Audi e-tron GT > Audi e-tron GT > Home
Audi e-tron GT

e-tron GT quattro

Εκπομπές CO2, μεικτός κύκλος{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 0–0 g/km

Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, μεικτός κύκλος{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 21,6–19,6 kWh/100 km

Μέγιστη ηλεκτρική ισχύς

350

kW

Συνολική ροπή: 630 Nm

Επιτάχυνση (0-100 km/h)

4,1

δευτ.³

Αυτονομία (WLTP), έως

501

km

Sport χαρακτήρας και προοδευτική πολυτέλεια

Εξωτερική σχεδίαση

Οι ιδέες εκκινούν το μέλλον. Οι αναλογίες ενός gran turismo - επίπεδο και πλατύ με μακρύ μεταξόνιο - καθιστούν σαφές ότι εδώ είναι όπου ο sport χαρακτήρας συναντά την καθημερινή χρηστικότητα. Το έντονα αεροδυναμικό αμάξωμα αντανακλά τη δύναμη και τις επιδόσεις.

Εσωτερική σχεδίαση

Το Audi e-tron GT quattro² αποτελεί μια σύγχρονη έκφραση προόδου. Αποπνέει σπορ χαρακτήρα και άνεση. Τα σπορ καθίσματα Plus εμπρός⁸ με ενσωματωμένα προσκέφαλα διαθέτουν επίσης έντονα πλευρικά μαξιλάρια καθίσματος για να προσφέρουν καλή πλευρική στήριξη σε στροφές και συνθήκες σπορ οδήγησης.

Cockpit view Audi e-tron GT

Εντυπωσιακή φιλοσοφία χειρισμού: Το λειτουργικό κέντρο βρίσκεται στο μπροστινό μέρος, εμφανώς επικεντρωμένο στον οδηγό και πλαισιωμένο από την κεντρική κονσόλα και το cockpit με τη λειτουργική του οθόνη αφής.

Φόρτιση στο σπίτι και καθ' οδόν

Η μπαταρία ιόντων λιθίου 800 volt ενσωματωμένη στο επίπεδο αμάξωμα, προσφέρει εξαιρετικά υψηλή απόδοση - τόσο κατά τη φόρτιση όσο και κατά την οδήγηση. Σε συνδυασμό με το σύστημα ανάκτησης ενέργειας (recuperation), παρέχει αυτονομία έως και 501 km σύμφωνα με τη διαδικασία μέτρησης WLTP (Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, μεικτός κύκλος σε kWh/100 km¹: 21,6–19,6 (WLTP). Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος σε g/km¹: 0 (WLTP). Μόνο οι τιμές κατανάλωσης και εκπομπών σύμφωνα με την διαδικασία WLTP και όχι σύμφωνα με NEDC είναι διαθέσιμες για το όχημα).

Φόρτιση από 5% σε 80% σε περίπου

22,5

λεπτά

(στη μέγιστη ισχύς φόρτισης DC έως 270 kW και κάτω από ιδανικές συνθήκες⁴)

Σύστημα φόρτισης

800

volt

Μέγιστη ισχύς φόρτισης DC, έως 270 kW

Χωρητικότητα μπαταρίας (net) έως και

83,7

kWh

Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (μεικτός κύκλος¹) σε kWh/100 km: 21,6–19,6. Εκπομπές CO₂ (μεικτός κύκλος¹) σε g/km: 0. Μόνο οι τιμές κατανάλωσης και εκπομπών σύμφωνα με την διαδικασία WLTP και όχι σύμφωνα με NEDC είναι διαθέσιμες για το όχημα.

charging situation Audi e-tron GT

Γεμίστε τις μπαταρίες σας καθ' οδόν. Και φορτίστε το Audi σας: Η υπηρεσία φόρτισης Audi⁹ σας προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερα από 400.000 δημόσια σημεία φόρτισης σε 27 ευρωπαϊκές χώρες. Διαθέτει εξατομικευμένα τιμολόγια για μικρές ή μεγάλες διαδρομές. Εύκολη διαδικασία πληρωμής με κάρτα RFID ή μέσω της εφαρμογής myAudi¹⁰. Με ενσωμάτωση στο MMI και στο e-tron route planner.

Μια επανερμηνεία του quattro

Σε συνδυασμό με το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, το πλήρως μεταβλητό σύστημα τετρακίνησης quattro διασφαλίζει ότι η ισχύς κατανέμεται έξυπνα στους επιμέρους τροχούς. Όταν υπάρχει επαρκής πρόσφυση, στέλνει ισχύ κυρίως στον μπροστινό άξονα.

Audi exclusive⁵

Γίνετε οι ίδιοι σχεδιαστές και διαμορφώστε το Audi e-tron GT quattrο² έτσι ώστε να είναι τόσο μοναδικό όσο και εσείς.

Side view Audi e-tron GT

Το πάθος δημιουργεί πρόοδο

Η κατασκευή του ηλεκτροκίνητου gran turismo στο Böllinger Höfe, κοντά στο Neckarsulm, είναι όπου η προσοχή στη λεπτομέρεια συναντά την ακρίβεια και την ποιότητα.

Audi RS e-tron GT

Audi RS e-tron GT

Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (μεικτός κύκλος¹) σε kWh/100 km: 21,1–19,8 (WLTP). Εκπομπές CO₂ (μεικτός κύκλος¹) σε g/km: 0 (WLTP). Μόνο οι τιμές κατανάλωσης και εκπομπών σύμφωνα με την διαδικασία WLTP και όχι σύμφωνα με NEDC είναι διαθέσιμες για το όχημα.

