Audi Q7 TFSI e > Q7 > Home
Audi Q7 TFSI e

Q7 TFSI e

Καινοτόμο οικογενειακό SUV.
Το Audi Q7 TFSI e.

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 2.7–2.6 l/100 km
Κατανάλωση ενέργειας, μεικτός κύκλος¹: 22.6–21.7 kWh/100 km
Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 62–59 g/km

Το Audi Q7 TFSI e είναι η απάντηση σε κάθε μελλοντική πρόκληση. Αυτό το επιβλητικό οικογενειακό SUV με καινοτόμα plug-in hybrid τεχνολογία, με εξαιρετικά μελετημένο εσωτερικό και εντυπωσιακή εμφάνιση θα σας συναρπάσει από την πρώτη διαδρομή.

Dynamic side view Audi Q7 TFSI e
Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080_AQ7_TFSIe_191007_RGB-opt.jpg
1920x1080_AQ7_TFSIe_191007_RGB-opt.jpg
  • Στο πίσω μέρος του Audi Q7 TFSI e, μια οριζόντια λωρίδα αλουμινίου συνδέει τα πίσω φώτα και μια επένδυση περιβάλλει τον διαχύτη και το προστατευτικό του κάτω μέρους.

  • Η οκταγωνική μάσκα ενιαίου πλαισίου με έξι επιχρωμιωμένες κάθετες ράβδους κυριαρχεί στην μπροστινή όψη του Audi Q7 TFSI e.

  • Το Audi Q7 TFSI e διαθέτει τετρακίνηση quattro στο βασικό εξοπλισμό.

  • Οι πλατιές καμπύλες των θόλων των τροχών τονίζουν τις off-road δυνατότητες του Audi Q7 TFSI e.

  • Ο καθημερινός σας σύντροφος: το Audi Q7 TFSI e.

  • Χάρη στο plug-in hybrid σύστημα κίνησης στο Audi Q7 TFSI e οδηγείτε τουλάχιστον 40 χιλιόμετρα² καθαρά ηλεκτρικά σε αστικές περιοχές.

  • Δυνατότητα φόρτισης του Audi Q7 TFSI e τόσο στο δρόμο όσο και στο σπίτι.

  • Τυπικό SUV: Μέσα στο Audi Q7 TFSI e σας περιμένει υψηλή άνεση, άφθονος χώρος και ευελιξία κατά τη φόρτωση και την εκφόρτωση.

  • Στο βασικό εξοπλισμό διατίθεται το κορυφαίο σύστημα infotainment MMI Navigation plus με MMI touch response. Περιλαμβάνει δύο μεγάλες οθόνες και σας δίνει πρόσβαση στις ψηφιακές υπηρεσίες Audi connect³.

Καινοτόμο σύστημα κίνησης

Χαμηλός θόρυβος και μηδενικές εκπομπές ρύπων στην πόλη, αλλά ακόμα ισχυρός στις μεγάλες διαδρομές - χάρη στο ενσωματωμένο plug-in hybrid σύστημα κίνησης με έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης και έναν ηλεκτρικό κινητήρα, το Audi Q7 TFSI e σας φέρνει εκεί που θέλετε να πάτε. Η τετρακίνηση quattro, το ηλεκτρομηχανικό υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης και η προαιρετική αερανάρτηση εξασφαλίζουν τις off-road δυνατότητες του μοντέλου.

Dynamic side view Audi Q7 TFSI e
Dynamic side view

Αποδοτικότητα εν κινήσει

Οι έξυπνες τεχνολογίες στο Audi Q7 TFSI e υποστηρίζουν την οικονομική, χαμηλής κατανάλωσης οδήγηση και σας δίνουν τη δυνατότητα να διανύετε μεγάλες διαδρομές – ακόμη και σε πιο ιδιαίτερους δρόμους. Μπορείτε να αποφασίσετε εσείς οι ίδιοι να κινείστε πλήρως ηλεκτρικά, να μην χρησιμοποιείτε τον ηλεκτρικό κινητήρα ή να εμπλέκετε τον υβριδικό τρόπο λειτουργίας επιλέγοντας μια από τις τρεις καταστάσεις λειτουργίας: EV, battery-hold και hybrid. Επιπλέον, το αυτοκίνητο αναλύει τα δεδομένα διαδρομών χρησιμοποιώντας την προνοητική στρατηγική οδήγησης προκειμένου να κάνει τη διαδρομή σας ακόμη πιο οικονομική και άνετη. Η αντλία θερμότητας κλιματισμού χρησιμοποιεί την αποβαλλόμενη θερμότητα από το ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης όχι μόνο για τον έλεγχο της θερμοκρασίας του εσωτερικού αλλά και για τη θέρμανση της μπαταρίας όταν οι εξωτερικές θερμοκρασίες είναι χαμηλές προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η ηλεκτρική αυτονομία.

