του λειτουργικού συστήματος iOS/Android βρίσκεται στην περιγραφή της εφαρμογής myAudi στο εκάστοτε App Store. Απαιτείται προηγούμενη εγγραφή στο www.my.audi.com.
25
Απαιτείται προηγούμενη εγγραφή και επαλήθευση ως κύριος χρήστης στο www.my.audi.com. Η υπηρεσία αυτή χρησιμοποιεί προσωπικά δεδομένα.
26
Σημείωση: Ο οδηγός είναι πλήρως υπεύθυνος για τον έλεγχο των σχετικών με τη συντήρηση αναλώσιμων και των καταστάσεων του οχήματος που ορίζονται στις οδηγίες χρήσης. Προσέξτε τα προειδοποιητικά σύμβολα στις οθόνες. Πρέπει να τηρούνται τα προβλεπόμενα διαστήματα συντήρησης και Service.
27
Μόνο σε συνδυασμό με προβολείς LED plus και ψηφιακούς πίσω προβολείς OLED.
28
Αυτό το σύστημα υποβοήθησης λειτουργεί μόνο εντός των ορίων του συστήματος και υποστηρίζει τους άλλους χρήστες του δρόμου.
29
Μόνο σε συνδυασμό με το Audi connect Navigation & Infotainment.
30
Μια προσφορά της Audi Sport GmbH.
31
Οι γυαλισμένες ζάντες αλουμινίου, οι γυαλισμένες φρεζαρισμένες, ή μερικώς γυαλισμένες ζάντες δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σε χειμερινές οδικές συνθήκες. Λόγω του τρόπου κατασκευής της, η επιφάνεια της στεφάνης δεν διαθέτει επαρκή προστασία από τη διάβρωση για τέτοια χρήση και μπορεί να καταστραφεί μόνιμα από το αλάτι για το χιόνι ή παρόμοια υλικά.
32
Οι εξοπλισμοί των Γνήσιων Αξεσουάρ Audi διατίθενται προαιρετικά από την AUDI AG έναντι επιπλέον χρέωσης. Τα συστατικά μέρη δεν λήφθηκαν υπόψη κατά τον προσδιορισμό των τιμών κατανάλωσης και εκπομπών ρύπων του οχήματος. Γι’ αυτό η τοποθέτηση είναι εφικτή μόνο μετά την αρχική ταξινόμηση.