Q7 TFSI e > Q7 > Home
  • stage_exterior_front.jpg
Q7 TFSI e

Q7 TFSI e

Καινοτόμο οικογενειακό SUV.
Το Audi Q7 TFSI e.

Κατανάλωση καυσίμου μεικτός κύκλος*: 3,0-2,8 l/100 km
Ηλεκτρική κατανάλωση ισχύος μεικτός κύκλος*: 22,9 -21,9 kWh/100 km
Εκπομπές CO₂ μεικτός κύκλος*: 69-64 g/km

Το Audi Q7 TFSI e είναι η απάντηση σε κάθε μελλοντική πρόκληση. Αυτό το επιβλητικό οικογενειακό SUV με καινοτόμο hybrid plug-in τεχνολογία, με εξαιρετικά μελετημένο εσωτερικό και εντυπωσιακή εμφάνιση θα σας συναρπάσει από την πρώτη διαδρομή

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-v2-gallery-ALBA_audi_Q7_e_m02-8_v02_lf.jpg
1920x1080-v2-gallery-ALBA_audi_Q7_e_m02-8_v02_lf.jpg
  • Η οκταγωνική μάσκα ενιαίου πλαίσιο με έξι επιχρωμιωμένες κάθετες ράβδους κυριαρχεί στη μπροστινή όψη του Audi Q7 TFSI e.

  • Με το 55 quattro και το 60 quattro, προσφέρουμε δυο διαφορετικούς κινητήρες για το Audi Q7 TFSI e (κατανάλωση καυσίμου μεικτός κύκλος*: 3,0-2,8 l/100 km, Κατανάλωση ισχύος μεικτός κύκλος*: 22,9 -21,9 kWh/100 km Εκπομπές CO₂ μεικτός κύκλος*: 69-64 g/km).

  • Οι πλατιές καμπύλες των θόλων των τροχών υπογραμμίζουν τις off-road δυνατότητες του Audi Q7 TFSI e.

  • Ο καθημερινός σας σύντροφος: το Audi Q7 TFSI e.

  • Χάρη στο hybrid plug-in σύστημα κίνησης (κατανάλωση καυσίμου μεικτός κύκλος: 3,0-2,8 l/100 km, Κατανάλωση ισχύος μεικτός κύκλος*: 22,9 -21,9 kWh/100 km Εκπομπές CO₂ μεικτός κύκλος*: 69–64 g/km) στο Audi Q7 TFSI e οδηγείτε τουλάχιστον 40 χιλιόμετρα καθαρά ηλεκτρικά σε αστικές περιοχές.

  • Δυνατότητα φόρτισης του Audi Q7 TFSI e τόσο στον δρόμο όσο και στο σπίτι.

  • Μια οριζόντια λωρίδα αλουμινίου συνδέει τα πίσω φώτα και μια επένδυση περιβάλλει τον διαχύτη με προστατευτικό κάτω μέρους.

  • Μέσα το Audi Q7 TFSI e σας περιμένει άφθονος χώρος, υψηλή άνεση και ψηφιακές τεχνολογίες.

  • Στον βασικό εξοπλισμό διατείθεται το κορυφαίο σύστημα infotainment MMI Navigation plus με MMI touch response. Περιλαμβάνει δυο μεγάλες οθόνες και σας δίνει πρόσβασή στις ψηφιακές υπηρεσίες του Audi connect¹.

Audi Q7 TFSI e

Καινοτόμο σύστημα κίνησης

Το Audi Q7 TFSI e συνδυάζει ισχύ και ιδέες. Μαζί με το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, ο 3-λιτρος κινητήρας του TFSI αποδίδει ισχύ 381 hp (280 kW) στο 55 TFSI e quattro και 456 hp (335 kW) στο 60 TFSI e quattro (κατανάλωση καυσίμου μεικτός κύκλος: 3,0-2,8 l/100 km, Κατανάλωση ισχύος μεικτός κύκλος*: 22,9 -21,9 kWh/100 km Εκπομπές CO₂ μεικτός κύκλος*: 69-64 g/km). Επίσης, στην πλήρως ηλεκτρική λειτουργία μπορεί να καλύψει έως 40 km με μηδενικές εκπομπές τοπικά. Επίσης, διαθέτει offroad δυνατότητες: με αερανάρτηση, ηλεκτρομηχανικό υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης, μια κατάσταση λειτουργίας offroad στο Audi drive select και τετρακίνηση quattro.

