Q3 TFSI e > Q3 > Home
Audi Q3 TFSI e Front view

Q3 45 TFSI e

Ηλεκτρική αυτονομία

45–51

km³

Επιτάχυνση (0 σε 100 km/h)

7,3

δευτ.

Ισχύς

180

kW

Audi Q3 TFSI e Interior

All-rounder με τεχνολογία Plug-in Hybrid

Μέγιστη απόδοση και άνεση. Audi Q3 45 TFSI e².

Μπορείτε να τα έχετε όλα

Το Audi Q3 45 TFSI e² συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά δύο κόσμων: Στην αμιγώς ηλεκτρική λειτουργία παράγει ελάχιστο θόρυβο και μηδενικές τοπικές εκπομπές ρύπων. Σε συνδυασμό με τον κινητήρα εσωτερικής καύσης TFSI μπορείτε, επίσης, να απολαύσετε τη χαρακτηριστική δυναμική οδήγηση Audi. Χάρη στο σύστημα ανάκτησης ενέργειας, το όχημα ανακτά ηλεκτρική ενέργεια κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

 Audi Q3 TFSI e dynamic side spray

Συνδυασμός δυνάμεων: Το Audi Q3 45 TFSI e² σάς προσφέρει συνδυαστική ισχύ 180 kW (Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 1,7–1,3 l/100 km. Κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, μεικτός κύκλος¹: 18,0-16,7 kWh/100 km. Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 39-30 g/km) και ροπή 400 Nm.

Η φόρτιση γίνεται απλή

Για το Audi Q3 45 TFSI e² υπάρχουν διάφορες επιλογές φόρτισης στο σπίτι και καθ’ οδόν.

 Audi Q3 TFSI e charges at home

Φόρτιση στο σπίτι: Για τη φόρτιση στο σπίτι με ισχύ φόρτισης έως 3,6 kW⁴, έχετε την επιλογή ανάμεσα στο σύστημα φόρτισης e-tron compact¹⁰ ή τα Audi wallbox⁵,¹⁰ για ακόμα πιο άνετη φόρτιση.

Πρωτοποριακή σχεδίαση

Οι δυναμικές γραμμές και η συναρπαστική σχεδίαση του αμαξώματος κάνουν το Audi Q3 45 TFSI e² να ξεχωρίζει. Το εντυπωσιακό μπροστινό μέρος και οι προβολείς LED matrix με δυναμικά φλας¹⁰ συνθέτουν μια μοναδική, ελκυστική εμφάνιση. Η έκδοση εξοπλισμού S line υπογραμμίζει τον σπορ χαρακτήρα του οχήματος. Τα δυναμικά στοιχεία σχεδίασης, όπως οι προφυλακτήρες S line, προϊδεάζουν για τις εξαιρετικές επιδόσεις του οχήματος.

 Audi Q3 TFSI e in der Heckansicht

Χώρος για σπορ χαρακτήρα

Πακέτα εσωτερικού design selection¹⁰ και S line¹⁰: Δύο συναρπαστικές επιλογές για το εσωτερικό του οχήματος. Το πακέτο εξοπλισμού design selection¹⁰ περιλαμβάνει επενδύσεις σε υλικό μικροϊνών Dinamica⁷ στο ταμπλό και στα υποβραχιόνια των θυρών.

Audi Q3 TFSI e Cockpit

Η δική σας επιλογή: Το πακέτο εξοπλισμού S line¹⁰ περιλαμβάνει ανάγλυφο τύπωμα S στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων και το έμβλημα S στο sport δερμάτινο τιμόνι. Τα διακοσμητικά στοιχεία σε σκούρο αλουμίνιο και οι φωτιζόμενες επενδύσεις αλουμινίου με λογότυπο S στο κατώφλι των εμπρός θυρών ενισχύουν τον σπορ χαρακτήρα του οχήματος.

Ξεχωριστό και εξατομικευμένο

Εντυπωσιακές φωτογραφίες ή διάσημοι ήρωες του κινηματογράφου: Απλώς επιλέξτε την αγαπημένη σας εικόνα από το μενού Θέματα¹⁰,¹² στο myAudi app⁹ και ορίστε την ως εικόνα φόντου στο MMI. Το πακέτο εσωτερικού φωτισμού Ambient lighting plus¹⁰ ρυθμίζει αυτόματα το χρώμα ώστε να ταιριάζει με το μοτίβο.

Audi themes interior lightningAudi themes interior lightning

Σημείωση: Η εικόνα δείχνει το Audi A6 Avant. Φόντο στο MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Audi Q3 Sportback TFSI e side view with model

Audi Q3 Sportback 45 TFSI e

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 1,7–1,4 l/100 km (WLTP). Κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, μεικτός κύκλος¹: 17,8–16,9 kWh/100 km (WLTP). Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 38–31 g/km (WLTP). Μόνο οι τιμές κατανάλωσης και εκπομπών σύμφωνα με την διαδικασία WLTP και όχι σύμφωνα με NEDC είναι διαθέσιμες για το όχημα.

