Εγγύηση Κινητικότητας "Audi Longlife Mobility"| Audi.gr
Audi Longlife Mobility
Home Service & Αξεσουάρ
Audi Longlife Mobility

Audi Longlife Mobility

Κάθε φορά που επισκέπτεστε το δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Audi Service για τη συντήρηση του οχήματός σας (service λίπανσης ή και πλήρες service), λαμβάνετε εντελώς δωρεάν την εγγύηση κινητικότητας Audi Longlife Mobility.

 • Η εγγύηση κινητικότητας "Audi Longlife Mobility" δίνεται σε όλα τα μοντέλα Audi ανεξαρτήτως ηλικίας, χιλιομέτρων ή χρόνου κατοχής. Η μόνη προϋπόθεση είναι να διενεργείται το πρόγραμμα συντήρησης του Audi σας στο δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Audi Service.

  Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε χωρίς καμία χρέωση τις υπηρεσίες οδικής βοήθειας Audi, οι οποίες μεταξύ άλλων σας παρέχουν μοναδικά οφέλη όπως 24ώρη γραμμή εξυπηρέτησης Audi 365 ημέρες το χρόνο, συνέχιση του ταξιδιού σας με άλλα μέσα (πχ χρήση αεροπλάνου, τρένου) και τη παροχή αυτοκινήτου εξυπηρέτησης. Ενδεικτικά η εγγύηση κινητικότητας Audi Longlife Mobility περιλαμβάνει:

 • Παροχή ρυμούλκησης
  Αν η βλάβη δεν μπορεί να επιδιορθωθεί στο σημείο που το αυτοκίνητο έχει ακινητοποιηθεί, το Audi σας μεταφέρεται δωρεάν στον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Audi Service.

 • Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο
  Καλύπτονται τα έξοδα διανυκτέρευσης συμπεριλαβανομένου και του πρωινού (έως 5 διανυκτερεύσεις) για τον οδηγό και όλους τους επιβάτες, κατά τη διάρκεια της απαιτούμενης επισκευής στον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Audi Service.

 • Αυτοκίνητο εξυπηρέτησης
  Διατίθεται αυτοκίνητο εξυπηρέτησης για τη διάρκεια της απαιτούμενης επισκευής στον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Audi Service (έως πέντε εργάσιμες ημέρες), χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων.

 • Επαναπατρισμός οχήματος
  Σε περίπτωση ατυχήματος στο εξωτερικό, εφόσον απαιτηθούν περισσότερες από 5 ηµέρες για την επισκευή του, το όχημα μεταφέρεται στον τόπο εκκίνησης του ταξιδίου.

 • Συνέχιση ταξιδιού με αεροπλάνο, τρένο, λεωφορείο ή ταξί
  Το ταξίδι σας μπορεί να συνεχιστεί απρόσκοπτα μέχρι τον αρχικά προγραμματισμένο προορισμό, αφού καλύπτονται τα έξοδα μεταφοράς με εναλλακτικά μέσα μετακίνησης, όπως αεροπλάνο, τρένο, λεωφορείο ή ταξί.

 • Άμεση αποστολή ανταλλακτικών
  Η Audi φροντίζει για τη γρήγορη αποστολή των απαιτούμενων ανταλλακτικών, με στόχο την άμεση επιδιόρθωση της όποιας βλάβης παρουσιαστεί και τη συνέχιση του ταξιδιού σας.

 • Παροχή βοήθειας σε κάθε σας ανάγκη

  Η Audi σας παρέχει βοήθεια ακόμη και στα πιο μικρά, καθημερινά, απρόοπτα που μπορεί να συμβούν, όπως:

  > βλάβη μπαταρίας
  > έλλειψη λαδιού και ψυκτικού υγρού
  > ζημιά από τρωκτικά
  > πλήρωση λανθασμένου τύπο καυσίμου
  > έλλειψη καυσίμου (συμπλήρωση ενός δοχείου 5 λίτρων)
  > αντικατάσταση ελαττωματικού τροχού

  Το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Audi Service είναι πάντα στη διάθεσή σας, για να σας δώσει οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία χρειαστείτε.

 • 883x496_ASER_P_191030.jpg
  Βρείτε έναν Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Audi Service

  Οι Εξουσιοδοτημένοι Συνεργάτες Audi Service θα χαρούν να σας εξυπηρετήσουν. Βρείτε εδώ έναν της επιλογής σας και κλείστε απευθείας ένα ραντεβού!

  Έναρξη αναζήτησης
 • 883x496_ASER_P_161053_rgb.jpg
  Γνήσια Ανταλλακτικά Audi

  Για να παραμείνει το Audi σας, αυθεντικό.

  Διαβάστε περισσότερα