TT Coupé > TT > Home
Audi TT Coupé front side view

TT Coupé

Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 178–151 g/km

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 7,8–6,7 l/100km

Διαχρονικά κλασικό

Δύο δεκαετίες μετά την πρώτη του εμφάνιση, το Audi TT Coupé εξακολουθεί να σαγηνεύει με την χαρακτηριστική σχεδίαση, την οδηγική απόλαυση που προσφέρει και τον ολοκληρωμένο βασικό εξοπλισμό του.

Σπορ και εκφραστικό

Η μάσκα Audi Singleframe με τρισδιάστατη προστατευτική μάσκα ψυγείου και μεγάλες πλευρικές εισαγωγές αέρα στο μπροστινό μέρος, σε συνδυασμό με τις δύο απολήξεις εξάτμισης στο πίσω μέρος, αποτελούν χαρακτηριστικά στοιχεία του Audi TT Coupé. Από την Audi και την Audi Sport διατίθεται μια ευρεία γκάμα επιλογών από ζάντες. Στο εσωτερικό, στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται μπροστινά sport καθίσματα με ενσωματωμένα προσκέφαλα. Προαιρετικά, μπορείτε να επιλέξετε μπροστινά sport καθίσματα plus με πνευματική ρύθμιση των πλαϊνών στηριγμάτων πλάτης.

Side rearview TT Coupé

Έτοιμοι για απόδραση!: Κάτω από την επιμηκυμένη πίσω πόρτα του Audi TT Coupé, υπάρχει αποθηκευτικός χώρος αποσκευών που φτάνει τα 305 λίτρα.

Σπορ και compact και στο εσωτερικό

Στο εσωτερικό, στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται εμπρός sport καθίσματα με ενσωματωμένα προσκέφαλα. Προαιρετικά, μπορείτε να επιλέξετε εμπρός sport καθίσματα plus με πνευματικά ρυθμιζόμενα πλαϊνά στηρίγματα.

Ισχυρό και δυναμικό

Το Audi TT Coupé¹ διατίθεται με δίλιτρο κινητήρα TFSI 145 kW (Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος σε l/100 km: 6,9–6,7. Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος, σε g/km: 156–151)² ή 180 kW (Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος σε l/100 km: 7,8–7,6. Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος, σε g/km: 178–172)². Η πιο ισχυρή παραλλαγή του οχήματος με προαιρετική τετρακίνηση quattro επιταχύνει από 0 έως 100 km/h σε 5,1 δευτερόλεπτα. Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει το σύστημα δυναμικής οδήγησης Audi drive select με διάφορα προφίλ οδήγησης. Ανάλογα με τη ρύθμιση, θα παρατηρήσετε αλλαγές στο σύστημα διεύθυνσης, στην αλλαγή σχέσεων ταχύτητας και στα χαρακτηριστικά του κινητήρα.

Audi TT Coupé front sideview
Audi TT Coupé bronze selection

Αναβαθμίζοντας ένα σύμβολο σχεδίασης: Η ειδική έκδοση TT bronze selection⁴ περιλαμβάνει ιδιαίτερες λεπτομέρειες, όπως, για παράδειγμα, την εντυπωσιακή προστατευτική μάσκα σε γυαλιστερό σκούρο χρώμιο.

Audi exclusive TT Coupé

Μοναδικό και αποκλειστικό. Με τη σειρά Audi exclusive⁶: Κάντε το Audi TT Coupé σας εντυπωσιακά μοναδικό με ιδιαίτερα διακοσμητικά, βαμμένο δέρμα και εξατομικευμένα χρώματα αμαξώματος, αποκλειστικά από τη σειρά Audi exclusive⁶. Για παράδειγμα, με το μεταλλικό χρώμα αμαξώματος μπλε Utopia.

Side rearview Audi TT Roadster

Audi TT Roadster

Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 170–137 g/km. Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 7,4–6,0 l/100 km. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO₂ που δίνονται σε εύρη εξαρτώνται από τον επιλεγμένο συνδυασμό ζαντών/ελαστικών.

1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και, σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. Περαιτέρω πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 των νέων επιβατηγών αυτοκινήτων περιέχονται στον «Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen» (Οδηγό για την οικονομία καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ρεύματος των νέων επιβατηγών αυτοκινήτων), ο οποίος διατίθεται δωρεάν σε όλα τα σημεία πώλησης, καθώς και στην DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen www.dat.de.
2
Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO₂ που δίνονται σε εύρη εξαρτώνται από τον επιλεγμένο συνδυασμό ζαντών/ελαστικών.
3
Οι ζάντες αλουμινίου με γυαλιστερό φινίρισμα καθώς και οι γυαλισμένες ή μερικώς γυαλισμένες ζάντες δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σε χειμωνιάτικες οδικές συνθήκες. Για κατασκευαστικούς λόγους, η επιφάνεια της ζάντας δεν διαθέτει επαρκή αντιδιαβρωτική προστασία για τέτοια χρήση και μπορεί να υποστεί μόνιμη ζημιά από το οδικό αλάτι ή παρόμοια υλικά.
4
Από την Audi Sport GmbH.
5
Το Alcantara είναι ένα μη υφασμένο υλικό από μικροΐνες.
6
Η προαιρετική σειρά Audi exclusive είναι μία προσφορά της Audi Sport GmbH. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον βασικό και προαιρετικό εξοπλισμό, απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com.