Εταιρεία > Home

Εταιρεία

  • 1400x438_ade_w2016_s5_07.jpg
1400x438_ade_w2016_s5_07.jpg

Kosmocar Α.Ε.

Audi

Η KOSMOCAR Α.Ε., με ημερομηνία ίδρυσης το 1970, είναι ο επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων VW, Audi, ŠKODA και των μοτοσυκλετών Ducati στην Ελλάδα.
Στη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων κατάφερε να χαράξει μία επιτυχημένη πορεία στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου δημιουργώντας ένα αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς στους πελάτες-κατόχους των δημοφιλών αυτοκινήτων Volkswagen και Audi. Είναι δε η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα στο χώρο του αυτοκινήτου που ανέπτυξε από το 1970 ένα πλήρες δίκτυο ολοκληρωμένων συγκροτημάτων 3 σημείων (πωλήσεις, service, ανταλλακτικά).
Αυτή η ιδιαίτερα επιτυχημένη παρουσία της Kosmocar Α.Ε. στην Ελλάδα δεν μπορούσε παρά να οδηγήσει στην επέκταση της συνεργασίας της με τον Όμιλο της Volkswagen AG αναλαμβάνοντας τον Ιούνιο του 2006 την εκπροσώπηση της Bentley ενώ τον Μάρτιο του 2008 ανακηρύχθηκε Επίσημος Επισκευαστής της Lamborghini και ένα μήνα αργότερα, τον Απρίλιο του 2008 επελέγη να εκπροσωπεί και την Bugatti Automobiles S.A.S..
Τον Ιανουάριο του 2013 και λίγους μόνο μήνες μετά την απόκτηση της θρυλικής κατασκευάστριας μοτοσυκλετών Ducati, από την Audi AG, μέσω της θυγατρικής της Lamborghini S.P.A. η Kosmocar Α.Ε. αναλαμβάνει την εκπροσώπηση της Ducati στην Ελλάδα και την Κύπρο και από τον Ιούνιο του 2016 είναι ο επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων ŠKODA στην Ελλάδα.
Η φιλοσοφία της KOSMOCAR βασίζεται στην διαφάνεια, στις φιλικές σχέσεις, την σωστή και ειλικρινή αντιμετώπιση του πελάτη συνδυασμένη με τα υψηλότερα standards παροχής υπηρεσιών.
Οι παραπάνω δραστηριότητες και φιλοσοφία της KOSMOCAR υποστηρίζουν πλήρως την μάρκα Audi, η οποία έχει παραδοσιακά συνδέσει το όνομά της με την συνεχή πρόοδο και την Γερμανική τεχνολογία και είναι γνωστή παγκοσμίως για την ποιότητα στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Το 2009 ήταν μία χρονιά ορόσημο για την Audi αφού γιόρτασε 100 χρόνια εξέλιξης και δημιουργίας.
Η κύρια αξία της μάρκας, ""Vorsprung durch Technik"", περιλαμβάνει τις τρεις πτυχές οι οποίες έχουν καθιερώσει παραδοσιακά την Audi σαν έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές πολυτελών αυτοκινήτων παγκοσμίως για πολλές δεκαετίες: Sport, Προοδευτικό και Τεχνολογικά εξελιγμένο.
Η αποστολή της Audi είναι να γίνει η πιο επιτυχημένη πολυτελής μάρκα στην αυτοκινητιστική βιομηχανία, προσφέροντας εξελιγμένα προϊόντα και υπηρεσίες, έχοντας τους πιο ευχαριστημένους πελάτες, καθώς επίσης και τους καλύτερους και πιο δυναμικούς συνεργάτες παγκοσμίως.
Η KOSMOCAR A.E. εκπροσωπεί την Audi στην Ελλάδα με 19 Εξουσιοδοτημένους Εμπόρους Audi & 31 Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Service και Ανταλλακτικών, εγκατεστημένους σε μοντέρνες εκθέσεις και χώρους service σε όλη την Ελλάδα, και με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.
Γραμμή Επικοινωνίας Audi 320x160_ADIV_P_10258.jpg

Για επικοινωνία με την Kosmocar, τόσο για υποστήριξη όσο και για ενημέρωση (Δευτέρα με Παρασκευή από 08.00-18.00):
Τηλ: 210 99 81 200