Audi Q7 TFSI e
Audi Q7 TFSI e

Αποδοτικότητα εν κινήσει

Οι εξυπνες τεχνολογίες στο Audi Q7 TFSI e υποστηρίζουν την οικονομική, χαμηλής κατανάλωσης οδήγηση και σας δίνουν τη δυνατότητα να διανύετε μεγάλες διαδρομές – ακόμη και σε πιο ιδιαίτερους δρόμους. Μπορείτε να αποφασίσετε εσείς οι ίδιοι να κινείστε πλήρως ηλεκτρικά, να μην χρησιμοποιείτε τον ηλεκτρικό κινητήρα ή να εμπλέκετε τον υβριδικό τρόπο λειτουργίας επιλέγοντας μια από τις τρεις καταστάσεις λειτουργίας: EV, battery-hold και hybrid. Επιπλέον, το αυτοκίνητο αναλύει τα δεδομένα διαδρομών χρησιμοποιώντας την προνοητική στρατηγική οδήγησης προκειμένου να κάνει τη διαδρομή σας ακόμη πιο οικονομική και άνετη. Η αντλία θερμότητας κλιματισμού χρησιμοποιεί την αποβαλλόμενη θερμότητα από το ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης όχι μόνο για τον έλεγχο της θερμοκρασίας του εσωτερικού αλλά και για τη θέρμανση της μπαταρίας όταν οι εξωτερικές θερμοκρασίες είναι χαμηλές προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η ηλεκτρική αυτονομία

Audi Q7 TFSI e

Δυνατότητες φόρτισης

Είτε στο σπίτι είτε καθ' οδόν – μπορείτε να φορτίζετε το Audi Q7 TFSI e οπουδήποτε. Με τα ηλεκτρικά μοντέλα, μπορείτε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή myAudi² για να αποκτάτε πρόσβαση σε υπηρεσίες από την γκάμα Audi connect¹ στο smartphone σας. Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο της κατάστασης της μπαταρίας και της αυτονομίας, την έναρξη της διαδικασίας φόρτισης, τον προγραμματισμό του χρονοδιακόπτη φόρτισης και την προβολή των στατιστικών φόρτισης και κατανάλωσης.

Audi Q7 TFSI e

Υψηλή ποιότητα και μεγάλη άνεση

Η άνεση και η λειτουργικότητα είναι τα κορυφαία χαρακτηριστικά του Audi Q7 TFSI e. Οι προαιρετικές δυνατότητες φόρτωσης και εκφόρτωσης είναι ιδιαίτερα πρακτικές, όπως ο ελεγχόμενος αισθητήρας για το άνοιγμα του καπό του χώρου αποσκευών ή το σύστημα ραγών με κιτ ασφάλισης φόρτωσης. Επιπλεόν, μπορείτε να αυξήσετε την άνεσή σας με την προαιρετική πανοραμική γυάλινη οροφή, το πακέτο ποιότητας αέρα, τον πολύχρωμο πακέτο φωτισμού περιγράμματος και το πακέτο εσωτερικού ατμοσφαιρικού φωτισμού.

Audi Q7 TFSI e

Εξαιρετική εμφάνιση: η εξωτερική σχεδίαση

Το Audi Q7 TFSI e δίνει μια άλλη διάσταση στην οικονομία και την προηγμένη τεχνολογία. Οι αιχμηρές ακμές και οι σπορ διευρυμένες επιφάνειές του είναι χαρακτηριστικά της τρέχουσας σχεδιαστικής φιλοσοφίας της Audi. Το αυτοκίνητο διαθέτει ξεκάθαρα υψηλή ποιότητα από το μπροστινό μέχρι το πίσω άκρο: με το εντυπωσιακό οκταγωνικό ενιαίο πλαίσιο με έξι επιχρωμιωμένα πτερύγια και τις εκφραστικές πλαϊνές εισόδους αέρα. Στις πλευρές με τη λεπτή περιοχή ποδιών σχηματίζει ένα τραπέζιο και χαρίζει στο όχημα πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση, ενώ οι εξογκωμένες καμπύλες τροχών υπογραμμίζουν τις offroad ιδιότητες. Στο πίσω άκρο, μια οριζόντια λωρίδα αλουμινίου συνδέει μεταξύ τους τα πίσω φώτα, με μια επένδυση που περιβάλλει τον διαχύτη και την προστασία του κάτω μέρους.

Φωτεινή πραγματικότητα

Μια μόνο διαδρομή με το Audi Q7 TFSI e θα ζήσετε μια ξεχωριστή εμπειρία. Οι προβολείς HD Matrix LED παρέχουν εξαιρετικό φωτισμό στον δρόμο χωρίς να θαμπώνουν τους άλλους οδηγούς. Το προαιρετικό φως λέιζερ Audi ενισχύει τις επιδόσεις φωτισμού – διπλασιάζοντας σχεδόν την εμβέλειά του. Επιπλεόν, το σύστημα καθαρισμού προβολέων εξασφαλίζει ότι η κατάσταση φωτισμού θα διατηρηθεί ακόμη και μετά από την offroad οδήγηση. Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης πίσω φώτα LED, δυναμική ακολουθία φώτων και δυναμικά φλας.

1
Επισκεφτείτε το www.audi.com/connect ή επικοινωνήστε με τον συνεργάτη Audi της περιοχής σας για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το Audi connect.
2
Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα στην εκάστοτε χώρα. Συμβατό με Apple iOS 10.0 και Android 6 και πάνω Απαιτείται προηγουμένως εγγραφή στο www.audi.com/myaudi. Απαιτείται ενεργή σύνδεση WLAN μεταξύ smartphone και Audi MMI για online streaming μέσων.