3928.jpg

14-11-2022

Η ισχύς εν τη ενώσει: Παράδοση των νέων εταιρικών αυτοκινήτων Audi στους παίκτες της FC Bayern στο Μόναχο

- Ηλεκτρικά μοντέλα υψηλών επιδόσεων Audi για τους παίκτες της FC Bayern
- Γνωριμία με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της FC Bayern και ξενάγηση στο προπονητικό κέντρο της Säbener Straße από τον Giovane Élber
- Η Audi είναι στενός συνεργάτης της FC Bayern Μονάχου εδώ και είκοσι χρόνια

Εργαζόμενοι της Audi θα θυμούνται αυτή την παράδοση οχημάτων για πολύ καιρό. Είχαν την ευκαιρία να παραλάβουν τα νέα ηλεκτρικά εταιρικά αυτοκίνητα από το Audi Forum στο Ingolstadt και να τα οδηγήσουν ως τα κεντρικά γραφεία της FC Bayern Μονάχου, στη Säbener Straße, για να τα παραδώσουν προσωπικά στους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της FC Bayern, Oliver Kahn και Andreas Jung υποδέχτηκαν και συναντήθηκαν με τους υπαλλήλους της Audi, ενώ ο Giovane Élber τους ξενάγησε στο προπονητικό κέντρο.
3931.jpg
Η φετινή επίσημη παράδοση του νέου στόλου οχημάτων δεν έγινε στο Ingolstadt ως συνήθως αλλά στη Säbener Straße στο Μόναχο. Τριάντα υπάλληλοι της Audi απόλαυσαν τη μοναδική ευκαιρία να οδηγήσουν 15 αυτοκίνητα στο Μόναχο και να τα παραδώσουν απευθείας στους επαγγελματίες της FC Bayern – κάτι που γίνεται πρώτη φορά για τους παίκτες και τα στελέχη της πρωταθλήτριας ομάδας της Γερμανίας. Τους εργαζόμενους υποδέχτηκαν και συνάντησαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της FC Bayern, Oliver Kahn και Andreas Jung. Αργότερα ο Giovane Élber τους ξενάγησε στο προπονητικό κέντρο των 80.000 τετραγωνικών μέτρων, δίνοντας τους μια γεύση από τα παρασκήνια των πρωταθλητών Γερμανίας. Η Pia Hackner από το τμήμα Τεχνικής Ανάπτυξης της Audi δήλωσε: «Οι φίλοι μου και εγώ βρισκόμαστε συχνά στις κερκίδες του Allianz Arena, όμως το να βλέπεις τους παίκτες από κοντά είναι μια μοναδική εμπειρία και θα μου μείνει αξέχαστη».
3932.jpg

Η Audi υποστηρίζει την FC Bayern Μονάχου από το 2002

Οι παίκτες και τα στελέχη της FC Bayern οδηγούν τώρα τα premium πλήρως ηλεκτρικά Audi RS e-tron GT¹, Audi Q4 e-tron και Audi e-tron Sportback ως εταιρικά αυτοκίνητα. Κατά την παράδοση των αυτοκινήτων παρουσιάστηκε και το πρωτότυπο Audi RS e-tron GT¹ FC Bayern με μοναδικό επετειακό χρωματισμό προς τιμή της συμπλήρωσης 20 ετών συνεργασίας. Το μπροστινό μέρος και η οροφή είναι ντυμένα με αυτό το μοτίβο σα να φορούν μια «επετειακή φανέλα» της ομάδας, ενώ ιδιαίτερη πινελιά στο πίσω μέρος δίνει το έμβλημα της FC Bayern Μονάχου που φιλοξενείται εκεί.
3930.jpg
Κάθε χρονιά τιμάται ως κάτι ξεχωριστό και έχει την δική της ιδιαίτερη θέση σε ένα χρονοδιάγραμμα που είναι διαμορφωμένο σε στυλ διαμαντιού και έχει κόκκινη απόχρωση σε μαύρο φόντο.

Η Audi υποστηρίζει την πιο επιτυχημένη ποδοσφαιρική ομάδα της Γερμανίας από το 2002, ενώ είναι μέτοχος της FC Bayern München AG από το 2011. Το 2021 η Audi ξεκίνησε να υποστηρίζει και τη γυναικεία ομάδα της FC Bayern. Ο επικεφαλής της Audi, Henrik Wenders τονίζει: «Αυτή η συνεργασία δείχνει πώς δύο ισχυρά ονόματα διαμορφώνουν το μέλλον. Όταν η φαντασία και το πάθος ενώνονται έχουν ως αποτέλεσμα μεγάλα επιτεύγματα. Αυτό είναι που ενώνει την FC Bayern και την Audi».

Ο Oliver Kahn, Διευθύνων Σύμβουλος της FC Bayern Μονάχου δήλωσε: «Η FC Bayern είναι τυχερή που έχει την Audi στο πλευρό της ως αξιόπιστο συνεργάτη για περισσότερα από 20 χρόνια. Μας ενώνει το γεγονός πως προσπαθούμε συνεχώς για την τελειότητα και σκεφτόμαστε πάντα μπροστά – όπως για παράδειγμα σε ότι αφορά την κινητικότητα. Κοινός στόχος μας είναι να παραμείνουμε στο δρόμο της επιτυχίας με την Audi και στο μέλλον».
3929.jpg

Μαζί στο δρόμο για το ηλεκτρικό μέλλον

Η Audi προανήγγειλε το ηλεκτρικό της μέλλον πριν από περίπου τέσσερα χρόνια με το Audi e-tron. Έκτοτε, η εταιρεία ακολουθεί με συνέπεια τον οδικό χάρτη του εξηλεκτρισμού και σήμερα διαθέτει ένα δυνατό χαρτοφυλάκιο με οκτώ ηλεκτρικά μοντέλα. Μέχρι το 2026 αυτά θα ξεπερνούν τα 20, ενώ ξεκινώντας από εκείνη τη χρονιά η Audi θα παρουσιάζει μόνο πλήρως ηλεκτρικά νέα μοντέλα στην παγκόσμια αγορά.

Μαζί με την FC Bayern, η Audi αυξάνει την ευαισθητοποίηση γύρω από τη προοδευτικότητα της ηλεκτρικής κινητικότητας. Τον Σεπτέμβριο του 2020, η FC Bayern και η Audi ξεκίνησαν μαζί το ταξίδι προς τη βιώσιμη κινητικότητα. Έκτοτε, ο στόλος του συλλόγου είναι συνεχώς εξηλεκτρισμένος. Πολλά από τα στελέχη της ομάδας και του συλλόγου βρίσκονται πλέον στο δρόμο με αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Σε αυτό το στόλο προστίθεται και το ολοκαίνουργιο Audi Q8 e-tron, το οποίο παρουσιάστηκε επίσημα στις 9 Νοεμβρίου. Ως το κορυφαίο μοντέλο στη γκάμα των ηλεκτρικών SUV και crossover της Audi παραθέτει μια συνολικά βελτιστοποιημένη προσέγγιση και φιλοσοφία οδήγησης με βελτιωμένη αεροδυναμική, υψηλότερη απόδοση φόρτισης και αυξημένη χωρητικότητα μπαταρίας.
1
Audi RS e-tron GT Συνδυαστική κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε kWh/100 km: 22,1–19,8 (WLTP), Συνδυαστικές εκπομπές CO2 σε g/km: 0. Οι τιμές κατανάλωσης και εκπομπών είναι διαθέσιμες μόνο σύμφωνα με το WLTP.