Audi A4 Allroad quattro > A4 > Home
Front Rear view Audi A4 allroad quattro

A4 allroad quattro

Εκπομπές CO2, μεικτός κύκλος*: 184–150 g/km

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος*: 8,1–5,7 l/100km

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO₂ που δίνονται σε εύρη εξαρτώνται από τον επιλεγμένο συνδυασμό ζαντών/ελαστικών.

Audi A4 allroad quattro Car sill trim

Πολυσύνθετο ταλέντο

Χάρη στον συνδυασμό της τετρακίνησης quattro στον βασικό εξοπλισμό, ενός ισχυρού κινητήρα και της χαρακτηριστικής allroad ανάρτησης, το Audi A4 allroad quattro χαρακτηρίζεται από τις off-road δυνατότητές του.

Εγγυημένη άνεση και διασκέδαση στην οδήγηση

Η τετρακίνηση quattro στον βασικό εξοπλισμό εξασφαλίζει εξαιρετική πρόσφυση και εκπληκτική δυναμική οδήγησης.

Μοναδικό εξωτερικό

Η off-road εμφάνιση του Audi A4 allroad quattro υπογραμμίζεται από μια χαρακτηριστική σχεδίαση εξωτερικού. Οι θόλοι των τροχών είναι εμφανώς φαρδύτεροι και τονίζονται χρωματικά, όπως και ο μπροστινός προφυλακτήρας και τα πλευρικά μαρσπιέ στο πίσω μέρος. Οι τροχοί είναι 12 χιλιοστά μεγαλύτεροι από το βασικό μοντέλο, με πιο φαρδύ μετατρόχιο εμπρός και πίσω. Το προστατευτικό στο κάτω μέρος και ο χαρακτηριστικός διαχύτης κάνουν το πίσω μέρος να τραβάει τα βλέμματα. Στο εμπρός μέρος, η επιβλητική μάσκα Singleframe με κάθετες γραμμές αποτελεί σήμα κατατεθέν του μοντέλου.

Γενναιόδωροι χώροι και κορυφαία ποιότητα – το εσωτερικό

Στο εσωτερικό του Audi A4 allroad quattro το πλάτος του οχήματος τονίζεται από στοιχεία όπως το μοτίβο των συνεχόμενων αεραγωγών, ενώ η λωρίδα χρωμίου που διακοσμεί το επάνω μέρος τους προσθέτει μια ιδιαίτερη πινελιά. Η κεντρική κονσόλα διαθέτει έναν μεγάλο και πρακτικό αποθηκευτικό χώρο. Ο εσωτερικός φωτισμός του βασικού εξοπλισμού περιλαμβάνει φώτα ανάγνωσης, τα οποία στο μπροστινό μέρος ελέγχονται από αισθητήρες. Δημιουργήστε μια ακόμα πιο ιδιαίτερη ατμόσφαιρα με ένα από τα προαιρετικά πακέτα ατμοσφαιρικού φωτισμού.

Νέες ιδέες – ακόμα περισσότερες δυνατότητες

Απλώς διαμορφώστε το όχημα σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Οι υψηλής ποιότητας λύσεις από τα Γνήσια Αξεσουάρ Audi⁵ ταιριάζουν απόλυτα στo όχημα και σάς προσφέρουν πληθώρα επιλογών για να ξεδιπλώσετε τη δημιουργικότητά σας.

Audi A4 allroad quattro with child seat
1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και, σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. Περαιτέρω πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 των νέων επιβατηγών αυτοκινήτων περιέχονται στον «Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen» (Οδηγό για την οικονομία καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ρεύματος των νέων επιβατηγών αυτοκινήτων), ο οποίος διατίθεται δωρεάν σε όλα τα σημεία πώλησης, καθώς και στην DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen www.dat.de.
2
Σημείωση: Τα συστήματα λειτουργούν μόνο εντός των ορίων του συστήματος και βοηθούν τον οδηγό κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Ωστόσο, ο οδηγός παραμένει υπεύθυνος για την οδήγηση του οχήματος και οφείλει να είναι προσεκτικός ανά πάσα στιγμή.
3
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Audi connect, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com/connect ή απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi.
4
Η σειρά Audi exclusive είναι μία επιλογή της Audi Sport GmbH. Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τον βασικό και προαιρετικό εξοπλισμό, απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com.
5
Τα Γνήσια Αξεσουάρ Audi διατίθενται από την AUDI AG έναντι επιπλέον χρέωσης. Τα αξεσουάρ δεν λαμβάνονται υπόψη κατά τον υπολογισμό της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών ρύπων του οχήματος. Ως εκ τούτου, τα αξεσουάρ μπορούν να τοποθετηθούν μόνο μετά την πρώτη άδεια κυκλοφορίας.