1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO₂ σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO₂ και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. Ένας Οδηγός για την κατανάλωση καυσίμων και τις εκπομπές ρύπων CO₂ που περιλαμβάνει στοιχεία για όλα τα νέα μοντέλα επιβατικών οχημάτων, είναι διαθέσιμος δωρεάν, σε όλα τα σημεία πώλησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
2
Audi Q3 45 TFSI e: Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 1,7–1,4 l/100 km. Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, μεικτός κύκλος¹: 18,0–16,7 kWh/100 km. Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 39–30 g/km. Μόνο οι τιμές κατανάλωσης και εκπομπών σύμφωνα με την διαδικασία WLTP και όχι σύμφωνα με NEDC είναι διαθέσιμες για το όχημα.
3
Ενδέχεται να έχει ως αποτέλεσμα αύξηση της κατανάλωσης καυσίμου.
4
Η ισχύς φόρτισης εξαρτάται από το παρεχόμενο βιομηχανικό βύσμα και τα χαρακτηριστικά του δικτύου ηλεκτρικού ρεύματος της εκάστοτε αγοράς.
5
Διατίθεται από την Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
6
Τα εμφανιζόμενα πακέτα χρέωσης φόρτισης και η κάρτα φόρτισης διατίθενται από τη Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). Προϋπόθεση για την απόκτηση αυτών των πακέτων χρέωσης είναι ένας λογαριασμός myAudi και η εφαρμογή myAudi app. Στην εφαρμογή myAudi app πρέπει να έχουν καταχωρηθεί το μοντέλο Audi (χρησιμοποιώντας τον αριθμό πλαισίου) και ο βασικός χρήστης. Η σύμβαση έχει σταθερή διάρκεια 12 μηνών και λήγει αυτόματα μετά από αυτή την περίοδο. Εντός αυτής της περιόδου δεν είναι εφικτή η κανονική ειδοποίηση καταγγελίας της σύμβασης.
Ενδέχεται να προκύψουν επιπρόσθετα κόστη ανάλογα με τη σύμβαση του κινητού τηλεφώνου σας.
Όλες οι εμφανιζόμενες τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Ισχύει στη Γερμανία. Μπορείτε να αναζητήσετε τις τιμές για άλλες χώρες μέσω των λεπτομερειών για τα πακέτα χρέωσης (δείτε επισκόπηση των πακέτων χρέωσης), καθώς και μέσω της εφαρμογής myAudi app. Για την καταχώρηση του προφίλ του οχήματός σας στην εφαρμογή myAudi app απαιτείται ο αριθμός πλαισίου του οχήματος. Υπάρχει η δυνατότητα σύναψης σύμβασης με την Audi charging από 1.1.2023.
7
Το Dinamica είναι ένα διαπνέον υλικό μικροϊνών το οποίο κατασκευάζεται κατά ένα ποσοστό από ανακυκλωμένες ίνες πολυεστέρα και επεξεργασμένο PET.
8
Τα Amazon Alexa και Amazon Music περιλαμβάνονται στον εξοπλισμό Audi connect navigation & infotainment, ο οποίος διατίθεται προαιρετικά έναντι επιπλέον χρέωσης.

Οι επωνυμίες Amazon, Alexa και όλα τα σχετικά λογότυπα είναι κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc. ή των θυγατρικών της. Η ενσωμάτωση του Amazon Alexa διατίθεται μόνο στις εξής χώρες: Γερμανία, Αυστρία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Η.Π.Α., Καναδάς και Ιαπωνία. Η γλώσσα συστήματος του MMI navigation plus με MMI touch πρέπει να οριστεί σε μια γλώσσα που υποστηρίζεται από την ενσωμάτωση του Amazon Alexa. Επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα. Η υπηρεσία Audio streaming μέσω του Alexa απαιτεί ένα πρόγραμμα δεδομένων επί πληρωμή από έναν Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Audi. Η χρήση του Amazon Music ενδέχεται να επιφέρει επιπλέον κόστη.
9
Εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα ανά χώρα. Για την τρέχουσα συμβατότητα του λειτουργικού συστήματος iOS/Android, ανατρέξτε στην περιγραφή της εφαρμογής myAudi στο σχετικό app store. Απαιτείται προηγούμενη εγγραφή στο www.my.audi.com.
10
Προαιρετικός εξοπλισμός που διατίθεται έναντι επιπλέον χρέωσης.
11
Η επωνυμία Apple και όλα τα σχετικά λογότυπα είναι κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα της Apple Inc. ή των θυγατρικών της. Το Apple Music περιλαμβάνεται στον προαιρετικό εξοπλισμό Audi connect navigation & infotainment. Η γενική διαθεσιμότητα του Apple Music διαφέρει ανάλογα με τη χώρα. Απαιτείται ένα πρόγραμμα δεδομένων και ένας λογαριασμός στο Apple Music. Συνεπώς ενδέχεται να προκύψουν επιπλέον κόστη. Η Apple Music διατηρεί το δικαίωμα απενεργοποίησης της υπηρεσίας ανά πάσα στιγμή. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi.
12
Εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα ανά χώρα.
13
Audi Q5 TFSI e: Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 1,8–1,5 l/100 km. Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, μεικτός κύκλος¹: 23,3–22,0 kWh/100 km; Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 42–35 g/km. Μόνο οι τιμές κατανάλωσης και εκπομπών σύμφωνα με την διαδικασία WLTP και όχι σύμφωνα με NEDC είναι διαθέσιμες για το όχημα.