Audi Q7 TFSI e > Q7 > Home
Front side view Audi Q7 TFSI e

Q7 TFSI e

Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 51–45 g/km

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: βενζίνη: 2,3–2,0 l/100km | ηλεκτρικό: 24,0–23,0 kWh/100km

Καινοτόμο οικογενειακό SUV

Καινοτόμος τεχνολογία plug-in-hybrid, γενναιόδωρη φιλοσοφία χώρου και σπορ εμφάνιση – το Audi Q7 TFSI e.

Το Q7 55 TFSI e³ σε αριθμούς

Ηλεκτρική αυτονομία ελαχ.

40

km*

Επιτάχυνση (0 σε 100 km/h)

5.8

δευτ.**

Ισχύς συστήματος

250

kW**

*Ηλεκτρική αυτονομία, μεικτός κύκλος σύμφωνα με το WLTP. **Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 2,3–2,0 l/100 km. Κατανάλωση ενέργειας, μεικτός κύκλος¹: 24,0–23,0 kWh/100 km. Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 51–45 g/km. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου, ηλεκτρικού ρεύματος, και εκπομπών CO₂ που δίνονται σε εύρη εξαρτώνται από τον επιλεγμένο συνδυασμό ζαντών/ελαστικών.

Μπορείτε να είστε επιλεκτικοί

Το Audi Q7 TFSI e συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά δύο κόσμων: Στην αμιγώς ηλεκτρική κίνηση παράγει πολύ λίγο θόρυβο και μηδενικές εκπομπές ρύπων. Παρά το χαμηλό επίπεδο θορύβου, ο ηλεκτροκινητήρας είναι εξαιρετικά ισχυρός. Χάρη στο σύστημα ανάκτησης ενέργειας, το όχημα ανακτά ηλεκτρική ενέργεια κατά τη διαδρομή.

Public charging situation Audi A3 Sportback TFSI e

Ευελιξία στην κίνηση: Εκτός από ηλεκτροκινητήρα και κινητήρα εσωτερικής καύσης, το Audi Q7 TFSI e διαθέτει επίσης τετρακίνηση quattro. Το ηλεκτρομηχανικό σύστημα διεύθυνσης στον βασικό εξοπλισμό και η προαιρετική αερανάρτηση εξασφαλίζουν εξαιρετικές off-road δυνατότητες.

Η εξατομίκευση γίνεται απλή!

Υπάρχουν διάφορες επιλογές φόρτισης για το Audi Q7 TFSI e, τόσο κατ’ οίκον όσο και καθ’ οδόν.

Public charging situation Audi Q7 TFSI e

Δημόσια φόρτιση: Με το καλώδιο φόρτισης mode 3 και τα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας φόρτισης e-tron⁵: Περισσότερα από 265.000 σημεία φόρτισης σε 26 ευρωπαϊκές χώρες, έξυπνη καθοδήγηση στον προορισμό και επισκόπηση όλων των διαδικασιών φόρτισης και των χρεώσεων.

Συναρπαστική εμφάνιση: η εξωτερική σχεδίαση

Οι αιχμηρές ακμές και οι σπορ διευρυμένες επιφάνειες του Audi Q7 TFSI e συνεχίζουν την τρέχουσα σχεδιαστική φιλοσοφία της Audi.

Σπορ χαρακτήρας

Το Audi Q7 TFSI e διαθέτει το πακέτο S line για το εσωτερικό/sport πακέτο S line. Περιλαμβάνει sport καθίσματα με ανάγλυφο τύπωμα S line, μαύρη εσωτερική επένδυση ουρανού και διακοσμητικά αλουμινίου.

1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και, σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. (DAT) Περαιτέρω πληροφορίες για τις επίσημες τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων υπάρχουν στον "Οδηγό για την εξοικονόμηση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ενέργειας των νέων μοντέλων επιβατικών οχημάτων", ο οποίος διατίθεται δωρεάν σε όλες τις αντιπροσωπείες πωλήσεων, από την DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern, Germany και στο www.dat.de.
2
Αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία, μεικτός κύκλος (WLTP).
3
Audi Q7 55 TFSI e: Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 2,3–2,0 l/100 km; Κατανάλωση ενέργειας, μεικτός κύκλος¹: 24,0–23,0 kWh/100 km; Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 51–45 g/km.
4
Ενδέχεται να έχει ως αποτέλεσμα αύξηση της κατανάλωσης καυσίμου.
5
Πρόσβαση και δίκτυο: Ο αριθμός των διαθέσιμων σημείων φόρτισης αυξάνεται διαρκώς. Η υπηρεσία φόρτισης e-tron μπορεί να χρησιμοποιείται μόνο για εξηλεκτρισμένα μοντέλα της μάρκας Audi (απαιτείται έγκυρος αριθμός πλαισίου οχήματος). Πανευρωπαϊκή πρόσβαση: Η υπηρεσία φόρτισης e-tron είναι διαθέσιμη σε 26 ευρωπαϊκές χώρες. Προβλέπεται διάθεση και σε άλλες χώρες. Ο αριθμός των διαθέσιμων σημείων φόρτισης αυξάνεται διαρκώς αλλά διαφέρει από χώρα σε χώρα και εξαρτάται από το εύρος επέκτασης της υπάρχουσας υποδομής. Δεν είναι δεδομένη η πρόσβαση σε όλα τα σημεία φόρτισης μιας χώρας. Η AUDI AG δεν εγγυάται τη λειτουργία, τη διαθεσιμότητα, την ισχύ φόρτισης και τις λοιπές ιδιότητες των υποδομών φόρτισης. Οι πληροφορίες τοποθεσίας των σημείων φόρτισης ενημερώνονται τακτικά. Δεν υπάρχει υποχρέωση παροχής πλήρους πληροφόρησης. Η ταυτοποίηση μέσω της εφαρμογής myAudi (κωδικός QR στο σημείο φόρτισης) απαιτεί ενεργή ασύρματη σύνδεση και σύνδεση στο διαδίκτυο.
Η υπηρεσία φόρτισης Audi e-tron διατίθεται από την Digital Charging Solutions GmbH (Mies-van-der-Rohe-Strasse 6, 80807 Munich, Germany).
6
Η ισχύς φόρτισης εξαρτάται από το παρεχόμενο βιομηχανικό βύσμα και τα χαρακτηριστικά του δικτύου ηλεκτρικού ρεύματος της εκάστοτε αγοράς.
7
Από τη Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
8
Εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα ανά χώρα. Για την τρέχουσα συμβατότητα του λειτουργικού συστήματος iOS/Android, ανατρέξτε στην περιγραφή της εφαρμογής myAudi στο σχετικό app store. Απαιτείται προηγούμενη εγγραφή στο www.my.audi.com.