1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. Ένας Οδηγός για την κατανάλωση καυσίμων και τις εκπομπές ρύπων CO₂ που περιλαμβάνει στοιχεία για όλα τα νέα μοντέλα επιβατικών οχημάτων, είναι διαθέσιμος δωρεάν, σε όλα τα σημεία πώλησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
2
e-tron GT quattro: Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (μεικτός κύκλος¹) σε kWh/100 km: 21,6–19,6. Εκπομπές CO₂ (μεικτός κύκλος¹) σε g/km: 0. Μόνο οι τιμές κατανάλωσης και εκπομπών σύμφωνα με την διαδικασία WLTP και όχι σύμφωνα με NEDC είναι διαθέσιμες για το όχημα.
3
Λόγω φυσικών συνθηκών, η μέγιστη ισχύς για τις καθορισμένες τιμές επιτάχυνσης μπορεί να επιτυγχάνεται επανειλημμένα, αλλά όχι πολλές φορές διαδοχικά.
4
Ο χρόνος φόρτισης της μπαταρίας εξαρτάται από έναν αριθμό παραγόντων όπως η θερμοκρασία του περιβάλλοντος, η χρήση άλλων συνδέσμων για κάθε χώρα και η χρήση της λειτουργίας προετοιμασίας (π.χ. τηλεχειρισμός κλιματισμού του οχήματος). Όταν χρησιμοποιείτε οικιακούς συνδέσμους, το σύστημα φόρτισης e-tron περιορίζει την ισχύ φόρτισης.
5
Η προαιρετική σειρά Audi exclusive είναι μία προσφορά της Audi Sport GmbH. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον βασικό και προαιρετικό εξοπλισμό, απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com.
6
Το Alcantara είναι ένα μη υφασμένο υλικό από μικροΐνες.
7
Για φόρτιση AC, η Audi συνιστά τη φόρτιση της μπαταρίας υψηλής τάσης σε βιομηχανικές πρίζες, σε σταθμούς φόρτισης ή σε ένα wallbox. Αυτό είναι πιο αποτελεσματικό και πολύ πιο γρήγορο από τη φόρτιση σε οικιακή πρίζα. Μην φορτίζετε τακτικά το όχημά σας σε οικιακές πρίζες χρησιμοποιώντας το κινητό σύστημα φόρτισης e-tron (compact και connect) εάν έχετε πρόσβαση σε βιομηχανική πρίζα με εναλλασσόμενο ρεύμα (AC) ή σε δημόσιο σταθμό φόρτισης AC ή DC. Η δυνατότητα φόρτισης εξαρτάται από τον τύπο σύνδεσης δικτύου που χρησιμοποιείται, την τάση της χώρας και τον αριθμό των διαθέσιμων φάσεων του δικτύου τροφοδοσίας καθώς και από την οικιακή εγκατάσταση του πελάτη. Μπορεί επομένως να είναι χαμηλότερη σε ορισμένες περιπτώσεις.
8
Προαιρετικός εξοπλισμός.
9
Τα εμφανιζόμενα πακέτα χρέωσης φόρτισης και η κάρτα φόρτισης διατίθενται από τη Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). Προϋπόθεση για την απόκτηση αυτών των πακέτων χρέωσης είναι ένας λογαριασμός myAudi και η εφαρμογή myAudi app. Στην εφαρμογή myAudi app πρέπει να έχουν καταχωρηθεί το πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο Audi (χρησιμοποιώντας τον αριθμό πλαισίου) και ο βασικός χρήστης. Η σύμβαση έχει σταθερή διάρκεια 12 μηνών και λήγει αυτόματα μετά από αυτή την περίοδο. Εντός αυτής της περιόδου δεν είναι εφικτή η κανονική ειδοποίηση καταγγελίας της σύμβασης. Ενδέχεται να προκύψει επιπρόσθετο κόστος ανάλογα με τη σύμβαση του κινητού τηλεφώνου σας.

Όλες οι εμφανιζόμενες τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Ισχύει στη Γερμανία. Για τις τιμές για άλλες χώρες παρακαλούμε ανατρέξτε στις πληροφορίες για τα πακέτα χρέωσης (δείτε επισκόπηση των πακέτων χρέωσης), καθώς και μέσω της εφαρμογής myAudi app. Για την καταχώρηση του προφίλ του οχήματός σας στην εφαρμογή myAudi app απαιτείται ο αριθμός πλαισίου του οχήματος. Υπάρχει η δυνατότητα σύναψης σύμβασης με την Audi charging από 01/01/2023.

Οι πελάτες που έχουν επιλέξει την κατηγορία χρέωσης Pro για τη φόρτιση Audi και χρησιμοποιούν ένα πλήρως ηλεκτρικό Audi (αγορά τοις μετρητοίς, με leasing ή με δάνειο) μπορούν να εξαιρεθούν από τη βασική χρέωση. Το όχημά τους πρέπει να αντιστοιχεί είτε στο τρέχον ή το προηγούμενο χρονικό μοντέλο. Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για την πρώτη σύμβαση που υπογράφεται και δεν μπορεί να μεταβιβαστεί σε άλλους. Μετά από ένα έτος, ισχύουν οι κανονικές τιμές χρέωσης. Αυτή η προωθητική ενέργεια από την AUDI AG θα εμφανίζεται σε εσάς κατά τη σύναψη μιας σύμβασης μέσω της εφαρμογής myAudi που είναι συνδεδεμένη με έναν κύριο χρήστη. Μπορείτε να επωφεληθείτε από την εκπτωτική τιμή ξεκινώντας από την 01/01/2023.
10
Η διαθεσιμότητα ποικίλλει ανάλογα με τη χώρα. Η συμβατότητα του λειτουργικού συστήματος iOS/Android αναφέρεται στην περιγραφή της εφαρμογής myAudi στο αντίστοιχο App Store. Απαιτείται προηγούμενη εγγραφή στο www.my.audi.com.