Audi A4 allroad quattro > A4 > Home
Audi A4 allroad quattro

A4 allroad quattro

Κατακτήστε την ελευθερία.
Με το Audi A4 allroad quattro.

Τεχνολογία που ενθουσιάζει. Σχεδίαση που θέτει νέα πρότυπα. Εκφραστικότητα που συγκινεί. Σχεδόν σε όλες τις διαδρομές. Χάρη στο σύστημα τετρακίνησης που διατίθεται ως βασικός εξοπλισμός στον ισχυρό, quattro κινητήρα.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-a4-allroad-quattro-side-view-m2021-191011_1.jpg
1920x1080-audi-a4-allroad-quattro-side-view-m2021-191011_1.jpg
  • Το Audi A4 allroad quattro συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός Avant, επιδεικνύοντας ταυτόχρονα τον offroad χαρακτήρα του.

  • Η προστασία στο κάτω μέρος μεταξύ των δύο τραπεζοειδών απολήξεων είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα του Audi A4 allroad quattro.

  • Οι προαιρετικοί προβολείς Matrix LED περιλαμβάνουν μια δυναμική σχεδίαση φωτισμού και δυναμικά φώτα φλας.

  • Η χαρακτηριστική allroad ανάρτηση στη βασική έκδοση τοποθετεί το Audi A4 allroad quattro 23 χιλιοστά υψηλότερα σε σύγκριση με το βασικό μοντέλο.

  • Οι κάθετες γρίλιες της μάσκας Singleframe είναι χαρακτηριστικά του Audi A4 allroad quattro

  • Τα πλαϊνά του οχήματος φέρουν το λογότυπο quattro

  • Τα μαρσπιέ με τα ένθετα αλουμινίου εμπρός και το λογότυπο allroad αποτελούν βασικό εξοπλισμό για το Audi A4 allroad quattro.

  • Στο εσωτερικό του Audi A4 allroad quattro, θα βιώσετε την άνεση χώρου και προαιρετικά στοιχεία, όπως το πακέτο ατμοσφαιρικού φωτισμού.

  • Ο συνολικός όγκος φόρτωσης του Audi A4 allroad quattro φτάνει τα 1.495 λίτρα με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων.

Μοναδική εμφάνιση

Οπτικά, το Audi A4 allroad quattro δίνει έμφαση στον off-road χαρακτήρα του με την ιδιαίτερη εξωτερική του σχεδίαση. Οι έντονοι θόλοι των τροχών τονίζονται ακόμα περισσότερα με χρώμα, όπως οι εμπρός και πίσω προφυλακτήρες και οι πλαϊνές ποδιές. Οι τροχοί είναι δώδεκα χιλιοστά μεγαλύτεροι από το βασικό μοντέλο, ενώ το μεταξόνιο είναι πιο φαρδύ εμπρός και πίσω. Η προστασία στο κάτω μέρος του οχήματος και ο διαχύτης με τις ενσωματωμένες τραπεζοειδείς απολήξεις εξάτμισης, ξεχωρίζουν στο πίσω μέρος του. Η Singleframe μάσκα με τις κάθετες γρίλιες είναι χαρακτηριστική του μπροστινού μέρους.

Uphill drive Audi A4 allroad quattro

Οδηγική απόλαυση και εγγυημένη άνεση

Το αμάξωμα και οι τεχνολογίες κίνησης του Audi A4 allroad quattro το κάνουν ιδανικό για κάθε δρόμο και σε όλες τις συνθήκες. Η τετρακίνηση quattro στο βασικό εξοπλισμό εξασφαλίζει καλή πρόσφυση και υψηλή δυναμική οδήγησης. Η χαρακτηριστική allroad ανάρτηση κάνει το Audi A4 allroad quattro 23 χιλιοστά ψηλότερο από το βασικό μοντέλο, με τους δύο ελαφριούς άξονες πέντε συνδέσμων να του προσδίδουν μεγάλη ευκινησία. Τα off-road χαρακτηριστικά έχουν βελτιωθεί ακόμη περισσότερο με τον προαιρετικό έλεγχο της ανάρτησης, ο οποίος προσαρμόζει ηλεκτρονικά το όχημα σε διαφορετικές καταστάσεις.

