Audi Q3 TFSI e > Q3 > Home
  • stage_exterior_front.jpg

Ο ηλεκτρικός σύντροφος για όλες σας τις μετακινήσεις.
Το Audi Q3 45 TFSI e.

Το ηλεκτρικό οικογενειακό SUV. Το Audi Q3 45 TFSI e². Με ένα πρωτοποριακό plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης που καλύπτει περίπου 45 έως 51 χιλιόμετρα³ σε αμιγώς ηλεκτρική λειτουργία ενώ παράγει μηδενικές τοπικές εκπομπές ρύπων. Επίσης διαθέτει άφθονο χώρο, τεχνικές βελτιώσεις και πιο εξελιγμένη ανάρτηση για βελτιωμένη δυναμική.

Συνδυασμός δυνάμεων

Βιώστε τον δυναμικό συνδυασμό της ηλεκτροκίνησης και ενός κινητήρα εσωτερικής καύσης. Το Audi Q3 45 TFSI e² σας προσφέρει συνδυαστική ισχύ 180 kW (245 PS, Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 2,1-1,6 l/100 km; Κατανάλωση ενέργειας, μεικτός κύκλος¹: 17,2–158 kWh/100 km; Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 47–36 g/km) και ροπή 400 Nm. Αυτό σας επιτρέπει να επιταχύνετε από 0 στα 100 km/h σε 7,3 δευτερόλεπτα χάρη στη λειτουργία boost⁴.

 

Σύντομα ταξίδια
γεμάτα ηλεκτρισμό

Με μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία, μπορείτε να αντλήσετε ηλεκτρική ισχύ 85 kW (Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 1,7-1,4 l/100 km; Κατανάλωση ενέργειας, μεικτός κύκλος¹: 16,0–14,4 kWh/100 km; Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 39–32 g/km) και ηλεκτρική ροπή 330 Nm. Η αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία κυμαίνεται από περίπου 45 έως 51 km³ και η ηλεκτρική τελική ταχύτητα είναι έως και 140 km/h.

Εξατομικευμένη οδηγική εμπειρία

Με πλήρη φόρτιση, το Audi Q3 TFSI e² ξεκινά πάντα με αμιγώς ηλεκτρική λειτουργία EV, ενεργοποιώντας τον κινητήρα καύσης μόνο όταν χρειάζεται. Η είσοδος ενός προορισμού στο σύστημα πλοήγησης προκαλεί την αλλαγή κίνησης του οχήματος σε υβριδική λειτουργία. Χρησιμοποιώντας πληθώρα δεδομένων διαδρομής, το Audi σας διαχειρίζεται την αλληλεπίδραση των δύο συστημάτων κίνησης για να σας επιτρέψει να ολοκληρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερες διαδρομές με αμιγώς ηλεκτρική λειτουργία. Μέσω του MMI μπορείτε να επιλέξετε πρόσθετους τρόπους οδήγησης: ολοκληρώστε τις καθημερινές σας διαδρομές με την αμιγώς ηλεκτρική λειτουργία EV ή χρησιμοποιήστε τον κινητήρα εσωτερικής καύσης ως την κύρια πηγή ισχύος για να εξοικονομήσετε φόρτιση μπαταρίας για μια μελλοντική ηλεκτρική διαδρομή (λειτουργία Hold) ή να την αυξήσετε (λειτουργία Charge)⁵.

 
Το Audi Q3 45 TFSI e² σε αριθμούς

Ηλεκτρική αυτονομία ca.

45–51

km*

Επιτάχυνση

7.3

δευτ.**

0 στα 100 km/h

Ισχύς συστήματος

180

kW**

(245 HP)

*Αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία¹ μεικτός κύκλος σύμφωνα με τη μέτρηση WLTP, για τροχούς 17 έως 20 ιντσών.
**Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 2.1–1.6 l/100 km; Κατανάλωση ενέργειας, μεικτός κύκλος¹: 17.2–15.8 kWh/100 km; Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 47–36 g/km.

