Audi A4 allroad quattro > A4 > Home
A4 allroad quattro

A4 allroad quattro

Κατακτήστε την ελευθερία.
Με το Audi A4 allroad quattro.

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος*: 6.8-6.6 l/100km
Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος*: 155-150 g/km

Τεχνολογία που ενθουσιάζει. Σχεδίαση που θέτει νέα πρότυπα. Εκφραστικότητα που συγκινεί. Σχεδόν σε όλες τις διαδρομές. Χάρη στο σύστημα τετρακίνησης που διατίθεται ως βασικός εξοπλισμός στον ισχυρό, quattro κινητήρα.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080_2_AA4_A_191010.jpg
1920x1080_2_AA4_A_191010.jpg
  • Η προστασία στο κάτω μέρος μεταξύ των δύο τραπεζοειδών απολήξεων είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα του Audi A4 allroad quattro.

  • Το Audi A4 allroad quattro¹ συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός avant με εξαιρετικές off-road ιδιότητες.

  • Οι προαιρετικοί προβολείς Matrix LED περιλαμβάνουν μια δυναμική σχεδίαση φωτισμού και δυναμικά φώτα φλας.

  • Η χαρακτηριστική allroad ανάρτηση στη βασική έκδοση τοποθετεί το Audi A4 allroad quattro¹ 35 χιλιοστά υψηλότερα σε σύγκριση με το βασικό μοντέλο.

  • Οι κάθετες ράγες οροφής και η μάσκα Singleframe είναι χαρακτηριστικά του Audi A4 allroad quattro¹.

  • Στο εσωτερικό του Audi A4 allroad quattro¹, θα βιώσετε την άνεση χώρου και προαιρετικά στοιχεία, όπως το πακέτο ατμοσφαιρικού φωτισμού.

  • Ο συνολικός όγκος φόρτωσης του Audi A4 allroad quattro¹ φτάνει τα 1.495 λίτρα με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων.

  • Με το allroad quattro¹ θα μπορείτε να βρίσκεστε συνδεδεμένοι κάθε στιγμή της ημέρας, χάρη σε ψηφιακές τεχνολογίες όπως το MMI navigation plus με MMI touch.

  • Με το προαιρετικό Audi connect key², μπορείτε εύκολα να κλειδώνετε και να ξεκλειδώνετε το όχημά σας μέσω της χρήσης του smartphone σας.

Μοναδική εμφάνιση

Οπτικά, το Audi A4 allroad quattro¹ δίνει έμφαση στον off-road χαρακτήρα του με την ιδιαίτερη εξωτερική του σχεδίαση. Οι έντονοι θόλοι των τροχών τονίζονται ακόμα περισσότερα με χρώμα, όπως οι εμπρός και πίσω προφυλακτήρες και οι πλαϊνές ποδιές. Στο βασικό εξοπλισμό, αυτά τα χαρακτηριστικά all-road στοιχεία είναι βαμμένα ματ σε γκρι Structural χρώμα, ενώ διατίθενται προαιρετικά και σε μεταλλικό χρώμα ή στο χρώμα του αυτοκινήτου. Οι τροχοί είναι δώδεκα χιλιοστά μεγαλύτεροι από το βασικό μοντέλο, ενώ το μεταξόνιο είναι πιο φαρδύ εμπρός και πίσω. Η προστασία στο κάτω μέρος του οχήματος και ο διαχύτης με τις ενσωματωμένες τραπεζοειδείς απολήξεις εξάτμισης, ξεχωρίζουν στο πίσω μέρος του. Η Singleframe μάσκα με τις κάθετες γρίλιες είναι χαρακτηριστική του μπροστινού μέρους.

Audi A4 allroad quattro

Οδηγική απόλαυση και εγγυημένη άνεση

Το αμάξωμα και οι τεχνολογίες κίνησης του Audi A4 allroad quattro¹ το κάνουν ιδανικό για κάθε δρόμο και σε όλες τις συνθήκες. Η τετρακίνηση quattro στον βασικό εξοπλισμό εξασφαλίζει καλή πρόσφυση και υψηλή δυναμική οδήγησης. Η χαρακτηριστική allroad ανάρτηση κάνει το Audi A4 allroad quattro¹ 35 χιλιοστά ψηλότερο από το βασικό μοντέλο, με τους δύο ελαφριούς άξονες πέντε συνδέσμων να του προσδίδουν μεγάλη ευκινησία. Τα off-road χαρακτηριστικά έχουν βελτιωθεί ακόμη περισσότερο με τον προαιρετικό έλεγχο της ανάρτησης, ο οποίος προσαρμόζει ηλεκτρονικά το όχημα σε διαφορετικές καταστάσεις. Με το σύστημα Audi drive select, στο βασικό εξοπλισμό, μπορείτε να επηρεάσετε την οδηγική σας εμπειρία: στην off-road λειτουργία, ο έλεγχος του κινητήρα και του κιβωτίου ταχυτήτων, η διεύθυνση και το αμάξωμα ρυθμίζονται για off-road διαδρομές. Το Audi A4 allroad quattro¹ τροφοδοτείται από έναν ισχυρό 2λιτρο TFSI κινητήρα (κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος*: 6.8-6.6 l / 100 km, Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος*: 155-150 g / km) με ισχύ 245 hp και μέγιστη ροπή 370Nm.

