Νέες καινοτόμες υπηρεσίες Audi > Service & Αξεσουάρ > Home
innovative audi

Νέες καινοτόμες
υπηρεσίες

Audi Ανέπαφο Service.
H νέα εποχή στο service

Τα δεδομένα άλλαξαν, το ίδιο και εμείς. Με γνώμονα την προσοχή και την ασφάλειά σας εξελιχθήκαμε και εγκαινιάσαμε καινούργιες υπηρεσίες καλωσορίζοντας μια νέα εποχή!

488x275_pickup.jpg

Pick Up & Delivery

Προτεραιότητά μας είναι η προστασία σας! Απολαύστε την ποιότητα του Audi service από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σας με ανέπαφη παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας.
Υπηρεσία Pick Up & Delivery
488x275_cabina.jpg

Φροντίδα Clean Plus

Γίναμε σχολαστικοί…για εσάς! Με ιδιαίτερη προσοχή απολυμαίνουμε το αυτοκίνητό σας, καθαρίζουμε ευλαβικά το σύστημα κλιματισμού και τοποθετούμε φίλτρο ενεργού άνθρακα για καθαρότερο αέρα στο εσωτερικό.
Φροντίδα Clean Plus
488x275_mobile.jpg

Audi Video Connection

Ένα νέο κεφάλαιο για τη διαδικασία του service μόλις ξεκίνησε! Παρακολουθήστε online τη διαδικασία του Audi service σας και δείτε με video και φωτογραφίες τα ευρήματα που προέκυψαν μετά τον έλεγχο των τεχνικών μας. Μάθετε αναλυτικά και με ιεραρχική σειρά τις επιπρόσθετες εργασίες που πρέπει να γίνουν και ενημερωθείτε για το σχετικό κόστος πραγματοποίησής τους.
Audi Video Connection
content_paragraph_931090634.img.image.jpeg

Online Ραντεβού

Η νέα εποχή για το service του αγαπημένου σας Audi είναι εδώ. Κλείστε το ραντεβού σας online, στο χρόνο που εσείς επιθυμείτε και ενημερωθείτε ταυτόχρονα για την αξία του. Γρήγορα, εύκολα και απλά με ένα κλικ, όπου και αν βρίσκεστε!
Online Ραντεβού