Audi virtual cockpit Audi Q3 TFSI e

Όλα με μια ματιά

Επιπρόσθετα των πολλών γνωστών λειτουργιών και προβολών, η υψηλής ανάλυσης οθόνη MMI και το Audi virtual cockpit σας παρέχουν μια επισκόπηση της υπολειπόμενης αυτονομίας και της ροής ενέργειας του οχήματος. Ο μετρητής ενέργειας στο Audi virtual cockpit προσφέρει πληροφορίες σχετικά με την ηλεκτρική απόδοση, την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας και την ανάκτηση φρένων.

Home charging situation Audi Q3 TFSI e

Εύκολη φόρτιση στο σπίτι

Με το compact σύστημα φόρτισης e-tron του βασικού εξοπλισμού, μπορείτε να φορτίσετε το Audi Q3 45 TFSI e² σας στο σπίτι σε οικιακές ή βιομηχανικές πρίζες με δυνατότητα φόρτισης έως και 3,6 kW⁶.

Χρώματα και ζάντες

Συνδυάστε διαφορετικά εξωτερικά χρώματα και ζάντες για να δημιουργήσετε το Audi Q3 45 TFSI e² των ονείρων σας.
2Y2Y-42F_Pyramid_AU32x_Q3_001_03.jpg
Λευκό Glacier μεταλλικό Λευκό Glacier μεταλλικό
Γκρι Chronos μεταλλικό Γκρι Chronos μεταλλικό
Μπλε Navarra μεταλλικό Μπλε Navarra μεταλλικό
Μπλε Turbo Μπλε Turbo
Κόκκινο Tango μεταλλικό Κόκκινο Tango μεταλλικό
Ζάντες αλουμινίου 20" σε σχέδιο 5 διπλών ακτίνων σε κόκκινο ή μαύρο ματ, γυαλιστερές Ζάντες αλουμινίου 20" σε σχέδιο 5 διπλών ακτίνων σε κόκκινο ή μαύρο ματ, γυαλιστερές
Ζάντες αλουμινίου 19" σε σχέδιο 5 βραχιόνων dynamic Ζάντες αλουμινίου 19" σε σχέδιο 5 βραχιόνων dynamic
Ζάντες αλουμινίου 19" σε σχέδιο 5 διπλών βραχιόνων, σε γκρι Titanium ματ, γυαλιστερές Ζάντες αλουμινίου 19" σε σχέδιο 5 διπλών βραχιόνων, σε γκρι Titanium ματ, γυαλιστερές
Ζάντες αλουμινίου 19" σε σχέδιο 7 ακτίνων rotor, σε μαύρο ανθρακίτη, γυαλιστερές Ζάντες αλουμινίου 19" σε σχέδιο 7 ακτίνων rotor, σε μαύρο ανθρακίτη, γυαλιστερές
View back space Audi Q3 TFSI e

Ευελιξία χώρου

Η μπαταρία του ηλεκτροκινητήρα βρίσκεται κάτω από την επίπεδη περιοχή φόρτωσης για εξοικονόμηση χώρου. Αυτό επιτρέπει 300 λίτρα χωρητικότητας αποσκευών, ή έως και 1.375 λίτρα με την αναδίπλωση των καθισμάτων. Ο προαιρετικός πάγκος πίσω καθίσματος προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία. Η μπροστινή/πίσω θέση του και η γωνία των πλατών ρυθμίζονται και τα καθίσματα μπορούν να διπλωθούν προς τα κάτω (αναλογία 40 : 20 : 40).

Σημείωση: Δείτε τον γενναιόδωρο αποθηκευτικό χώρο του Audi Q3 45 TFSI e² σε αυτό το animation των πίσω καθισμάτων.

Sport χαρακτήρας

Εσωτερικά πακέτα design selection και S line - δύο συναρπαστικές επιλογές για το εσωτερικό. Το πακέτο εσωτερικού design selection προσθέτει τμήματα δέρματος Alcantara στον πίνακα οργάνων και στα υποβραχιόνια των θυρών.