Frontansicht des Audi A4 allroad quattro

Ευρύχωρο και πολυτελές εσωτερικό

Στο εσωτερικό του Audi A4 allroad quattro¹ θα βιώσετε την εμπειρία της απόλυτης άνεσης, καθώς περιλαμβάνει μια σειρά στοιχείων που έχουν σχεδιαστεί για να μεγιστοποιήσουν τη φωτεινότητα και το χώρο στην καμπίνα. Για παράδειγμα, η συνεχής γραμμή των αεραγωγών τονίζει το πλάτος του οχήματος, ενώ μια λωρίδα χρωμίου πάνω από αυτή δίνει έμφαση στην υψηλή ποιότητα του εσωτερικού. O μεγάλος αποθηκευτικός χώρος στην κεντρική κονσόλα προσφέρει πρακτικό χώρο αποθήκευσης. Ο εσωτερικός φωτισμός περιλαμβάνει φώτα ανάγνωσης, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπροστά για καλύτερη οπτική. Τονίστε ακόμα περισσότερο την όμορφη ατμόσφαιρα με ένα από τα προαιρετικά πακέτα ατμοσφαιρικού φωτισμού.

Interior Audi A4 allroad quattro
Περισσότερα για την άνεση χώρου

Έξυπνες τεχνολογίες που θα σας κερδίσουν

Λόγω του διαισθητικού χειρισμού μέσω της λειτουργίας αφής και της φωνητικής εντολής, το Audi A4 allroad quattro¹ σας προσφέρει μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση. Επιλέξτε επιπλέον τρόπους ψυχαγωγίας με τις προαιρετικές τεχνολογίες, όπως το Audi virtual cockpit plus. Η οθόνη 12,3 ιντσών προβάλλει πρόσθετες πληροφορίες στο παρμπρίζ με μεγάλη σαφήνεια και υψηλή ανάλυση, συμπεριλαμβανομένης της ταχύτητας και των στροφών ανά λεπτό. Προαιρετικές λειτουργίες όπως το Audi connect key² και το Audi phone box² συνδέουν το smartphone σας στο αυτοκίνητο.

Infotainment Audi A4 allroad quattro
Περισσότερα για τις λειτουργίες και το σύστημα infotainment

Λειτουργικό και ξεχωριστό

Σημείο υπεροχής στην εμφάνιση του Audi A4 allroad quattro¹ είναι η σύγχρονη τεχνολογία φωτισμού. Στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται οι προβολείς Audi με τεχνολογία LED, οι οποίοι εξασφαλίζουν έντονο και λαμπερό φωτισμό του δρόμου κατευθείαν με την ενεργοποίησή τους. Προαιρετικά, μπορείτε να επιλέξετε τους προβολείς Matrix LED με δυναμικό φωτισμό και δυναμικά φώτα φλας. Η Matrix LED τεχνολογία συνδυάζει ένα σύστημα κάμερας με τις πηγές φωτισμού LED και ακριβείς οπτικές ίνες. Με αυτόν τον τρόπο, το σύστημα φωτισμού φωτίζει επιλεκτικά λιγότερο τις περιοχές με τα διερχόμενα αυτοκίνητα και περισσότερο τις γύρω περιοχές. Στο πίσω μέρος, τα LED φώτα έχουν προαιρετικά δυναμικά φώτα και δυναμικά φώτα φλας.

Light technology A4 allroad quattro
1
Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος*: 6.8-6.6 l/100km, Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος*: 155-150 g/km
2
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα συμβατά κινητά τηλέφωνα, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφτείτε το www.audi.com/bluetooth.
3
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Audi connect, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφτείτε το www.audi.com/connect.
4
Η Google και το λογότυπό της είναι καταχωρημένα εμπορικά σήματα της Google Inc.
5
Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα ανά χώρα. Απαιτείται προηγούμενη εγγραφή στο www.audi.com/myaudi. Για on-line media streaming χρειάζεται ενεργή σύνδεση WLAN μεταξύ smartphone και Audi MMI.