Οργάνωση εσωτερικού

Για ακόμη περισσότερο ξέγνοιαστα και άνετα ταξίδια, προτιμήστε τα γνήσια αξεσουάρ Audi. Με τις πρακτικές λύσεις τους συμβάλλουν στην καλύτερη δυνατή οργάνωση και εξοικονόμηση χώρου στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας. Από τη θήκη απορριμμάτων και το σταχτοδοχείο, μέχρι την κρεμάστρα και την πρακτική τσάντα στον χώρο επιβατών, κάθε σας διαδρομή γίνεται απολαυστικότερη χωρίς εμπόδια!

Τσάντα χώρου επιβατών

 • 883x496_fondtasche_000061100H.jpg

  Για μικρές ή μεγάλες διαδρομές, η τσάντα χώρου επιβατών είναι απαραίτητη για κάθε σας ταξίδι. Χάρη στη ζώνη ασφαλείας 3 σημείων του βασικού εξοπλισμού και στην αντιολισθητική της επιφάνεια, στερεώνεται με ασφάλεια. Τέσσερις διαφορετικές επιλογές αποθήκευσης που κλείνουν με φερμουάρ προσφέρουν πολλαπλές δυνατότητες να μεταφέρετε ότι επιθυμείτε. Η τσάντα μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα και εκτός αυτοκινήτου.

Κουτί στον χώρο επιβατών

 • 883x496_fondbox_000061104A.jpg

  Το πρακτικό κουτί χώρου επιβατών προσφέρει πλούσιο αποθηκευτικό χώρο για την μεταφορά όλων των απαραίτητων για εσάς αντικειμένων.

Τσάντα πλάτης

 • 883x496_lehnentasche_000061102D.jpg

  Η υψηλής ποιότητας τσάντα πλάτης προσφέρει πολλαπλές δυνατότητες φύλαξης και αποθήκευσης για την ασφαλή μεταφορά τους στο δικό σας Audi. Χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα στερέωσης, τοποθετείται με ασφάλεια στην πλάτη του μπροστινού καθίσματος. Εάν επιθυμείτε τη χρήση της εκτός αυτοκινήτου αφαιρείται και μεταφέρεται εύκολα χάρη στη ειδική λαβή της.

Θήκη business

 • 883x496_businesstasche_000087316C.jpg

  Η θήκη business είναι μια θήκη φορητού υπολογιστή κανονικών διαστάσεων που μπορεί να αποθηκευτεί με ασφάλεια μέσα στο όχημα. Στη θήκη μπορείτε να αποθηκεύσετε ένα φορητό υπολογιστή 15 ιντσών, και πολλά άλλα αντικείμενα.

Θήκη απορριμμάτων

 • 883x496_abfalltasche_000061107B.jpg

  Κατά τις μακρινές αλλά και σύντομες αποδράσεις σας, τα απορρίμματα ταξιδιού πολλές φορές είναι ο ανεπιθύμητος συνεπιβάτης σας. Για τον σκοπό αυτό, η γνήσια θήκη απορριμμάτων Audi αποτελεί την ιδανική λύση για να απαλλαγείτε από αυτά.

Τσάντα φύλαξης, για καλώδιο φόρτισης e-tron

 • 883x496_aufbewahrungstasche-e-tron_4KE071073_v2.jpg

  Με τη τσάντα καλωδίου αποθηκεύετε με ασφάλεια το καλώδιο φόρτισης στον μπροστινό χώρο αποσκευών, ενώ σε κάθε πλευρά της υπάρχει δίχτυ που επιτρέπει τη φύλαξη γαντιών ή υλικών καθαρισμού.

Προστατευτικό πλάτης καθισμάτων με τέσσερις θήκες φύλαξης

 • 883x496_rueckenlehneschutz_4_4M0061609_v2.jpg

  Με το προστατευτικό πλάτης καθισμάτων αποφεύγετε τους ανεπιθύμητους λεκέδες. Ταιριάζει ιδανικά με τη βάση παιδικού καθίσματος και τα παιδικά καθίσματα, ενώ παράλληλα εναρμονίζεται με το υπόλοιπο εσωτερικό του δικού σας Audi. Τοποθετείται στην πλάτη του μπροστινού καθίσματος και η θέση του μπορεί να προσαρμοστεί με τη βοήθεια των ειδικών ζωνών, με τις οποίες είναι εξοπλισμένο.

Προστατευτικό πλάτης καθισμάτων με έξι θήκες φύλαξης

 • 883x496_rueckenlehnenschutz_6_4L0061609A_v2.jpg

  Το προστατευτικό πλάτης καθισμάτων της Audi με έξι θήκες φύλαξης ταιριάζει ιδανικά με την εσωτερική σχεδίαση του αγαπημένου σας Audi και μπορεί να χρησιμοποιηθεί συμπληρωματικά με το προστατευτικό πλάτης καθισμάτων, την βάση παιδικού καθίσματος και τα παιδικά καθίσματα. Έτσι, μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι η πίσω πλευρά της πλάτης καθίσματος προστατεύεται πλήρως από ρύπους, λεκέδες ή πατημασιές. Η τοποθέτηση του είναι πολύ εύκολη σε πολλά μοντέλα Audi (εξαιρούνται τα υπέρ-σπορ καθίσματα με ενσωματωμένο προσκέφαλο ή ενεργά προσκέφαλα).

Τσάντα σκι

 • 883x496_skitasche_000050515A.jpg

  Η υψηλής ποιότητας μαύρη τσάντα σκι προσφέρει αρκετό χώρο για 4 ζεύγη σκι ή 3 snowboard καθώς και ασφαλή στερέωση κατά την οδήγηση, χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα ζωνών. Διάφορες λαβές μεταφοράς καθώς και ένα σύστημα τροχαλίας διευκολύνουν σημαντικά τη μεταφορά εκτός του αυτοκινήτου. Το αδιάβροχο εσωτερικό υλικό προστατεύει τον εσωτερικό χώρο του Audi σας από ανεπιθύμητους ρύπους.

Κρεμάστρα ρούχων

 • 883x496_kleiderbuegel_4L0061127.jpg

  Η κρεμάστρα ρούχων ενσωματώνεται στο εσωτερικό του δικού σας Audi, ενώ παράλληλα στερεώνεται εύκολα και με ασφάλεια στα στρογγυλά στηρίγματα προσκέφαλων. Έτσι, όποιο κι αν είναι το ταξίδι σας, τα ρούχα σας θα είναι πάντα σε άριστη κατάσταση.

Σταχτοδοχείο

 • 883x496_aschenbecher_420087017.jpg

  Το υψηλής ποιότητας σταχτοδοχείο που τοποθετείται στην ποτηροθήκη της κεντρικής κονσόλας, ξεχωρίζει χάρη στο επιχρωμιωμένο καπάκι που καλύπτεται πλήρως με το λογότυπο Audi. Στο εσωτερικό, υπάρχει ένας σβηστήρας τσιγάρων για την αποφυγή επικίνδυνων καταστάσεων, για εσάς και τους αγαπημένους σας συνεπιβάτες.