R8 Spyder V10 performance > R8 > Home
  • stage_exterior_front.jpg
Der neue Audi R8 Spyder V10 performance quattro

Επιδόσεις χωρίς όρια.
Το Audi R8 Spyder V10 performance quattro.

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος*: 13.3 l/100km
Εκπομπές CO2, μεικτός κύκλος*:302-301 g/km.

To Audi R8 Spyder V10 performance quattro σηματοδοτεί την δυναμική μετάβαση από τις συμβατικές διαδρομές στις αγωνιστικές εμπειρίες.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-AR8_D_181003.jpg
1920x1080-AR8_D_181003.jpg
  • Οι επίπεδες σχισμές στο αμάξωμα είναι σημείο κατατεθέν του Audi Sport quattro

  • Η μάσκα εξαγωγής αέρα είναι σε όλο το πλάτος του αυτοκινήτου με το διαχύτη προς τα πάνω.

  • Ανοικτό στις προκλήσεις. Το Audi R8 Spyder V10 performance quattro με ανοικτή οροφή.

  • Τα 128 LED δημιουργούν μια εντυπωσιακή, ευδιάκριτη υπογραφή φωτός στο πίσω μέρος.

  • Η πίσω αεροτομή του Audi R8 Spyder V10 Performance quattro είναι ενισχυμένη και κατασκευασμένη από συνθετικά ανθρακονήματα.

  • Με μια ματιά στο εσωτερικό του θα αντιληφθείτε τα κομψά δερμάτινα καθίσματα από δέρμα Nappa σε καφέ χρώμα palomino και με αντίθεση γκρι steel.

  • Ειδική οθόνη: Οι οθόνες για τις δυνάμεις g, τη ροπή ή τα lap times ομαδοποιούνται γύρω από το στροφόμετρο στο Audi virtual cockpit.

  • Το κόκκινο κουμπί στο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών ενεργοποιεί τον ατμοσφαιρικό κινητήρα V10 και απευλευθερώνει τη δύναμη του.

  • Κιβώτιο S-tronic 7 ταχυτήτων.

Η δύναμη πηγάζει από την καρδιά του

Θα τραβήξει αμέσως την προσοχή σας, γιατί το Audi R8 Spyder V10 performance quattro διαθέτει αχαλίνωτη δύναμη. Ο κινητήρας 5.2 FSI παρέχει μέγιστη ροπή 560 Nm στα 6200 rpm. Επιπλέον, εντυπωσιάζει με το ηχητικό εφέ του συστήματος εξάτμισης διπλής ροής με τις τραπεζοειδείς απολήξεις.

Audi R8 Spyder V10 performance quattro frontview
Αξεπέραστες επιδόσεις

Ισχύς

620

hp

(456 kW)

Μέγιστη ταχύτητα

329

km/h

Επιτάχυνση

3.2

sec

0-100 km/h

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος*: 13.3 l/100km. Εκπομπές CO2, μεικτός κύκλος*:302-301 g/km.

Απόλυτα ακριβές από κάθε άποψη

Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του τέσσερα προγράμματα λειτουργίας μέσω του Audi drive select (dry, wet, snow, performance). Με το μαγνητικό σύστημα οδήγησης της Audi, υπάρχει η δυνατότητα να έχετε ένα σύστημα απόσβεσης προσαρμόζοντας τον τρόπο λειτουργίας των αμορτισέρ στο στυλ οδήγησης και στις συνθήκες του δρόμου. Οι αλλαγές γίνονται κάθε χιλιοστό του δευτερολέπτου για κάθε τροχό.

Audi R8 Spyder V10 performance quattro rearview

Το εσωτερικό: προσεγμένο, ελκυστικό και κομψό

Το αγωνιστικό προφίλ είναι εμφανές στο εσωτερικό του Audi R8. Το Audi R8 Spyder V10 performance quattro έχει αγωνιστικού τύπου καθίσματα. Το εσωτερικό στη βασική έκδοση περιλαμβάνει δέρμα / Alcantara καλύμματα, λεπτομέρειες σε μπλε Mercato και διακοσμητικά στοιχεία σε εξαιρετικά γυαλιστερό άνθρακα. Τα πεντάλ από ανοξείδωτο ατσάλι και η βάση στήριξης (ανάπαυσης) ποδιού, καθώς και οι επενδύσεις από άνθρακα διατείθενται στον βασικό εξοπλισμό. Φυσικά, δεν υπάρχει κανένα όριο στις προτιμήσεις σας. Το Audi exclusive διαθέτει ποικιλία συνδυασμών χρωμάτων και υλικών για εσάς που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εξασφαλίσετε ότι το εσωτερικό του αυτοκινήτου ταιριάζει απόλυτα στο στυλ σας.

Interior Audi R8 Spyder V10 performance quattro

Το Audi virtual cockpit: όλες οι πληροφορίες σε πρώτο πλάνο

Η φιλοσοφία του εσωτερικού χώρου στηρίζεται στην άνεση του οδηγού και στην καλύτερη συγκέντρωσή του στην οδήγηση μέσα από τις ψηφιακές λειτουργίες. Στην βασική έκδοση ο συνδυασμός MMI navigation plus και του Audi virtual cockpit σχεδιάστηκε για να μπορείτε να ελέγχετε όλες τις σημαντικές λειτουργίες χωρίς να απομακρύνετε τα χέρια σας από το τιμόνι ή να κοιτάξετε μακριά από το δρόμο. Η διαγώνια οθόνη των 12,3 ιντσών του Audi virtual cockpit επικεντρώνεται στο ταχύμετρο. Πρόσθετες ενδείξεις είναι τοποθετημένες γύρω από αυτό, όπως η ροπή, οι δυνάμεις g, τα lap times, οι θερμοκρασίες λαδιού και κινητήρα, η πίεση και η θερμοκρασία των ελαστικών. Το Audi R8 Spyder V10 performance quattro διαθέτει ένα πρόσθετο κουμπί που σας επιτρέπει να ελέγχετε απ' ευθείας τα ειδικά προσαρμοσμένα προγράμματα απόδοσης.

Audi virtual cockpit
Audi R8 Spyder V10 performance quattro Heckflügel