 
 

Το εσωτερικό πακέτο S line διαθέτει ανάγλυφο S στις πλάτες των καθισμάτων και το έμβλημα S στο σπορ δερμάτινο τιμόνι. Τα ένθετα σε σκούρο αλουμίνιο και τα διακοσμητικά μαρσπιέ με φωτιστικά ένθετα αλουμινίου τονίζουν τη σπορ εμφάνιση.

Περιηγηθείτε στο εσωτερικό

Σας δίνει νέα ώθηση

Οι δυναμικές γραμμές και οι συναρπαστικές επιφάνειες βοηθούν το Audi Q3 45 TFSI e² να ξεχωρίζει. Το εντυπωσιακό μπροστινό μέρος και οι προαιρετικοί προβολείς matrix LED με δυναμικά φώτα φλας δημιουργούν μια ελκυστική και χαρακτηριστική εμφάνιση. Αφήστε τη γραμμή εξοπλισμού S line να τονίσει τη σπορ πλευρά σας. Δυναμικά σχεδιαστικά στοιχεία, όπως οι προφυλακτήρες S, τραβούν την προσοχή στις ισχυρές επιδόσεις του οχήματος.

Πανοραμική όψη

Ζήστε την εμπειρία του Audi Q3 45 TFSI e² από διαφορετικές οπτικές γωνίες σε αυτό το animation 360 μοιρών.

Audi Q3 TFSI e
1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και, σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. (DAT) Περαιτέρω πληροφορίες για τις επίσημες τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων υπάρχουν στον "Οδηγό για την εξοικονόμηση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ενέργειας των νέων μοντέλων επιβατικών οχημάτων", ο οποίος διατίθεται δωρεάν σε όλες τις αντιπροσωπείες πωλήσεων, από την DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern, Germany και στο www.dat.de.
2
Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 2.1–1.6 l/100 km; Κατανάλωση ενέργειας, μεικτός κύκλος¹: 17.2–15.8 kWh/100 km; Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 47–36 g/km.
3
Ηλεκτρική αυτονομία μεικτός κύκλος σύμφωνα με μέτρηση WLTP, για τροχούς 17- έως 20-ίντσες.
4
Όταν το πεντάλ γκαζιού είναι πλήρως πατημένο, ο ηλεκτροκινητήρας ενεργοποιείται για σύντομο χρονικό διάστημα (λειτουργία boost). Η διαθεσιμότητα και η επανάληψη αυτής της λειτουργίας εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως για παράδειγμα την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας και τη θερμοκρασία των εξαρτημάτων του συστήματος.
5
Μπορεί να σχετίζεται με αυξημένη κατανάλωση καυσίμου.
6
Το κύριο καλώδιο σύνδεσης με το βιομηχανικό βύσμα και η λειτουργική μονάδα του συστήματος φόρτισης ταιριάζουν μεταξύ τους. Εάν αλλάξετε στη συνέχεια το καλώδιο σύνδεσης δικτύου με διαφορετικό τύπο βύσματος, ενδέχεται να μειωθεί η διαθέσιμη δυνατότητα φόρτισης του συνολικού συστήματος. Το standard σύστημα φόρτισης e-tron compact διαθέτει καλώδιο σύνδεσης οχήματος μήκους 4,5 m. Η δυνατότητα φόρτισης εξαρτάται από την παρεχόμενη υποδοχή και τα χαρακτηριστικά τροφοδοσίας του δικτύου και μπορεί να είναι έως και 3,7 kW. Η χωρητικότητα φόρτισης εξαρτάται από τον τύπο του βύσματος που χρησιμοποιείται, την τάση της χώρας και τον αριθμό των διαθέσιμων φάσεων του δικτύου τροφοδοσίας καθώς και από την οικιακή εγκατάσταση του πελάτη. Μπορεί επομένως να είναι χαμηλότερη σε ορισμένες περιπτώσεις.