Front view Audi Q7 TFSI e

Δυνατότητες φόρτισης

Είτε στο σπίτι είτε καθ' οδόν – μπορείτε να φορτίζετε το Audi Q7 TFSI e οπουδήποτε. Με τα ηλεκτρικά μοντέλα, μπορείτε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή myAudi4 για να αποκτάτε πρόσβαση σε υπηρεσίες από την γκάμα Audi connect στο smartphone σας. Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο της κατάστασης της μπαταρίας και της αυτονομίας, την έναρξη της διαδικασίας φόρτισης, τον προγραμματισμό του χρονοδιακόπτη φόρτισης και την προβολή των στατιστικών φόρτισης και κατανάλωσης.

Charging situation Audi Q7 TFSI e

Υψηλή ποιότητα και μεγάλη άνεση

Η άνεση και η λειτουργικότητα είναι τα κορυφαία χαρακτηριστικά του Audi Q7 TFSI e. Οι προαιρετικές δυνατότητες φόρτωσης και εκφόρτωσης, όπως ο ελεγχόμενος αισθητήρας για το άνοιγμα του καπό του χώρου αποσκευών ή το σύστημα ραγών με κιτ ασφάλισης φόρτωσης, είναι ιδιαίτερα πρακτικές. Επιπλέον, μπορείτε να αυξήσετε την άνεσή σας με την προαιρετική πανοραμική γυάλινη ηλιοροφή, το πακέτο ποιότητας αέρα και το πακέτο εσωτερικού ατμοσφαιρικού φωτισμού.

Back space Audi Q7 TFSI e

Εξαιρετική εμφάνιση: η εξωτερική σχεδίαση

Το Audi Q7 TFSI e δίνει μια άλλη διάσταση στην οικονομία και την προηγμένη τεχνολογία. Οι αιχμηρές ακμές και οι σπορ διευρυμένες επιφάνειές του είναι χαρακτηριστικά της τρέχουσας σχεδιαστικής φιλοσοφίας της Audi. Το αυτοκίνητο διαθέτει ξεκάθαρα υψηλή ποιότητα από το μπροστινό μέχρι το πίσω άκρο: με το εντυπωσιακό οκταγωνικό ενιαίο πλαίσιο με έξι επιχρωμιωμένα πτερύγια και τις εκφραστικές πλαϊνές εισόδους αέρα. Στις πλευρές με τη λεπτή περιοχή ποδιών σχηματίζει ένα τραπέζιο και χαρίζει στο όχημα πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση, ενώ οι εξογκωμένες καμπύλες τροχών υπογραμμίζουν τις offroad ιδιότητες. Στο πίσω άκρο, μια οριζόντια λωρίδα αλουμινίου συνδέει μεταξύ τους τα πίσω φώτα, με μια επένδυση που περιβάλλει τον διαχύτη και την προστασία του κάτω μέρους.

Φωτεινό παράδειγμα

Το προαιρετικό πακέτο LED-Matrix περιέχει HD Matrix LED προβολείς, οι οποίοι παρέχουν εξαιρετικό φωτισμό στο δρόμο χωρίς να θαμπώνουν τους άλλους οδηγούς. Το Audi laser light ενισχύει τις επιδόσεις φωτισμού – διπλασιάζοντας σχεδόν την εμβέλειά του. Επιπλεόν, το σύστημα καθαρισμού προβολέων εξασφαλίζει ότι η κατάσταση φωτισμού θα διατηρηθεί ακόμη και μετά από την offroad οδήγηση. Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης πίσω φώτα LED, δυναμική ακολουθία φώτων και δυναμικά φλας.

Rear view Audi Q7 TFSI e
1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και, σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. (DAT) Περαιτέρω πληροφορίες για τις επίσημες τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων υπάρχουν στον "Οδηγό για την εξοικονόμηση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ενέργειας των νέων μοντέλων επιβατικών οχημάτων", ο οποίος διατίθεται δωρεάν σε όλες τις αντιπροσωπείες πωλήσεων, από την DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern, Germany και στο www.dat.de.
2
Ηλεκτρική αυτονομία, μεικτός κύκλος, σύμφωνα με τη μέτρηση WLTP.
3
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Audi connect, παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com/connect.
4
Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα ανά χώρα. Συμβατό με Apple iOS 10.0 και Android 6 και νεότερες εκδόσεις. Απαιτείται προηγούμενη εγγραφή στη διεύθυνση www.audi.com/myaudi. Μια ενεργή ασύρματη σύνδεση μεταξύ smartphone και Audi MMI είναι απαραίτητη για τη διαδικτυακή ροή πολυμέσων (online media streaming).