Q8 SUV > Q8 > Home
Front and side view Audi Q8 SUV

Q8 SUV

Εκπομπές CO2, μεικτός κύκλος{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 259–211 g/km

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 11,4–8,1 l/100km

Ισχύς, έως

250

kW

Χώρος αποσκευών, έως

605

l

Ελκτική ικανότητα, έως

3,500

kg³

Side and rear view Audi Q8 SUV

Δυναμικός χαρακτήρας με κομψή εμφάνιση

Το νέο Audi Q8 SUV συναρπάζει με τις εντυπωσιακές του αναλογίες, τις σπορ κουπέ γραμμές, το ευρύχωρο εσωτερικό και τις δυναμικές επιδόσεις.

Ισχύς και κομψότητα στο εξωτερικό

Το νέο Audi Q8 SUV ξεδιπλώνει το off-road DNA του με κλασσική αρχιτεκτονική quattro και τη δυναμική γραμμή των τόξων. Η κομψή κεκλιμένη γραμμή της οροφής, η εντυπωσιακή μάσκα Singleframe, οι κύκλοι του λογότυπου Audi σε επίπεδη δισδιάστατη εμφάνιση και ιδιαίτερα το εξωτερικό πακέτο S line², αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο τη σπορ εμφάνισή του.

Η προοδευτικότητα μετασχηματίζεται σε φως

Με τους προβολείς HD Matrix LED² και τα ψηφιακά πίσω φώτα OLED², μπορείτε να επιλέξετε από τέσσερις διαφορετικές υπογραφές φωτός που δημιουργούν εκφραστικά φωτεινά κινούμενα μοτίβα. Τα πίσω φώτα είναι εξοπλισμένα με αισθητήρες εγγύτητας⁵ που όταν το αυτοκίνητο είναι στατικό, ενεργοποιούν τα φώτα OLED όταν πλησιάζουν άλλοι πεζοί ή οδηγοί οχημάτων.

Ευέλικτο και πολύπλευρο: Η φιλοσοφία χώρου

Το ευρύχωρο εσωτερικό φαίνεται ακόμα πιο μεγάλο χάρη στην πανοραμική γυάλινη ηλιοροφή². Η συρόμενη πίσω σειρά καθισμάτων bench plus² σας δίνει την ευελιξία να δημιουργήσετε τους χώρους που ικανοποιούν τις ανάγκες σας. Μπορεί επίσης να αναδιπλωθεί τελείως για να δημιουργήσει χώρο αποσκευών που φτάνει τα 1.755 λίτρα.

Εκπομπές CO2, μεικτός κύκλος{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 259–211 g/km

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 11,4–8,1 l/100km

Το Audi Application Store στο Audi σας

Χρησιμοποιήστε μια επιλογή δημοφιλών εφαρμογών, όπως το Spotify ή το YouTube, απευθείας στο MMI του οχήματός σας, χωρίς να απαιτείται η χρήση ενός smartphone.

Audi Application StoreAudi Application Store

Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα

Εντυπωσιακές φωτογραφίες ή διάσημοι ήρωες του κινηματογράφου: απλώς επιλέξτε την αγαπημένη σας εικόνα στο μενού Θέματα²,⁹ της εφαρμογής myAudi app¹⁰ και ορίστε την ως εικόνα φόντου στο MMI. Επιπλέον, το πακέτο έμμεσου φωτισμού Ambient lighting plus² ρυθμίζει αυτόματα το χρώμα ώστε να ταιριάζει με το επιλεγμένο μοτίβο.

Audi Themes LightAudi Themes Light

Σημείωση: Η εικόνα δείχνει το Audi A6 Avant. Φόντο στο MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Δυναμικά ευέλικτο

Το Audi Q8 SUV σας προσφέρει μια αίσθηση ελευθερίας και αυτοπεποίθησης κατά την οδήγηση. Σπορ επιδόσεις, δυνατότητες off-road και δυνατότητα ρυμούλκησης έως 3,5 τόνους το καθιστούν ανεκτίμητα ευέλικτο.

1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO₂ σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO₂ και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. Ένας Οδηγός για την κατανάλωση καυσίμων και τις εκπομπές ρύπων CO₂ που περιλαμβάνει στοιχεία για όλα τα νέα μοντέλα επιβατικών οχημάτων, είναι διαθέσιμος δωρεάν, σε όλα τα σημεία πώλησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
2
Προαιρετικός εξοπλισμός που διατίθεται έναντι επιπλέον χρέωσης.
3
Σε συνδυασμό με προσαρμοζόμενη πνευματική ανάρτηση ή sport προσαρμοζόμενη πνευματική ανάρτηση.
4
Οι ζάντες αλουμινίου με γυαλιστερό φινίρισμα, καθώς και οι γυαλισμένες ή μερικώς γυαλισμένες ζάντες αλουμινίου δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σε χειμερινές οδικές συνθήκες. Η επιφάνεια της ζάντας, λόγω του τρόπου κατασκευής της, δεν διαθέτει επαρκή αντιδιαβρωτική προστασία και μπορεί να υποστεί μόνιμη ζημιά από το αλάτι ή παρόμοια υλικά.
5
Σημείωση: Τα συστήματα υποστηρίζουν τον οδηγό εντός των ορίων τους. Η οδήγηση του οχήματος συνεχίζει να αποτελεί ευθύνη του οδηγού, που οφείλει να είναι προσεκτικός ανά πάσα στιγμή.
6
Το Dinamica Frequency microfibre είναι ένα αναπνέον υλικό από μικροΐνες με ανάγλυφη επιφάνεια που κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας ένα ποσοστό ανακυκλωμένων ινών πολυεστέρα και επεξεργασμένο PET.
7
Για πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi.

Η επωνυμία Apple και όλα τα σχετικά λογότυπα είναι κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα της Apple Inc. ή των θυγατρικών της. Το Apple Music περιλαμβάνεται στο Audi connect navigation & infotainment. Η γενική διαθεσιμότητα του Apple Music διαφέρει ανάλογα με τη χώρα. Απαιτείται ένα πρόγραμμα δεδομένων και ένας λογαριασμός στο Apple Music. Σαν αποτέλεσμα ενδέχεται να προκύψει επιπλέον κόστος. Η Apple Music διατηρεί το δικαίωμα απενεργοποίησης της υπηρεσίας ανά πάσα στιγμή. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi.
8
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Audi connect, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com/connect ή απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi.
9
Εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα ανά χώρα.
10
Εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα ανά χώρα. Για την τρέχουσα συμβατότητα του λειτουργικού συστήματος iOS/Android, ανατρέξτε στην περιγραφή της εφαρμογής myAudi στο σχετικό app store. Απαιτείται προηγούμενη εγγραφή στο www.my.audi.com.