Ευρύχωρο και πολυτελές εσωτερικό

Στο εσωτερικό του Audi A4 allroad quattro θα βιώσετε την εμπειρία της απόλυτης άνεσης, καθώς περιλαμβάνει μια σειρά στοιχείων που έχουν σχεδιαστεί για να μεγιστοποιήσουν τη φωτεινότητα και το χώρο στην καμπίνα. Για παράδειγμα, η συνεχής γραμμή των αεραγωγών τονίζει το πλάτος του οχήματος, ενώ μια λωρίδα χρωμίου πάνω από αυτή δίνει έμφαση στην υψηλή ποιότητα του εσωτερικού. O μεγάλος αποθηκευτικός χώρος στην κεντρική κονσόλα προσφέρει πρακτικό χώρο αποθήκευσης. Ο εσωτερικός φωτισμός περιλαμβάνει φώτα ανάγνωσης, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπροστά για καλύτερη οπτική. Τονίστε ακόμα περισσότερο την όμορφη ατμόσφαιρα με ένα από τα προαιρετικά πακέτα ατμοσφαιρικού φωτισμού.

Luggage space Audi A4 allroad quattro

Πολυμορφικό και λειτουργικό

Με πρακτικές τεχνολογίες φόρτωσης και εκφόρτωσης, το Audi A4 allroad quattro τονίζει την καταλληλότητά του για καθημερινή χρήση, με χωρητικότητα 495 λίτρων, η οποία αναδιπλώνοντας τα πίσω καθίσματα (αναλογία 40:20:40) φτάνει ακόμα και τα 1.495 λίτρα. Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει το ηλεκτρικό κάλυμμα του χώρου αποσκευών και το μηχανισμό απελευθέρωσης πλάτης καθίσματος. Εάν δεν έχετε ελεύθερο χέρι κατά την φόρτωση, μπορείτε να ανοίξετε το πορτμπαγκάζ εύκολα, με μια κίνηση του ποδιού, με τον προαιρετικό αισθητήρα κίνησης του χώρου αποσκευών.

Χρώματα και ζάντες

Συνδυάστε διαφορετικά εξωτερικά χρώματα και ζάντες για να δημιουργήσετε το Audi A4 allroad quattro των ονείρων σας.
5J5J_V18_Pyramid_AU49x_A4_Avant_001_00.jpg
Γκρι Terra μεταλλικό Γκρι Terra μεταλλικό
Μαύρο Mythos μεταλλικό Μαύρο Mythos μεταλλικό
Λευκό Ibis Λευκό Ibis
Ασημί Floret μεταλλικό Ασημί Floret μεταλλικό
Μαύρο γυαλιστερό Μαύρο γυαλιστερό
Ζάντες αλουμινίου 18" σε σχέδιο 5 διπλών βραχιόνων V Ζάντες αλουμινίου 18" σε σχέδιο 5 διπλών βραχιόνων V
Ζάντες αλουμινίου 18" σε σχέδιο 5 ακτίνων V Ζάντες αλουμινίου 18" σε σχέδιο 5 ακτίνων V
Ζάντες αλουμινίου 17" σε σχέδιο 15 ακτίνων Ζάντες αλουμινίου 17" σε σχέδιο 15 ακτίνων
Ζάντες αλουμινίου 19" Audi Sport σε σχέδιο 10 ακτίνων Y, σε μαύρο γυαλιστερό Ζάντες αλουμινίου 19" Audi Sport σε σχέδιο 10 ακτίνων Y, σε μαύρο γυαλιστερό
Ζάντες αλουμινίου 19" Audi Sport σε σχέδιο 10 ακτίνων Y Ζάντες αλουμινίου 19" Audi Sport σε σχέδιο 10 ακτίνων Y

Σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης οδηγού

Επωφεληθείτε από τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού² όταν οδηγείτε το Audi A4 allroad quattro σας. Επιλέξτε ανάμεσα από προαιρετικά πακέτα, όπως το πακέτο υποβοήθησης City. Συνδυάζει συστήματα για την οδήγηση και την κίνηση στην πόλη, περιλαμβάνοντας οπτική & ηχητική υποβοήθηση στάθμευσης εμπρός-πίσω (Audi parking aid plus²) και κάμερα οπισθοπορείας². H προειδοποίηση εξόδου (exit warning²), επίσης μέρος του πακέτου, μπορεί να αναγνωρίσει οχήματα ή πεζούς που πλησιάζουν από πίσω και να σας προειδοποιήσει κατά το άνοιγμα της πόρτας με ένα σήμα LED. Το Audi A4 allroad quattro είναι εξοπλισμένο στο βασικό του εξοπλισμό με το σύστημα Audi pre sense city, το οποίο σας προειδοποιεί οπτικά και ακουστικά για μια επικείμενη σύγκρουση σε ταχύτητες έως και 85 χλμ./ώρα, με την πιθανότητα δόνησης στο πεντάλ φρένου.

MMI system in the Audi A4 allroad quattro

Προηγμένες τεχνολογίες

Με το προαιρετικό σύστημα MMI navigation plus με MMI touch, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια σειρά υπηρεσιών Audi connect³. Αυτό σας δίνει πρόσβαση σε ψηφιακές υπηρεσίες στους τομείς της ψυχαγωγίας, της πλοήγησης, της ασφάλειας και του service. Λάβετε ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τη ροή της κυκλοφορίας, ανακαλύψτε κοντινά σημεία ενδιαφέροντος ή μάθετε ποιες είναι οι τρέχουσες τιμές καυσίμων.

Child seat Audi A4 allroad quattro
 

Η σωστή λύση για εσάς

Τα Γνήσια Αξεσουάρ Audi⁴ σας προσφέρουν άπειρες δυνατότητες για να δώσετε την προσωπική πινελιά στο Audi A4 allroad quattro σας. Επωφεληθείτε από τις εξατομικευμένες λύσεις με εντυπωσιακή σχεδίαση και υψηλό επίπεδο χρηστικότητας.

Audi exclusive

Κάντε το Audi A4 allroad quattro σας εμπνευσμένα μοναδικό - με τη σειρά Audi exclusive⁵, η οποία σας προσφέρει επιλεγμένα διακοσμητικά στοιχεία εσωτερικού, διάφορες αποχρώσεις δερμάτινων επενδύσεων και εξατομικευμένα εξωτερικά χρώματα σε μια ευρεία γκάμα αποχρώσεων. Ακριβώς όπως το θέλετε.

Audi A4 allroad quattro in a blue Audi exclusive paint
 
1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και, σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. (DAT) Περαιτέρω πληροφορίες για τις επίσημες τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων υπάρχουν στον "Οδηγό για την εξοικονόμηση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ενέργειας των νέων μοντέλων επιβατικών οχημάτων", ο οποίος διατίθεται δωρεάν σε όλες τις αντιπροσωπείες πωλήσεων, από την DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern, Germany και στο www.dat.de.
2
Παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας ότι τα συστήματα υποβοήθησης υποστηρίζουν μόνο τον οδηγό κατά τη διάρκεια της οδήγησης εντός των αντίστοιχων ορίων του συστήματος. Η ευθύνη και η απαραίτητη προσοχή που απαιτείται για την οδήγηση παραμένουν πάντα στον οδηγό.
3
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Audi connect, παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com/connect.
4
Τα Γνήσια Αξεσουάρ Audi διατίθενται από την AUDI AG με επιπλέον χρέωση. Τα αξεσουάρ δεν λαμβάνονται υπόψη κατά τον υπολογισμό της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών ρύπων του οχήματος. Ως τέτοια, τα αξεσουάρ μπορούν να τοποθετηθούν μόνο μετά την αρχική ταξινόμηση του αυτοκινήτου.
5
Η σειρά Audi exclusive είναι μια επιλογή από την Audi Sport GmbH. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τον βασικό και προαιρετικό εξοπλισμό.